Nos, akkor, tessék, de csak mer' I'm in love.
Szállás: "találtam ideális szálláshelyet Komlo mellet egy Sikonda nevü településen. Az 5 személyes faház ára 6000 huf./éj. a településen Kb ugy 300 ház van + egy tó amibe ékszerteknösök és egyéb állatok usznak körbe meg csak a Mecsek (...) helység neve ahol leszünk SIKONDA ez komlo mellet egy kis falu a szálás pedig egy Fenyves kemping nevü helyen lesz faházakba ésegy turista házba. a megközelítés szerintem pécsröl bicoval vagy komlorol bicoval de odáig vonat sajna nincs komló közelebb van . Pécs egy 20-as Komló egy 10-es +-egy kettö kilcsi de ha ott vagyto be tudok segiteni autóval."
by Setike Vonat: "Pécsig kár elmenni, DOmbovár felõl körbe mennek a vonatok Pécs felé.
Célszerû célállomás Dombovár + átszállással Komló felé Kishertelendig, vagy Bp. rõl közvetlenül Godisa/Sásd -ig. Innen kb 15km kell tekerni...
Odafelé péntek du. gázos a helyzet, mert az utolsó normál vonat 15:05 kor indul a Keletibõl. Utána van 3 IC meg egy nemzetközi gyors. Reggel viszont van vonat.
okt. 10.
7:55 Budapest-Déli pu. -- Godisa 10:25 Sebes 181km (Kelenföldön is, szombat reggel is jár)
15:05 Budapest-Déli pu. - Godisa 18:15 Sebes 181km (Kelenföldön is megáll)
Az ICk viszont csak Dombováron állnak meg, onnan még át kell szállni.
Visszafele sokkal jobb a helyzet, szerintem ez az ideális vonat (bár egy kicsit odébb áll meg):
okt 12.
17:40 Sásd - Budapest-Déli 20:13 Sebes 177km (Kelenföldön is megáll)"
by Mellon Kaja: "Setike emlitett olyasmit, hogy van kaja, és mutatta a kajalistát:
Egy leves+fõétel=700Ft/fõ.
Ehhez mit szóltok? Nem lenne kedvetek egyik este fõzés helyett egy ilyet kipróbálni? Csak az a baj vele, hogy elõre le kell fixálni, hány fõ kér kaját és mikor. "
by lensver Nõk: Hozott anyagból, esetleg bányászlányok invitálása a közeli ormokról.
by JorusCsíííz! ;D