Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny-Szept.20-21

- - - - -

• Please log in to reply
633 replies to this topic

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
itt a makilány is!!!

Én egy kicsit bosszankodom, mert miattam let 2. a csapat, mivel én igen keveset mentem és azt is lassabban az átlagosnál...de azért remélem a kis mûsorom miatt, amit mindig eljátszottam a csapatom nem dob ki és jövõre megint a nöstény Büdibogár lehetek és részt vehetek ebben a fantasztikus csatában.
Mert nagyon jó a hangulata ennek a versenynek, és engem az elszámolások sem zavarnak meg a rossz ellátottság, meg az igazán csak vállveregetésnek számító dijízás sem, mert én nem azért megyek, hanem azért hogy együtt lehessen a sok bringás, és éjjel 3kor is vigyorgó, kicsit fáradt, de bizonytani akaró arcokat láthassak.

Respect mindenkinek aki végig csinálta, az összes fórumosnak aki ott volt, L.O. nak és H. R.-nek hogy egyedül neki vágtak, külön elismerés Robinak, mert 22 órányi tekerés után is volt ereje mindig visszamosolyogni, amikor drukkoltunk neki, a Voteces bácsinak, hogy ugyan nem indult, de végig fent volt és segítette és biztatta a csapatát.

És a Büdiknek is, mindnek, mert ahogy elnéztem mindenki igyekezett a maximálisat kihozni magából (Para ment mindt az állat, a Nati férfiakat megszégyenítõen rótta a köröket, Balibán sose láttam fáradtságot, Ras merevvillával is kiváló volt, Rave, akit még sose láttam ennyire lefáradva, is kitett magáért!!!!)

Én estem 3 bazi nagyot, most úgy nézek ki, mint egy térkép, csupa lila és piros domborulat van a lábamon ;D

Én már nem vagyok fáradt, mert 8-ig aludtam, csak enni keltem fel néha az éjszaka.
De ma azért nem irigyeltem a beosztottjaimat, irtottam õket rendesen ;D ;)

Tótányok: ott hagytatok egy zacsi sport szeletet (jelentem mind megette a makicsalád), egy vastag bringás felsõt és alsót, meg valami elsõsegély csomagot. Nálunk megtalálható mind.

pusza

Findlike

krilin

krilin

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
vki mintha mondta volna tegnap,h pontos köridõkre lebontva fent vannak a csapatok adatai.tudtok errõl vmit?

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
tudom csak posztert csinálni belõle a szekrényem ajtajára nem elég jó... ;D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Yepp...3 készült rólad,ez a legtávolabbi,csak a másik kettõnél betakart szinte teljesen a napernyõ,úgyhogy gondoltam kiváglak ebbõl,és így kaptál ilyen minõséget
de azé ANNYIRA nem kivehetetlen kép :)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
kala ;D
ez a full felbontás?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
http://kep.tar.hu/ka.../pic3433905.jpg
valami autós fórum moderátora az uccsó körben....
;D

obersmith

obersmith

vendég

• fórumtag
  • 123 posts

obersmith!
BMFT-s csapat második lett!
Tényleg azt hiszed, hogy ezt nem teszik bele az újságba?

nyóvanna, naiv kérdés volt belátom ;D

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
obersmith!
BMFT-s csapat második lett!
Tényleg azt hiszed, hogy ezt nem teszik bele az újságba?

obersmith

obersmith

vendég

• fórumtag
  • 123 posts

azt mondja kint voltak:
findli
Rave
thommey...

thommey csinált egy CDnyi képet..
szerinted nem lesz? ;D

megnézném gyíkot az újságban.... lekapták, amint épp fejreáll a bringájával ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
bazzeg Rave lenyomtál 23 másodperccel

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
KUTÁT lehet használni köv évben? Kell vki,aki felhúz a lejtõn,és addigra pont megnõ a kis dög :)
Meg olyan jó szõrös és meleg,lehet éjszaka aludni rajta.... :D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
azt mondja kint voltak:
findli
Rave
thommey...

thommey csinált egy CDnyi képet..
szerinted nem lesz? ;D

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
ááá nem hiszem... ;D

obersmith

obersmith

vendég

• fórumtag
  • 123 posts
ápropó. errõl a hepeningrõl lesz valami beszámoló a bikkmakkban?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Elsõnek én is szívrohamot kaptam,amikor kifizettem a 2:1 boroskólámat,aztán rájöttem,h kóla nem kell bele ,mert rámegy a gatyóm is ;D
Meg jó volt a vodka+sportital kombó is :D Royal rulz

obersmith

obersmith

vendég

• fórumtag
  • 123 posts

-Nálunk decire megy, egy deci 70 forint, egy liter hátszáz, a két liter meg 1400, plusz az üveg betéti díja.

khm...khöhhhh....azannya. jobb mint a balaton. :o

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Szerintem Balázs egy komplett hátsó kereket húzott volna a fejébe!!! :D
Ádám egyébként nem fáradt volt, hanem részeg, mert amikor csak láttam, egy sörös korsóban volt nála valamilyen vörösboros kóla kinézetû folyadék és erõteljesen kortyolgatott belõle!
Idõnként tényleg fárasztó volt.
A verseny legfelháborítóbb esete valószínûleg velem esett meg!
A Rekli büféjében venni akartam egy két literes Fantát. (mert már csak ez és COCA light volt)
A csajos azt mondja: -Kicsit drága lesz, nem jön ki ötszázból.-
Márhogy mi van?
-Nálunk decire megy, egy deci 70 forint, egy liter hátszáz, a két liter meg 1400, plusz az üveg betéti díja.
Elöntötte a sz@r az agyamat. Ilyen a világon nincs!!!
Vettem inkább egy fél literes ásványvizet 200-ért, ami még mindíg rablás, de ott egye a fene.

obersmith

obersmith

vendég

• fórumtag
  • 123 posts

Nana... :)

csak azért voltam bátor ilyesmit mondani, mert biztos vagyok benne, hogy megvédted volna magad kellõképpen. ;) elvégre elég dekoratív tud lenni egy fogaskoszorú az ember (jelen esetben lett volna az "MC") arca helyén... ;D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Mai utolsó hozzászólásom:
Az elõbb hatalmasat kortyoltam egy üveg tömény szörpbõl. :-X (Véletlenül) Most már tényleg hazamegyek... ;D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Rave: :-* Nem akartam én rosszat... ;)