Ano: ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny-Szept.20-21
Indította
lensver
, 2003. június 24. 16:18
Írta 2003. szeptember 25. - 10:32
Írta 2003. szeptember 25. - 10:23
A tavalyi az ideihez képest hangyakaki volt...
Egy kör idén ha jól tudom 2kiló, tavaly 1kiló körüli volt...
Már ebbõl is látszik, hogy nagy nehezítés, mint idén a nagy lejtõzés, plussz két mászás nem lehetett benne...
AZ ideiben a sátrak mögötti erdõs rész ugyan az volt, csak tavaly még átmentünk a toronyhoz is egy karikára mielõtt vissazértünk a célvonalhoz...
ennyi...
:éef::
Egy kör idén ha jól tudom 2kiló, tavaly 1kiló körüli volt...
Már ebbõl is látszik, hogy nagy nehezítés, mint idén a nagy lejtõzés, plussz két mászás nem lehetett benne...
AZ ideiben a sátrak mögötti erdõs rész ugyan az volt, csak tavaly még átmentünk a toronyhoz is egy karikára mielõtt vissazértünk a célvonalhoz...
ennyi...
Írta 2003. szeptember 25. - 10:23
Para: én is rajta vagyok 2 képen!
1iken a bal hátsófelem látszik a felsõ combrészemmel ... a másikon az 1ik cípõm!! Legalábbis aszem az az én cipõm!! ;D ;D ;D
1iken a bal hátsófelem látszik a felsõ combrészemmel ... a másikon az 1ik cípõm!! Legalábbis aszem az az én cipõm!! ;D ;D ;D
Írta 2003. szeptember 25. - 10:16
Ha jól tudom ez a 3. 24h volt... helyszinileg az utolsó kettõrõl tudok nyilatkozni: mindegyik a HHH tetjén volt...
hasonló volt a pálya anno is?
Írta 2003. szeptember 25. - 10:12
Ha jól tudom ez a 3. 24h volt... helyszinileg az utolsó kettõrõl tudok nyilatkozni: mindegyik a HHH tetjén volt...
Írta 2003. szeptember 25. - 10:07
ez hanyadik 24órás volt egyébként?
és mennyire más helyszíneken zajlik a verseny?
és mennyire más helyszíneken zajlik a verseny?
Írta 2003. szeptember 25. - 10:03
Don és oldbig albumából kettõn rajta vagyok... egész jó arány : ;D
jaaaaajjj... tök jó buli volt! 8)
jaaaaajjj... tök jó buli volt! 8)
Írta 2003. szeptember 25. - 08:58
Írta 2003. szeptember 25. - 08:46
hja... elfeledtem modnani... reggel találkoztam Charonnal (átadtam nekije az utolsó 2 CDt SAUHról : ) és mondá hogy megy sorban állni diákigbélyegért... : szal még várnunk kell
de azért:
CHAAAAAAAAAAAROOOOOOOOOOON! FOTÓÓÓÓÓKAT! ;D
de azért:
CHAAAAAAAAAAAROOOOOOOOOOON! FOTÓÓÓÓÓKAT! ;D
Írta 2003. szeptember 25. - 08:18
CHARON!!!!
acca acca! ma itthonvagyok, mert kicsi megfázás befigyelt, szóval teljes figyelemmel tudok az ügy felé fordulni. 8) ;D
acca acca! ma itthonvagyok, mert kicsi megfázás befigyelt, szóval teljes figyelemmel tudok az ügy felé fordulni. 8) ;D
Írta 2003. szeptember 25. - 08:03
Írta 2003. szeptember 25. - 07:51
Charon!!!! A képek mikor lesznek fent a neten????? Mostmár jó lenne ha igyekeznél, mert mindenki rád vár!!! : ;D 8)
Írta 2003. szeptember 25. - 07:36
Jelentem a képek átadva Charon-nak,mert õ volt a gyorsabb:)
Innentõl kéretik rajta keresni:)
Üdv:)
Thy
Innentõl kéretik rajta keresni:)
Üdv:)
Thy
Írta 2003. szeptember 25. - 07:07
vannak még ezen kívül képek, amiket ide raktatok?
az eredméynek is jól jönnének, de tavayl sem rakták ki sehova sem
az eredméynek is jól jönnének, de tavayl sem rakták ki sehova sem
Írta 2003. szeptember 24. - 23:25
Ma sajna nem találkoztam Thommey-val, de azt mondta, hogy már két másolata van a CD-rõl és egyik hozzám jut el, a másik pedig Iguánához, vagy hozzád obersmith. Valami ilyesmit mondott.
oksi. majd akkor tétre befutóra, amelyikõtöktõl elõbb megjön. ;D
Írta 2003. szeptember 24. - 22:27
Ma sajna nem találkoztam Thommey-val, de azt mondta, hogy már két másolata van a CD-rõl és egyik hozzám jut el, a másik pedig Iguánához, vagy hozzád obersmith. Valami ilyesmit mondott.
Írta 2003. szeptember 24. - 21:14
Üdv mindenkinek, végignéztem a képeket , jó így visszaemlékezni a versenyre, kellemes emlékek, mégha akkor ezt nem is gondolta volna az ember ott az elején. Én a 18-as csapatot erõsítettem (legalábbis remélem), ahhoz képest hogy semmi kedvem nem volt menni, tök jó volt, és van 1 olyan érzésem hogy jövõre is indulnom kell (egy erõs belsõ késztetés ez). Egyébként fennt van már valahol az eredmény? A köridõket is feltehetnék szerintem, mert abból kiderülhetnének a turpiszságok amiket emlegettek, én olyat láttam hogy hajnalban a srác mereven mozizott maga elé és nem vitte be az elõtte elhaladó versenyzõt a számítógépbe.
Gratula mindenkinek aki végigcsinálta ezt az õrültséget ezen a kissé izgalmasra sikeredett pályán.
Gratula mindenkinek aki végigcsinálta ezt az õrültséget ezen a kissé izgalmasra sikeredett pályán.
Írta 2003. szeptember 24. - 20:56
:'( :'( :'( :'(
Nem vagyok rajta egyiken sem, hüpphüpp!
De felfedeztem a csapatot.
15
2 körrel szorultunk le a Hobbi dobogóról. Apropó: ha van 4 féle hobbi kategória, akkor miért nem aszerint értékelnek, és díjaznak? ???
Nem vagyok rajta egyiken sem, hüpphüpp!
De felfedeztem a csapatot.
15
2 körrel szorultunk le a Hobbi dobogóról. Apropó: ha van 4 féle hobbi kategória, akkor miért nem aszerint értékelnek, és díjaznak? ???