nekem is!!!!!
minden jo volt.
nem is adtam ki magambol, mint egyesek...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

IX. BMFTeam találkozó
Indította
Begbie
, 2003. július 15. 23:56
Írta 2003. szeptember 29. - 17:56

Írta 2003. szeptember 29. - 17:54

tényleg nem akarok kritizálni, de szerintem eddig a pk jött be a leginkább :
findli nekem ízlett a frankfuri is :-*

findli nekem ízlett a frankfuri is :-*
Írta 2003. szeptember 29. - 17:49

Írta 2003. szeptember 29. - 17:46

Írta 2003. szeptember 29. - 17:31

Várjunk ezzel, amultkor is nagy volt az ellentábor a paprikáskolompár ellen. :-X
Írta 2003. szeptember 29. - 16:53

emberek én fõzök szivesen paprikáskrumplit, DE:
kell
krumpli, hagyma, zsír, szalonna, fõzõkolbász (vagy virsli), babérlevél, paprika, só, (paprika, paradicsom opcionális), víz
vágódeszka, kések, krumplipucolók, nagy fakanál, nagy merõkanál, bogrács, bográcsállvány, két-három nagyobb tál
ebbõl ugye a hozzávalók a kisebb gond :
:-X
dobjuk össze mihamarabb ki mit hoz mert különben megint az lesz mint a múltkor...
én egy kisebb és egy nagyobb kést tudok bevállalni
kell
krumpli, hagyma, zsír, szalonna, fõzõkolbász (vagy virsli), babérlevél, paprika, só, (paprika, paradicsom opcionális), víz
vágódeszka, kések, krumplipucolók, nagy fakanál, nagy merõkanál, bogrács, bográcsállvány, két-három nagyobb tál
ebbõl ugye a hozzávalók a kisebb gond :

dobjuk össze mihamarabb ki mit hoz mert különben megint az lesz mint a múltkor...
én egy kisebb és egy nagyobb kést tudok bevállalni
Írta 2003. szeptember 29. - 16:44

Jorus
Ne haragudj hogy most szólok de ezt a talit most ki hagynám ha lehet! :'(
Jó szorakozást azért nektek!
Viszont látásra!
lajos
Ne haragudj hogy most szólok de ezt a talit most ki hagynám ha lehet! :'(
Jó szorakozást azért nektek!
Viszont látásra!
lajos
Írta 2003. szeptember 29. - 14:40

A vonatozóknak mondom, hogy a leutazásunk kalandos lesz: Komlóra kis piros vonat megy, amin nincs kerékpár szállító. Pécsig kértem a kocsit, holnap visszaszolnak, hogy lesz-e. Tehát vagy onnan tekerünk 20 kilcsit, vagy felpréseljük magunkat a kis csühösre. 
Yoci az a teherszállítás jó ötletnek tûnik. Ha tekerni kell, jó lenne minél kisebb csomaggal.

Yoci az a teherszállítás jó ötletnek tûnik. Ha tekerni kell, jó lenne minél kisebb csomaggal.
Írta 2003. szeptember 29. - 11:32

vendég_Charon_*
Írta 2003. szeptember 29. - 07:37

buli ideje alatt a tobbiek aludtak.
(nemtom mennyire volt konnyu vagy nehez)
a bulizosok egy resze pedig almokfutott...
A sátram pont a Ratraccal szemben volt felverve, és gyönyörûen tudtam aludni. Ami kicsit meggátolt, az az volt, hogy egy hatalmas faág mászott be ( >

Írta 2003. szeptember 28. - 23:39

Drága Skacok!
Gondolom eljutott már ide a híre, hogy csökkentett létszámmal lesz jelen a dh részleg. A talival azonos idõpontban lesz megrendezve a legrégebbi hagyományokkal bíró "kihagyhatatlan" tokodi versenyecske.
Jó szórakozást kívánunk nektek, majd gondoljunk 1másra sokat!
Vigyázzatok magatokra és az értékeitekre... ;D ;D
Palmi és Zsuzsi
Gondolom eljutott már ide a híre, hogy csökkentett létszámmal lesz jelen a dh részleg. A talival azonos idõpontban lesz megrendezve a legrégebbi hagyományokkal bíró "kihagyhatatlan" tokodi versenyecske.
Jó szórakozást kívánunk nektek, majd gondoljunk 1másra sokat!
Vigyázzatok magatokra és az értékeitekre... ;D ;D
Palmi és Zsuzsi
Írta 2003. szeptember 28. - 20:12

én úgy néz ki Dombóvártól tekerni fogok (csak 30 kilcsi de vonattal majdnem 3 órát tartana :-X, mivel több mint másfél órát kell várni...)
szal valaki magyarázza el pontosan hova kell menni mit kell csniálni meg egyebek...
szal valaki magyarázza el pontosan hova kell menni mit kell csniálni meg egyebek...
Írta 2003. szeptember 28. - 10:03

Írta 2003. szeptember 28. - 09:48

Hi!
Tudok szerezni egy teherautót,amivel megoldható a csomagok,brinyók,szesz szállítása.Pestrõl.
Tehát aki igényt tart rá az jelezze!
Tudok szerezni egy teherautót,amivel megoldható a csomagok,brinyók,szesz szállítása.Pestrõl.
Tehát aki igényt tart rá az jelezze!
Írta 2003. szeptember 27. - 17:52

na, végre be tudtam jelentkezni ;D szal miközben ti ott romboltátok a hó-rombolót, mi töletek 5 méterre hallgattuk a sokak által nagyon kedvelt PUF-t meg néha feltünõ Jorus-koma által szervezett Jorus-band-ot.... ;D
Írta 2003. szeptember 27. - 16:04

Egy fenét,sztem senki nem aludt ott,ha tudni akarjátok,kb 1 km-re elment az egésznek a hangja 
Sztem a 3. CD a legsúlyosabb,de lehet,h csak azért,mert azt nem láttam élõben,mindenesetre ha bemutatnánk Lipótmezõn,jönnének az egész BMFT-ért ;D

Sztem a 3. CD a legsúlyosabb,de lehet,h csak azért,mert azt nem láttam élõben,mindenesetre ha bemutatnánk Lipótmezõn,jönnének az egész BMFT-ért ;D
Írta 2003. szeptember 27. - 12:58

buli ideje alatt a tobbiek aludtak.
Írta 2003. szeptember 27. - 12:26

Hi!!
Akkor ki gyün a 15:05-ös vonattal ?
(csak megemlítem aki ezzel jön,az vendégem egy kis italozásra)
Ja és még, szállás ügy hogy folyik?Hol,mennyi,stb.
Szegény ratrak
;D ;D
Akkor ki gyün a 15:05-ös vonattal ?
(csak megemlítem aki ezzel jön,az vendégem egy kis italozásra)
Ja és még, szállás ügy hogy folyik?Hol,mennyi,stb.
Szegény ratrak

Írta 2003. szeptember 27. - 11:50

Írta 2003. szeptember 26. - 20:39