az óra értéke feltehetõleg akkor alakult ki, amikor vhogy elszakadt a külsõ borítása a vezetéknek, és majd nem feltekeredett a küllõim közt a kerekemre...
:
orsi: 8)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny-Szept.20-21
Started by
lensver
, 2003. June 24. 16:18
Posted 2003. September 22. - 09:21
Posted 2003. September 22. - 09:09
Apropó, ha kell, akkor én is tudok tárhelyet biztosítani fotóknak mindenképp, videóknak meg meglássuk. még weblapot is összedobok hozzá ha akartok
Posted 2003. September 22. - 09:03
max sebességem 145km/h lett... ha vkinek sikerült ezt megdöntenie szólljon... Én mindent megpróbáltam a csapatért... :
hijjnye. huzattad magad Botonddal a motor mögött?
én ahogy a szerpentinen mentem lefelé hazafelé eccer majdnem az erdõben kötöttem ki, kishíján késõn vettem észre hogy az út eltûnik balra ;D
Posted 2003. September 22. - 08:46
Noshát.. tegnap este úgy gondoltam elsõk között leszek és irok pár sort ... ebbõl annyi lett hogy kb 15 percig ültem a gép elött s párszor lebolintottam a monitort majd feladtam :
a pálya -így utólag- remek volt, de nekem túl brutállis ...
elsõ körömnek teljes gyomorgörcsel indultam , mivel addigra már mindenki halálra ijesztett ...
a letöréseken inkább - mások által örültnek titulált módon- lerohantam, így még mindig biztonságosabb volt és fõként gyorsabb is
Jövõre ismét !!!!! remélem lesz egy csapat mely "leszerzõdtet" ;D -ígérem jövõre készülök ;D
Nekem Ádámmal most nem volt semmi gondom bár lehet akkora már én is a normális viselkedés határait súroltam :
gratula mindenkinek !! és respect azoknak akik ma képesek dolgozni vagy tanulni ....
Para mit is mondhatnék, egy élmény volt ! ;D ;D
a pálya -így utólag- remek volt, de nekem túl brutállis ...
elsõ körömnek teljes gyomorgörcsel indultam , mivel addigra már mindenki halálra ijesztett ...
a letöréseken inkább - mások által örültnek titulált módon- lerohantam, így még mindig biztonságosabb volt és fõként gyorsabb is
Jövõre ismét !!!!! remélem lesz egy csapat mely "leszerzõdtet" ;D -ígérem jövõre készülök ;D
Nekem Ádámmal most nem volt semmi gondom bár lehet akkora már én is a normális viselkedés határait súroltam :
gratula mindenkinek !! és respect azoknak akik ma képesek dolgozni vagy tanulni ....
Para mit is mondhatnék, egy élmény volt ! ;D ;D
Posted 2003. September 22. - 08:43
;D ;D ;D magam elõtt látom Thommey fejét, amikor hajnaléban felébredt... bazzzz... ;D ;D ;D
az se volt semmi...
a tüdõmbõl meg 1kiló port tuti kitudnék önteni most...
:éef::
az se volt semmi...
a tüdõmbõl meg 1kiló port tuti kitudnék önteni most...
vendég_Charon_*
Posted 2003. September 22. - 08:35
Na igen: fotót, videót kérünk.
A videóknak tudok tárhelyet biztosítani, ftp és ha mindenjólmegy web alapon is.
Para: Nyomjátok a fotókat, visszük a hullákat, hozzátok a halottakat.
Érdekes. Az elõbb a takarítónõnek köszöntem, és kicsit összerezzent.
Ha kimondom:
VÉRT AKAROK LÁTNI!
Hé? Hova tûnt mindenki?
(nekem is jó a hangom Para! 8))
A videóknak tudok tárhelyet biztosítani, ftp és ha mindenjólmegy web alapon is.
Para: Nyomjátok a fotókat, visszük a hullákat, hozzátok a halottakat.
Érdekes. Az elõbb a takarítónõnek köszöntem, és kicsit összerezzent.
Ha kimondom:
VÉRT AKAROK LÁTNI!
Hé? Hova tûnt mindenki?
(nekem is jó a hangom Para! 8))
Posted 2003. September 22. - 08:32
Posted 2003. September 22. - 08:15
8)
ahhhhhhhhh... olyan hangom van, hogy még Énis összerezzenek hallatán :
(temonddhogyrablótámadásatehangodmélyebb....)
ahhhhhhhhh... olyan hangom van, hogy még Énis összerezzenek hallatán :
(temonddhogyrablótámadásatehangodmélyebb....)
vendég_Charon_*
Posted 2003. September 22. - 08:11
Thommey: cédécédécédé léciléciléci. Majd megbeszéljük oks? Te nem a rakparti kerékpárúton jársz melózni?
És nem fogyott el a varázserõm. A vietnámra, meg a Mecsekre tartalékolok. ;D
Para: Kösz. Te voltál (vagy, leszel ) MESTEREM!
És nem fogyott el a varázserõm. A vietnámra, meg a Mecsekre tartalékolok. ;D
Para: Kösz. Te voltál (vagy, leszel ) MESTEREM!
Posted 2003. September 22. - 08:07
vendég_Charon_*
Posted 2003. September 22. - 08:05
A lefelék jók, csak mindenki szétfékezi az agyát és szeretnek rossz íven menni a drágák.. A fölfelék néha gyorsabbak gyalogosan - csak olyankor kiesel a ritmusból, az a baj.
Mit értettél rossz íven?
Nekem nem volt gyorsabb felfele gyalog, mondjuk én kidöglök, ha tolnom kell.
Sanya!!!! Hazaértetek egyben? Nagyon álmos voltál! Mi hazafele sorban bealudtunk, (a sofõr is ;D) a sáváltások is olyan poénosak voltak, ráhúztunk egy opelvektrásra, osztán nagyon megijedt szegényke...
Néha nem értettük, hogy miért lassítanak, meg húzódnak félre a szembejövõ autók... Majd jött egy ártatlan kérdés: khm, bocsi, véletlenül nem vagyunk szélesebbek az utánfutóval? ;D
A 4-es útun meg nyomtuk 140-el, és aki a szemközti sávban elõzött, igencsak megijedt egy párszor...
Meg a Béla gyereknek az ölében volt a hálózsák (nagyobb fajta), és abba arccal beledõlve bealudt... ;D ;D ;D. Gyorsításnál elemelkedett tõle, lassításnál belenyomódott, elkezdett fulladni, majd felébredt. Lefotóztuk!!!!! 8)
Posted 2003. September 22. - 08:05
Sziasztok!
Nagyon jó volt a verseny,Gratula a Büdibogaraknak!!!(Basszus 1 rohadt kör!!,Basszus 1 rohadt kör!!,Basszus 1 rohadt kör!!,Basszus 1 rohadt kör!!,Basszus 1 rohadt kör!!,Basszus 1 rohadt kör!!)
A pály nagyon jó volt,1 kemény emelkedõ,a többi fogyasztható,de a második letörés nekem nem hiányzott!!Nati,te egy állat vagy!!Mentem utánnad is lefelé,meg a Vizdák után is,de csak annyi különbséget fedeztem fel,hogy a Vizdi férfi:) ;D
ZSUZSI:Sikerült a lámpát orvosolni,így utánna már élveztem az éjszakát.Amúgy nekem az tetszett jobban,mert nem láttam a durva szakaszokat,meg sokkal kellemesebb idõ volt!
Charon:Elfogyott végre a varázserõd ;D ;D ;D ;D ;D
Üdv,és mindenkinek gratulálok,aki csak megcsinálta,a duóknak,és az egyénieknek külön!!!!
KB:300képet csináltam,majd fenn lesz valahol:)
Iguana:a számom 204179348
Thy
Nagyon jó volt a verseny,Gratula a Büdibogaraknak!!!(Basszus 1 rohadt kör!!,Basszus 1 rohadt kör!!,Basszus 1 rohadt kör!!,Basszus 1 rohadt kör!!,Basszus 1 rohadt kör!!,Basszus 1 rohadt kör!!)
A pály nagyon jó volt,1 kemény emelkedõ,a többi fogyasztható,de a második letörés nekem nem hiányzott!!Nati,te egy állat vagy!!Mentem utánnad is lefelé,meg a Vizdák után is,de csak annyi különbséget fedeztem fel,hogy a Vizdi férfi:) ;D
ZSUZSI:Sikerült a lámpát orvosolni,így utánna már élveztem az éjszakát.Amúgy nekem az tetszett jobban,mert nem láttam a durva szakaszokat,meg sokkal kellemesebb idõ volt!
Charon:Elfogyott végre a varázserõd ;D ;D ;D ;D ;D
Üdv,és mindenkinek gratulálok,aki csak megcsinálta,a duóknak,és az egyénieknek külön!!!!
KB:300képet csináltam,majd fenn lesz valahol:)
Iguana:a számom 204179348
Thy
Posted 2003. September 22. - 08:04
charon: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
én balga meg, azt hittem hogy majd mbehallsz te is, és lassan együtt felmegyünk... :
a lejtmeneted meg korrekt volt... 8)
hja... amortizáció sajna meg volt...
ad1 elhagytam az avid tárcsafékem piros állító kupakját valahol...
ad2 vhogy elszakadt az enduro8! kmórám vezetékének borítása...
hja2...
max sebességem 145km/h lett... ha vkinek sikerült ezt megdöntenie szólljon... Én mindent megpróbáltam a csapatért... :
én balga meg, azt hittem hogy majd mbehallsz te is, és lassan együtt felmegyünk... :
a lejtmeneted meg korrekt volt... 8)
hja... amortizáció sajna meg volt...
ad1 elhagytam az avid tárcsafékem piros állító kupakját valahol...
ad2 vhogy elszakadt az enduro8! kmórám vezetékének borítása...
hja2...
Posted 2003. September 22. - 08:02
tbalázs
ne menjünk bele a részletekbe, a körszámolásokba, meg a problémákba kérlek, felesleges szerintem vitatkozni és elkezdeni a sárdobálást, nekünk is lenne egy két megjegyzésünk, de szerintem télleg hagyjuk
jobbak voltatok, ezért gratula, a verseny végén oda is mentem hozzátok, és gratuláltam nektek
vigasztaljon benneteket, hogy mi egy éve versenyzünk, amatõrök vagyunk, bár az elit mezõnyben indultunk, névleges egyesületünk van, szponzor és edzésterv nélkül megyünk, szal ti most az amatõrök között voltatok a "legerõsebbek".
vizdák jani nagyon jól ment, nagyon erõs a srác
mi önerõbõl versenyzünk, egy-egy útra sikerül szponzort találnunk, aki a költségek egy részét tudja fedezni, szal reméljük jövõre is itt leszünk
ne menjünk bele a részletekbe, a körszámolásokba, meg a problémákba kérlek, felesleges szerintem vitatkozni és elkezdeni a sárdobálást, nekünk is lenne egy két megjegyzésünk, de szerintem télleg hagyjuk
jobbak voltatok, ezért gratula, a verseny végén oda is mentem hozzátok, és gratuláltam nektek
vigasztaljon benneteket, hogy mi egy éve versenyzünk, amatõrök vagyunk, bár az elit mezõnyben indultunk, névleges egyesületünk van, szponzor és edzésterv nélkül megyünk, szal ti most az amatõrök között voltatok a "legerõsebbek".
vizdák jani nagyon jól ment, nagyon erõs a srác
mi önerõbõl versenyzünk, egy-egy útra sikerül szponzort találnunk, aki a költségek egy részét tudja fedezni, szal reméljük jövõre is itt leszünk
Posted 2003. September 22. - 08:00
ZSÍRDISZNÓMENTES SZÉP NAPOT MINDEN ÉBREDEZÕNEK VAGY MUNKÁBAN LEVÕNEK...
Elõször is Én is ismét, illetve akinek tegneap nem tudtam annnak most HATALMAS GRATULA A TELJESÍTMÉNYÉÉRT, KÜLÖN KIEMELVE PERSZE A KÉT SZINGLIZÕT... Nem semmi volt a teljesítmányük... Én vasárnap reggel kicsit próbáltam menetközben szót váltani Olival, de elég ramatyul nézett ki, meg a válaszai is monoton, gépiesen szóltak... maxrespect...
A pálya: nagyon tetszett, fõleg a nagylejtõ... éjjel annyiból állt az egész már csak, hogy megtekertem elõtte mint állat, majd féltávon hátsó fék blokk, és z akkorra már oly 10centi vastag finom porban a nagyobbacska köveken és közt bezúzás az aljába... nagyon állat az íccakai tekerés! 8) mondjuk aki knájttrájderrel nyomja, jobban megy... : ;D
az éjszaka elsõ felében majd nem nevettem is néha hülye Ádámon, aztán ez a szilenciumos bejelntés, majd 10perces szünet utáni zsírdisznózásos balhé betette ismét a kaput Neki...
>
az ellátmyány nekem kicsit kevés volt(már mint ha beígérik hogy 2óránként lesz, akkkor ne csak 2szer legyen...)
amúgy egy iszonyat jó angulatú, pörgõs, a végén izgalmas szuper verseny volt, ainnen is köszönet a csapatnak, hogy tagja lehettem...
most ráborulok a billentyûzetemre kicsit munkát színlelve... :
Elõször is Én is ismét, illetve akinek tegneap nem tudtam annnak most HATALMAS GRATULA A TELJESÍTMÉNYÉÉRT, KÜLÖN KIEMELVE PERSZE A KÉT SZINGLIZÕT... Nem semmi volt a teljesítmányük... Én vasárnap reggel kicsit próbáltam menetközben szót váltani Olival, de elég ramatyul nézett ki, meg a válaszai is monoton, gépiesen szóltak... maxrespect...
A pálya: nagyon tetszett, fõleg a nagylejtõ... éjjel annyiból állt az egész már csak, hogy megtekertem elõtte mint állat, majd féltávon hátsó fék blokk, és z akkorra már oly 10centi vastag finom porban a nagyobbacska köveken és közt bezúzás az aljába... nagyon állat az íccakai tekerés! 8) mondjuk aki knájttrájderrel nyomja, jobban megy... : ;D
az éjszaka elsõ felében majd nem nevettem is néha hülye Ádámon, aztán ez a szilenciumos bejelntés, majd 10perces szünet utáni zsírdisznózásos balhé betette ismét a kaput Neki...
>
az ellátmyány nekem kicsit kevés volt(már mint ha beígérik hogy 2óránként lesz, akkkor ne csak 2szer legyen...)
amúgy egy iszonyat jó angulatú, pörgõs, a végén izgalmas szuper verseny volt, ainnen is köszönet a csapatnak, hogy tagja lehettem...
most ráborulok a billentyûzetemre kicsit munkát színlelve... :
vendég_Charon_*
Posted 2003. September 22. - 07:53
A kolomp megrángatása is vicces volt a végén.
Fõleg, hogy akinek rángatnia kellett, az éppen pályán volt, tehát nem tudta, hogy mit jelent, ha megüti.... :
Egyébként gratula mindenkinek, aki végigcsinálta, és külön RESPECT a két terminátornak!
vendég_Charon_*
Posted 2003. September 22. - 07:51
Jut eszembe: Para bringáján párszor áttoltam az enyémet parkolóállásban, és egyszer úg jött ki a lépés, hogy egysszerre kerültünk pályára.... :-X ;D ;D ;D
Az emelkedõn beértem, de jött a köves lejtõ.....
Para ekkor beszól mögülem: Mondd csak Charon, hogy is volt az a macimmal? ;D
Erre kicsit ráléptem a pedálra és minden telhetõt megtettem, hogy egyben és gyorsabban leérjek.
A lejtõrõl meg kicsit késõbb azt mondta, hogy eltûntem, majd annyit látott belõlem, hogy egy nagy porfelhõbõl hol jobbra, hol balra kipattanva fel-feltûnt a hátsó kerekem, ahogy no-kontrol max szpíd száguldottam lefele. 8)
Az emelkedõ aljára utolért (szerintem végig súrolta a hátsó kerekemet ), és jött a mászás:
- Menjél, Charon, én itt meghalok.
- Jó, nem baj, én is.
- Te Charon, a meghalok, az azt jelenti, hogy lelassulok!! ;D ;D
Az emelkedõn beértem, de jött a köves lejtõ.....
Para ekkor beszól mögülem: Mondd csak Charon, hogy is volt az a macimmal? ;D
Erre kicsit ráléptem a pedálra és minden telhetõt megtettem, hogy egyben és gyorsabban leérjek.
A lejtõrõl meg kicsit késõbb azt mondta, hogy eltûntem, majd annyit látott belõlem, hogy egy nagy porfelhõbõl hol jobbra, hol balra kipattanva fel-feltûnt a hátsó kerekem, ahogy no-kontrol max szpíd száguldottam lefele. 8)
Az emelkedõ aljára utolért (szerintem végig súrolta a hátsó kerekemet ), és jött a mászás:
- Menjél, Charon, én itt meghalok.
- Jó, nem baj, én is.
- Te Charon, a meghalok, az azt jelenti, hogy lelassulok!! ;D ;D
Posted 2003. September 22. - 07:41
Én is gratulálok mindenkinek! Nagyon kemény volt a verseny, nekünk is akadtak persze problémáink, pl, hogy éjszaka csak 5en maradtunk és ebbol 2-en 4 kor kiestek:(Vizdi kicsit megroppantotta a villáját, és csak napvilágnál döntött úgy hogy menni tud, és Dani taknyolt egy hatalmasta a váltás után aminek a hatására a térde pont 2szer akkora lett mint elötte! Szóval 4 tol reggel 8ig, 3an mentünk!!!
Aztán megjött a felmentonk, Zoli akit gyorsan bekültünk körözni!
Versenynek oriási volt a hangulata, nagyon köszönünk minden bíztatást, nagyon tetszett, hogy senki sem ugrált, hogy mér akarom lekörözni, sQt még a saját testi épségüket is kockáztatták egyesek hogy elengedjenek!-Ezt nem vártuk, de köszi!
A versennyel kapcsolatban még, hogy volt némi probléma a körszámolásoknál, mi kb 4 órával a rajt után 1 kör HÁTRÁNYBAN voltunk az egyik csapattal szemben, ahhoz képest, hogy csak elQztünk addig!
Így nem értem a Canyon problémáját, mert ahogy mi számoltuk, mi 184 kört mentünk és nem 180at!
De ez már mindegy a lényeg hogy végigbírtuk, és most mi voltunk a legerosebbek!
Jövore ugyanitt!
Aztán megjött a felmentonk, Zoli akit gyorsan bekültünk körözni!
Versenynek oriási volt a hangulata, nagyon köszönünk minden bíztatást, nagyon tetszett, hogy senki sem ugrált, hogy mér akarom lekörözni, sQt még a saját testi épségüket is kockáztatták egyesek hogy elengedjenek!-Ezt nem vártuk, de köszi!
A versennyel kapcsolatban még, hogy volt némi probléma a körszámolásoknál, mi kb 4 órával a rajt után 1 kör HÁTRÁNYBAN voltunk az egyik csapattal szemben, ahhoz képest, hogy csak elQztünk addig!
Így nem értem a Canyon problémáját, mert ahogy mi számoltuk, mi 184 kört mentünk és nem 180at!
De ez már mindegy a lényeg hogy végigbírtuk, és most mi voltunk a legerosebbek!
Jövore ugyanitt!
Posted 2003. September 22. - 07:32
sziasztok fórumlakók
elõszrö is gratula a Büdibogaraknak a 2. helyért,és a többi fórumos csapatnak is a további derekas helytállásért!
jövõre strikeback?
üdv!
Ez kimaradt a részemrõl, gratula nektek is 3 Nõvér csapat az elsõ helyért!
Jövõre? Hát, elõfordulhat!
Posted 2003. September 22. - 07:18
gratula minden résztvevõnek
nekünk sajnos nem sikerült a tavalyi címünket megvédenünk, a Corratec jobbnak bizonyult, igaz nem tizenvalahány körrel, de ez már mind1, erõsebbek és jobbak, ez van, szép az ezüst is
a végén az egyik corratec-es srác azt mondta, hogy mi csaltunk... ;D ;D ;D na ez már szánalmas volt, de ez is mind1
vizdák jani nagyon jól nyomta, a végén korrekten gratuláltunk egymásnak, szal peace rlz
nekünk sajnos nem sikerült a tavalyi címünket megvédenünk, a Corratec jobbnak bizonyult, igaz nem tizenvalahány körrel, de ez már mind1, erõsebbek és jobbak, ez van, szép az ezüst is
a végén az egyik corratec-es srác azt mondta, hogy mi csaltunk... ;D ;D ;D na ez már szánalmas volt, de ez is mind1
vizdák jani nagyon jól nyomta, a végén korrekten gratuláltunk egymásnak, szal peace rlz