Én egy kicsit bosszankodom, mert miattam let 2. a csapat, mivel én igen keveset mentem és azt is lassabban az átlagosnál...de azért remélem a kis mûsorom miatt, amit mindig eljátszottam a csapatom nem dob ki és jövõre megint a nöstény Büdibogár lehetek és részt vehetek ebben a fantasztikus csatában.
Mert nagyon jó a hangulata ennek a versenynek, és engem az elszámolások sem zavarnak meg a rossz ellátottság, meg az igazán csak vállveregetésnek számító dijízás sem, mert én nem azért megyek, hanem azért hogy együtt lehessen a sok bringás, és éjjel 3kor is vigyorgó, kicsit fáradt, de bizonytani akaró arcokat láthassak.
Respect mindenkinek aki végig csinálta, az összes fórumosnak aki ott volt, L.O. nak és H. R.-nek hogy egyedül neki vágtak, külön elismerés Robinak, mert 22 órányi tekerés után is volt ereje mindig visszamosolyogni, amikor drukkoltunk neki, a Voteces bácsinak, hogy ugyan nem indult, de végig fent volt és segítette és biztatta a csapatát.
És a Büdiknek is, mindnek, mert ahogy elnéztem mindenki igyekezett a maximálisat kihozni magából (Para ment mindt az állat, a Nati férfiakat megszégyenítõen rótta a köröket, Balibán sose láttam fáradtságot, Ras merevvillával is kiváló volt, Rave, akit még sose láttam ennyire lefáradva, is kitett magáért!!!!)
Én estem 3 bazi nagyot, most úgy nézek ki, mint egy térkép, csupa lila és piros domborulat van a lábamon ;D
Én már nem vagyok fáradt, mert 8-ig aludtam, csak enni keltem fel néha az éjszaka.
De ma azért nem irigyeltem a beosztottjaimat, irtottam õket rendesen ;D

Tótányok: ott hagytatok egy zacsi sport szeletet (jelentem mind megette a makicsalád), egy vastag bringás felsõt és alsót, meg valami elsõsegély csomagot. Nálunk megtalálható mind.
pusza
Findlike