Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny-Szept.20-21

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
633 hozzászólás a témában

obersmith

obersmith

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
arra várok hogy lensver megkapja, feltolja ftpmre, és már mennének is fel az oldalra. vagy thommey, vagy valaki. ??? ;D

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás

Elit kategória

Amennyiben a csapat tagjai között van olyan versenyzõ, aki a Magyar Kerékpársportok Szövetség 2003 versenyzõi nyilvántartásában versenyzõként szerepel.

I. Korcsoport: 150 össz év alatt
II. Korcsoport : 150-200 össz év között
III. Korcsoport: 200-250 össz év között
IV.Korcsoport: 250 össz év felett
V. Vegyes (ha a csapatban hölgy versenyzõ is indul)

Tehát akinek volt versenyzõi igazolványa annak a csapata már csak elitben mehetett volna!!!Akkor hát???

Ezért mentünk mi elit-II-ben, és meg sem fordult a fejünkben, hogy sumákoljunk. A szabálky az szabály, a pálya az pálya. Minden esetre több helyen voltak friss nyomok a pályán kívül is, és ezek nagy valószínûséggel nem a túristáktól voltak!
Ha a képek fekúsztak a Tár-ra, jelzem!!!

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Ez a thommey féle képek??

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
kábé.. ennél a CCD alapmérete is nagyobb ;D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
mikroképek... ;D

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Képek itt!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Szerintem nem az ilyen méretû csalásokról van itten szó... inkább az olyan méretûekrõl, mint ha pölö az elsõ mászásnál egybõl átléptél volna balra a kroláton...

:(

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Mert az egyik letörés után nem tudtam megállni, és átmentem egyenesen a hajtûkanyar helyett! Bocsánat akit ezzel hátráltatam, ígérem ezért jövõre 1 méter elõnyt kaptok tõlem!

;D ;D ;D ;D ;D

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Én is láttam kölyköt aki csalt, de nem érem utól, pedig legyûrtem volna a nyeregcsõvel! ;) ;) ;)
Én is csaltam kb 1 métert! Mert az egyik letörés után nem tudtam megállni, és átmentem egyenesen a hajtûkanyar helyett! Bocsánat akit ezzel hátráltatam, ígérem ezért jövõre 1 méter elõnyt kaptok tõlem!

Üdv....Sianis

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

már 2 cd-t is csináltam belõle,csak valaki jöjjön el érte!

Thommey én mennék, csak hova?

Izé, mindjárt indulok, cask megkvarzolom a Ratrac szétverését...

Bzmot

Bzmot

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás

Tehát akinek volt versenyzõi igazolványa annak a csapata már csak elitben mehetett volna!!!Akkor hát???

Nem árultál el titkot.
Én csak azt mondtam, hogy a szervezõk feladata, hogy ilyen problémák ne fordulhassanak elõ.

Ha jobban megnézed a kiírást és versenyt, akkor kevés kapcsolódási pontot találsz a kettõ között.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
már 2 cd-t is csináltam belõle,csak valaki jöjjön el érte!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
fotóóóóóókaaaaaat.... ::)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
- Hobby kategória

Azon csapatok melynek tagjai nem rendelkeznek a

Magyar Kerékpársportok Szövetség 2003 licenszkártyájával.

II. Korcsoport: 150-200 össz év között
IV. Korcsoport: 250 össz év felett

Elit kategória

Amennyiben a csapat tagjai között van olyan versenyzõ, aki a Magyar Kerékpársportok Szövetség 2003 versenyzõi nyilvántartásában versenyzõként szerepel.

II. Korcsoport : 150-200 össz év között
IV.Korcsoport: 250 össz év felett

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
hát ha valaki látta a képeket(esetleg nem csak azt) akkor miért ne vádolhatna ???

Bzmot

Bzmot

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Ha megfeleltek a hobby kiírásnak, akkor abban kellett õket értékelni. Ha nem, akkor a szervezõk dolga lett volna áthelyezni õket elite-be.
A képeket megnézném, DE ameddig nem bizonyítható egyértelmûen, hogy csalt valaki, addig nem vádolom ilyennel!
Este én is majdnem levágtam egy kanyart, de szerencsére idõben észrevettem, hogy nem ott megy a nyom. :-)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Bzmot:Azért a fotóknál nem kell igazán több bizonyíték nem?Egyébként pont a BZG volt az a csapat aki nem tudom miért hobbyban indult?Szegény kis amatõrök....de remélem Erának lesz igaza,és a lelkiismeret,ha van ilyenük dolgozik majd rendesen!!!De ez az összes CC-kupára is igaz!

Mad002

Mad002

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás
Kik voltak? (hogyha publikus...)

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
Végre net! ;D
Szép vagyok mint mindig,már megszoktam: Tejóúristenháttemegmitcsináltálazarcoddal :(
csak rossz kajálni,mert alig bírom kinyitni a számat,meg csíp,ha savanyút eszek.De ma mondhattam,hogy azért ilyen trehány,zaklatott megfogalmazású a ZH-m,mert Tessékrámnézni,agyrázkódásom is volt ;D
Tetanuszon meg nem voltam,nem érek rá!Novemberben kaptam.
De nem lassultam DH-n!!! 8)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Már nagyon jó lenne nézegetni a képeket. Nagyon jó verseny volt. Igaz én csak nézõként láttam, de nagyon látszott a BMFt-sek profizmusa: sátor, franciaágy, aggregátor, fõzõkészülék, és a lámpák...
Igazán nagyon jó csapattá alakult a társaság. Jó volt látni titeket. 8)

Lensver: neked meg el sem hinné akárki, hogy keményen végig nyomtad a 24 órát, mert aki ott volt az egy frissen, üdén mosolygó lányt láthatott a körök között. :)

GRATULÁCIÓ MINDEN RÉSZTVEVÕNEK!!!
Szerintem meg azok, akik csaltak, magukban úgy is tudják, hogy nem jár nekik az a helyezés, amit kaptak. Elég büntetés lehet a büntudatuk.