Sziasztok!
Újpest Városkapunál a Pedalomán mennyire jó szervíz az árak és elvégzett munka tekintetében?
Előre is köszi!!
J.
Sziasztok!
Újpest Városkapunál a Pedalomán mennyire jó szervíz az árak és elvégzett munka tekintetében?
Előre is köszi!!
J.
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró
ui: ráadásul a keresõ sem találja... :-(
Crazy Biker
Crazy BikerKeresek valakit: annyit tudok róla, hogy Vácon van boltja és tavaly a XIII.kerületben is nyitottak egyet. Sajnos nem jut eszembe a nickje...
(azt se tudom, itt van-e még a fórumon)
Amúgy szerintetek kifejezetten szervíz ügyben hol találni a legjobb ár-érték arányt Bp-en, rendszeres karbantartásra ill. átépítésekre? (Részben hozott alkatrésszel.)
A ProBike elég közel van és mindenkitõl jókat hallottam róluk, de kicsit mintha drágák lennének. Vagy ettõl olcsóbbat nem éri meg keresni?
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Ezt nem poénkodásnak szánom, de a Youtube-on is mindent meg tudsz nézni, és az alapján akár magad is nekiállhatsz szerelni.
Köszi a tippet.
Most lesz egy elég nagy átépítésem (majdnem komplett hajtáslánc csere), és legszívesebben olyan helyre vinném, ahol megvárható / végignézhetõ a munka, úgy tanulnék is valamit a dologból.Mattz_01 mûhelyén pl. gondolkodtam, de õ nekem kicsit a világ végén van, és most nem akarok vázat festetni.
Adott esetben az se lenne rossz ha egy tapasztalt, jól felszerelt házi mûhellyel rendelkezõ szaktárs elvállalná hogy segít maszekban.
Köszi a tippet.
Most lesz egy elég nagy átépítésem (majdnem komplett hajtáslánc csere), és legszívesebben olyan helyre vinném, ahol megvárható / végignézhetõ a munka, úgy tanulnék is valamit a dologból.Mattz_01 mûhelyén pl. gondolkodtam, de õ nekem kicsit a világ végén van, és most nem akarok vázat festetni.
Adott esetben az se lenne rossz ha egy tapasztalt, jól felszerelt házi mûhellyel rendelkezõ szaktárs elvállalná hogy segít maszekban.