itt a makilány is!!!
Én egy kicsit bosszankodom, mert miattam let 2. a csapat, mivel én igen keveset mentem és azt is lassabban az átlagosnál...de azért remélem a kis mûsorom miatt, amit mindig eljátszottam a csapatom nem dob ki és jövõre megint a nöstény Büdibogár lehetek és részt vehetek ebben a fantasztikus csatában.
Mert nagyon jó a hangulata ennek a versenynek, és engem az elszámolások sem zavarnak meg a rossz ellátottság, meg az igazán csak vállveregetésnek számító dijízás sem, mert én nem azért megyek, hanem azért hogy együtt lehessen a sok bringás, és éjjel 3kor is vigyorgó, kicsit fáradt, de bizonytani akaró arcokat láthassak.
Respect mindenkinek aki végig csinálta, az összes fórumosnak aki ott volt, L.O. nak és H. R.-nek hogy egyedül neki vágtak, külön elismerés Robinak, mert 22 órányi tekerés után is volt ereje mindig visszamosolyogni, amikor drukkoltunk neki, a Voteces bácsinak, hogy ugyan nem indult, de végig fent volt és segítette és biztatta a csapatát.
És a Büdiknek is, mindnek, mert ahogy elnéztem mindenki igyekezett a maximálisat kihozni magából (Para ment mindt az állat, a Nati férfiakat megszégyenítõen rótta a köröket, Balibán sose láttam fáradtságot, Ras merevvillával is kiváló volt, Rave, akit még sose láttam ennyire lefáradva, is kitett magáért!!!!)
Én estem 3 bazi nagyot, most úgy nézek ki, mint egy térkép, csupa lila és piros domborulat van a lábamon ;D
Én már nem vagyok fáradt, mert 8-ig aludtam, csak enni keltem fel néha az éjszaka.
De ma azért nem irigyeltem a beosztottjaimat, irtottam õket rendesen ;D
Tótányok: ott hagytatok egy zacsi sport szeletet (jelentem mind megette a makicsalád), egy vastag bringás felsõt és alsót, meg valami elsõsegély csomagot. Nálunk megtalálható mind.
pusza
Findlike
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny-Szept.20-21
Indította
lensver
, 2003. június 24. 16:18
Írta 2003. szeptember 22. - 19:40
Írta 2003. szeptember 22. - 18:54
vki mintha mondta volna tegnap,h pontos köridõkre lebontva fent vannak a csapatok adatai.tudtok errõl vmit?
Írta 2003. szeptember 22. - 17:48
Írta 2003. szeptember 22. - 17:46
Yepp...3 készült rólad,ez a legtávolabbi,csak a másik kettõnél betakart szinte teljesen a napernyõ,úgyhogy gondoltam kiváglak ebbõl,és így kaptál ilyen minõséget
de azé ANNYIRA nem kivehetetlen kép
de azé ANNYIRA nem kivehetetlen kép
Írta 2003. szeptember 22. - 17:42
Írta 2003. szeptember 22. - 17:35
Írta 2003. szeptember 22. - 17:32
obersmith!
BMFT-s csapat második lett!
Tényleg azt hiszed, hogy ezt nem teszik bele az újságba?
nyóvanna, naiv kérdés volt belátom ;D
Írta 2003. szeptember 22. - 17:32
obersmith!
Írta 2003. szeptember 22. - 17:29
azt mondja kint voltak:
findli
Rave
thommey...
thommey csinált egy CDnyi képet..
szerinted nem lesz? ;D
megnézném gyíkot az újságban.... lekapták, amint épp fejreáll a bringájával ;D
Írta 2003. szeptember 22. - 17:26
Írta 2003. szeptember 22. - 17:25
KUTÁT lehet használni köv évben? Kell vki,aki felhúz a lejtõn,és addigra pont megnõ a kis dög
Meg olyan jó szõrös és meleg,lehet éjszaka aludni rajta....
Meg olyan jó szõrös és meleg,lehet éjszaka aludni rajta....
azt mondja kint voltak:
findli
Rave
thommey...
szerinted nem lesz? ;D
findli
Rave
thommey...
szerinted nem lesz? ;D
Írta 2003. szeptember 22. - 17:21
Írta 2003. szeptember 22. - 17:02
Elsõnek én is szívrohamot kaptam,amikor kifizettem a 2:1 boroskólámat,aztán rájöttem,h kóla nem kell bele ,mert rámegy a gatyóm is ;D
Meg jó volt a vodka+sportital kombó is Royal rulz
Meg jó volt a vodka+sportital kombó is Royal rulz
Írta 2003. szeptember 22. - 16:52
-Nálunk decire megy, egy deci 70 forint, egy liter hátszáz, a két liter meg 1400, plusz az üveg betéti díja.
khm...khöhhhh....azannya. jobb mint a balaton.
Írta 2003. szeptember 22. - 16:40
Szerintem Balázs egy komplett hátsó kereket húzott volna a fejébe!!!
Ádám egyébként nem fáradt volt, hanem részeg, mert amikor csak láttam, egy sörös korsóban volt nála valamilyen vörösboros kóla kinézetû folyadék és erõteljesen kortyolgatott belõle!
Idõnként tényleg fárasztó volt.
A verseny legfelháborítóbb esete valószínûleg velem esett meg!
A Rekli büféjében venni akartam egy két literes Fantát. (mert már csak ez és COCA light volt)
A csajos azt mondja: -Kicsit drága lesz, nem jön ki ötszázból.-
Márhogy mi van?
-Nálunk decire megy, egy deci 70 forint, egy liter hátszáz, a két liter meg 1400, plusz az üveg betéti díja.
Elöntötte a sz@r az agyamat. Ilyen a világon nincs!!!
Vettem inkább egy fél literes ásványvizet 200-ért, ami még mindíg rablás, de ott egye a fene.
Ádám egyébként nem fáradt volt, hanem részeg, mert amikor csak láttam, egy sörös korsóban volt nála valamilyen vörösboros kóla kinézetû folyadék és erõteljesen kortyolgatott belõle!
Idõnként tényleg fárasztó volt.
A verseny legfelháborítóbb esete valószínûleg velem esett meg!
A Rekli büféjében venni akartam egy két literes Fantát. (mert már csak ez és COCA light volt)
A csajos azt mondja: -Kicsit drága lesz, nem jön ki ötszázból.-
Márhogy mi van?
Elöntötte a sz@r az agyamat. Ilyen a világon nincs!!!
Vettem inkább egy fél literes ásványvizet 200-ért, ami még mindíg rablás, de ott egye a fene.
Írta 2003. szeptember 22. - 16:26
Nana...
csak azért voltam bátor ilyesmit mondani, mert biztos vagyok benne, hogy megvédted volna magad kellõképpen. elvégre elég dekoratív tud lenni egy fogaskoszorú az ember (jelen esetben lett volna az "MC") arca helyén... ;D
vendég_Charon_*
Írta 2003. szeptember 22. - 16:25
Mai utolsó hozzászólásom:
Az elõbb hatalmasat kortyoltam egy üveg tömény szörpbõl. :-X (Véletlenül) Most már tényleg hazamegyek... ;D
Az elõbb hatalmasat kortyoltam egy üveg tömény szörpbõl. :-X (Véletlenül) Most már tényleg hazamegyek... ;D