;D ;D ;D
Egy szóval ilyen volt a verseny. És rögtön korrigálom Lensvert:
a Tótányok a második helyet vitték el a hobbi férfi kategóriában, és csak a Gödöllõi Bikezone-osok elõztek meg minket.
Kezdem avval, ami nem tetszett, mivel ma reggel kicsit morci vagyok:
Bíró Zsírdisznó Ádámunk éjjel bejelentette, hogy kussolni fog - maga a bejelentés is eltartott vagy 20 percig, majd 10 percig halk zene, és újra dumál, majd zene. Ennek okán én egyáltalán nem tudtam elaludni, és olyan kóma voltam, hogy köszönöm szépen.
De a zsírdisznózás nagyon állat volt! 8)
A másik komolyabb probléma az orvosi ellátás volt!
Koga (Tsabi) beleharapott a földbe valahol félpályánál - vicces volt, amikor beért a célba és kérdezte, hogy látszik-e hogy esett, mert ömlött az arcából a vér... ;D - szal elõször azt mondották neki, hogy nem keltik fel a Knoll dokit. Egyébként az alsó ajkával (mint a lovak

Adjunk hálát, hogy senkinek nem volt törése, vagy valami komoly esése. Na ez háborított fel.
Amit nem értek, és ez kérdés Mr. Szervezõkhöz is:
Miért voltak korcsoportok, ha nem díjazták külön õket? He? A másik csapatunk: Éjjellátó zsírmalac egységcsapat csomag - szintén gyömrõiek, kategóriában másodikak lettek, de egy szó sem esett róluk...
Pozitívumok:
Vaku éjjel a szemembe (de azért kösz a képeket), por éjjel-nappal tüdõre, a veszett jó köves lejtõ, minek közepén egy kígyó megharapta a hátsómat, így rohangáhattam a pálya elõttem álló részén

Végre elég hosszú volt a pálya, volt benne egy djönjörû köves lejtõ is, imádom "enyhe" emelkedõ, majd kistányéros nyammogós, lépcsõ: hogy legyen mire hivatkozva leszállni, meg a két szokásos letörés (kivilágítva).
Istenkirálycsászár csapattársak és fórumosok, és végül, de nem utolsó sorban köszönet Erinek, hogy kijött és segített ahol tudott, és nem hagyott minket holtpontra zuhanni. :-*
Mmost ennyi jut eszembe, mert reggel a villamoson ülve egyszercsak egy ding hang kíséretében a kezembe esett a szemüvegem több darabban. Õ eddig bírta.
Thommey: plíz add oda a (szerkesztetlen) képeket cd-n, vagy beszéljünk.
Nyissunk egy Talált Tárgyak Osztályát! Mit hagytunk ott Findlány?