Elõször is gratula mindenkinek, különösképpen a két Terminátornak (nevezzünk el róluk kanyart, pl. tisztelegve teljesítményük elõtt). Igaz, csak félidõben kapcsolódtam be, de a hangulat frenetikus volt!
Elkezdtem gondolkodni az egyszemélyes induláson. Talán 60-70 környi teljesíthetõ, közepesebb rákészüléssel.
Nehogy komolyan vegyétek, még a végén be kell tartanom! Ez nem ígéret!
A pályából az elsõ része, a nagy balosig, meg a hátsórésze, ahol a legmagasabb pontról kanyarodtunk/zuhantunk enyhén a gödörbe, onnantól végig. Nagyon feküdtek ezek a részek- meg én is párszor.
Semmi mûszaki, vagy egészségügyi probléma nem merült fel. További élmények a teljesítménytúra topikban, de az is csak egy szelet
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny-Szept.20-21
Started by
lensver
, 2003. June 24. 16:18
Posted 2003. September 22. - 22:46
Posted 2003. September 22. - 22:08
a két név nem ugynazt az embert takarja ha jól figyuztam...
a te nicked -Mrc-
de van egy Mrc is!!!
http://www.bikemag.h...file;user=-Mrc-
tessék összevetni
http://www.bikemag.h...rofile;user=Mrc
a te nicked -Mrc-
de van egy Mrc is!!!
http://www.bikemag.h...file;user=-Mrc-
tessék összevetni
http://www.bikemag.h...rofile;user=Mrc
vendég__*
Posted 2003. September 22. - 22:06
Posted 2003. September 22. - 22:02
vendég__*
Posted 2003. September 22. - 21:45
Én a Budapesti Bikák tagjaként mentem, 43335441.
A csapatunk nem lett helyezett, de elégett voltam a saját 27 körömmel, amit olyan 10-11es átlaggal mentem.
Egyre inkább azt kell hinnem, hogy én egy másik versenyen voltam! Elõször a Tótányokat alázom meg egy 3.helyezéses elszólással (bocsi ezért), most meg hiába próbálok kutatni az emlékeim között, de Marci én téged nem láttalak a versenyen! Melyik csapatban voltál, és hogy lehet az, hogy nem találkoztunk? Vagy lehet, hogy ennyire rossz már a memóriám? :-\
Én láttalak . Különben lehettünk volna jobbak is, csak lebetegedett az egyik csapattag, másik kettõ meg nem volt formában. Különben úgy a csapat egésze: 0 edzés, nekem életem 2. mtb versenye.
Posted 2003. September 22. - 21:40
Posted 2003. September 22. - 21:38
Posted 2003. September 22. - 21:34
Posted 2003. September 22. - 21:31
Posted 2003. September 22. - 21:08
én totál csodálkoztam hogy szinte mindenkinek volt valami technikai problémája (fõleg ugye defekt)... én meg 2/2,5 bár fullmerevvel (és talán annyira nem is lassan)... és mindössze két láncleesésem volt elöl meg egy hátul (de talán kéne még kivenni vagy 4 szemet a láncból meg a S. hváltók nem valami erõteljesek láncfeszítés terén :), no defekt :-Xû
findli: ezt melyik szerepjátékos könyvbõl szedted? ;D
findli: ezt melyik szerepjátékos könyvbõl szedted? ;D
Posted 2003. September 22. - 21:04
ime a büdösbogár ;D
Büdösbogár
Mérsékelt éghajlatú erdõkben élõ, meglehetõsen nagy (kb. 10 cm-es), fekete színû bogár. Ha veszélyben érzi magát, savat köp, ezt a támadását kb. óránként egyszer képes kivitelezni. A támadás találati esélye (T%) 60 + 2k10. Siker eredménye ronda vörös folt az arcon, vagy szembe találva homályos látás (félhomály módosító) felgyógyulásig. Minden támadásnál a szemet célozza meg és 20% esélye van arra, hogy tényleg oda is talál. Normál sebzése 1k10/2, szembe 1k10.
itt a kép is róla ;D
anapfotoja.pcdome.hu/PICS/030709.JPG
Büdösbogár
Mérsékelt éghajlatú erdõkben élõ, meglehetõsen nagy (kb. 10 cm-es), fekete színû bogár. Ha veszélyben érzi magát, savat köp, ezt a támadását kb. óránként egyszer képes kivitelezni. A támadás találati esélye (T%) 60 + 2k10. Siker eredménye ronda vörös folt az arcon, vagy szembe találva homályos látás (félhomály módosító) felgyógyulásig. Minden támadásnál a szemet célozza meg és 20% esélye van arra, hogy tényleg oda is talál. Normál sebzése 1k10/2, szembe 1k10.
itt a kép is róla ;D
anapfotoja.pcdome.hu/PICS/030709.JPG
Posted 2003. September 22. - 20:52
na citt volnék....
a papírkutya csapat nevében jelentem: bazi jó volt!
a hozzászólásokat elkezdtem olvasni de kicsit sok.... szoval nem re!
storry:
kezdjük ott, hogy mi ilyen duli-maraton kategóriás túrázgatós banda vagyunk.... szoval pályabejáráson fostunk mint áálat, hogy mi lesz itt. a csajunk (a 18-as) idegen lóval próbálkozott, és a bejáráson 5x ráésett.... aztán az elsõ köre 18-19 perc lett... lefelé tolta.... majd 15, és még mindig tolta lefele... este õ ment ki elõször sötétben: mondtuk neki: Zsófi vigyázz az a léneg hogy túléld! erre fektetett egy 13-asat, majd két 12-eset.... délig maradt e körül, aztán 3/4 12-kor bement a pályára... mondtuk neki hogy próbáljon bejönni 12 elõtt, erre jött egy 9 perceset... lefelé tolta..... ha megtanul lejtõzni, jövõre nem vesszük be mert égni fog a pofánk ;D
amúgy 6-an voltunk, 3-4-5 körönként váltottunk és 16-7edikek lettünk. kategóriánkban 4.-ek... egy rohadt kör volt az elõttünk lévõ elõnye végig..... >
részemrõl:
fostam mint a vadgalamb mikor megláttam a pályát... aztán megkedveltem. 8-10-11 perces köreim voltak.
marhára bejöttek a letörések, meg úgy az alsó szakasz cuz ámen.
ami nem teccett: ádám, ádika, a zsírdisznó meg a kiabálós manus.... nagyon idegesített este... kifogyott a poénokból ezért tapló kezdett lenni (pl: zsófinak beszólt mikor váltottunk, hogy egy vattás-vérzõs papírkutya jön a pályára.... f@sz) meg a zsírdisznózás is idegesített
a zellátmány se volt túl sok
pozitív: mindenki a hegyen a pálya, a hangulat, nagyon bejött hajnalban hogy már senki se ment vérre, mindenki udvarias volt... izomból teccett az esti rész... nem láttad mibe mész bele mer a lámpa a port világította, bazi jó volt. király volt a közönség is, meg úgy a feeling....
technikai hibákból is kaptam bõven... lánc leesés , beszartak a váltóim (deore) lánc szakadás, lánc beszorult a kistányér alá (ekkora szart mint a S. hajtómüvek (láttam xt-t ami alá ugynúgy beszorult)) meg este meghalt a racsnim a kazettában... aztán feltámadt de szorult... ja meg a villám kotyog fél éve... de az nem itt lett rossz
nagyon örültem hogy láttam a fórumos bandát és dumcsizhattam többekkel....
(bocs ha ösznye visznyaságokat írtam, meg melléütöttem... álmos vagyok, meg nyügi)
ja tisztelet mindenkinek aki végigment
meg kalap le a két mazo elõtt... tök rendesek voltak (nem az a takjáazútbóltetötymörgõf.) sõt robihoz a végén lehetett beszélni ( azért hoz és nem val mert fáradt volt és inkább vigyorizott mint beszélt) . olivér is tök korrekt volt, tényleg még õ kérdezte 11órakor hogy elengedjen e ??? na mondjuk egy élõhulla volt a végén.
aszzem ennyi.. takok aludni mer moindjárt fejelem a klaviatúrát.
ztfjhgfc,u cojhrfdsth (errõl beszéltem)
a papírkutya csapat nevében jelentem: bazi jó volt!
a hozzászólásokat elkezdtem olvasni de kicsit sok.... szoval nem re!
storry:
kezdjük ott, hogy mi ilyen duli-maraton kategóriás túrázgatós banda vagyunk.... szoval pályabejáráson fostunk mint áálat, hogy mi lesz itt. a csajunk (a 18-as) idegen lóval próbálkozott, és a bejáráson 5x ráésett.... aztán az elsõ köre 18-19 perc lett... lefelé tolta.... majd 15, és még mindig tolta lefele... este õ ment ki elõször sötétben: mondtuk neki: Zsófi vigyázz az a léneg hogy túléld! erre fektetett egy 13-asat, majd két 12-eset.... délig maradt e körül, aztán 3/4 12-kor bement a pályára... mondtuk neki hogy próbáljon bejönni 12 elõtt, erre jött egy 9 perceset... lefelé tolta..... ha megtanul lejtõzni, jövõre nem vesszük be mert égni fog a pofánk ;D
amúgy 6-an voltunk, 3-4-5 körönként váltottunk és 16-7edikek lettünk. kategóriánkban 4.-ek... egy rohadt kör volt az elõttünk lévõ elõnye végig..... >
részemrõl:
fostam mint a vadgalamb mikor megláttam a pályát... aztán megkedveltem. 8-10-11 perces köreim voltak.
marhára bejöttek a letörések, meg úgy az alsó szakasz cuz ámen.
ami nem teccett: ádám, ádika, a zsírdisznó meg a kiabálós manus.... nagyon idegesített este... kifogyott a poénokból ezért tapló kezdett lenni (pl: zsófinak beszólt mikor váltottunk, hogy egy vattás-vérzõs papírkutya jön a pályára.... f@sz) meg a zsírdisznózás is idegesített
a zellátmány se volt túl sok
pozitív: mindenki a hegyen a pálya, a hangulat, nagyon bejött hajnalban hogy már senki se ment vérre, mindenki udvarias volt... izomból teccett az esti rész... nem láttad mibe mész bele mer a lámpa a port világította, bazi jó volt. király volt a közönség is, meg úgy a feeling....
technikai hibákból is kaptam bõven... lánc leesés , beszartak a váltóim (deore) lánc szakadás, lánc beszorult a kistányér alá (ekkora szart mint a S. hajtómüvek (láttam xt-t ami alá ugynúgy beszorult)) meg este meghalt a racsnim a kazettában... aztán feltámadt de szorult... ja meg a villám kotyog fél éve... de az nem itt lett rossz
nagyon örültem hogy láttam a fórumos bandát és dumcsizhattam többekkel....
(bocs ha ösznye visznyaságokat írtam, meg melléütöttem... álmos vagyok, meg nyügi)
ja tisztelet mindenkinek aki végigment
meg kalap le a két mazo elõtt... tök rendesek voltak (nem az a takjáazútbóltetötymörgõf.) sõt robihoz a végén lehetett beszélni ( azért hoz és nem val mert fáradt volt és inkább vigyorizott mint beszélt) . olivér is tök korrekt volt, tényleg még õ kérdezte 11órakor hogy elengedjen e ??? na mondjuk egy élõhulla volt a végén.
aszzem ennyi.. takok aludni mer moindjárt fejelem a klaviatúrát.
ztfjhgfc,u cojhrfdsth (errõl beszéltem)
Posted 2003. September 22. - 20:45
Mért, te a ZsirRobival szoktál beszélgetni néha? Ha igen, mondd meg neki, hogy az a lány, aki húzta õt az egyik körben maga után és aki Saalbachban is kint volt üzeni, hogy: akartam gratulálni, csak nem akartam a célban zavarni ilyesmikkel. Szóval minden tiszteletem az övé.
Posted 2003. September 22. - 20:11
LENS: Szó sincs alázásról. Nem azért voltunk ott, mert helyezést akartunk elérni, hanem, mert megígértük megunknak is és neketek is, ja és a ZsírRóbertDisznónak is. Nyomtam is neki a kürtöt, amikor csak eszembe jutott. ;D
Posted 2003. September 22. - 20:10
Posted 2003. September 22. - 20:08
Attól a kék-lila (színtévesztõ vagyok, fõleg sötétben!) furcsaformájú vázzal tekerõ lánytól elnézést kérek most is, hogy a nagy kövesen elszáguldottam mellette. :-*
Egyébként õ kicsoda volt?
Charon nagyon érdeklõdik. ;D ;D
Posted 2003. September 22. - 19:57
A csapatunk nem lett helyezett, de elégett voltam a saját 27 körömmel, amit olyan 10-11es átlaggal mentem.
Egyre inkább azt kell hinnem, hogy én egy másik versenyen voltam! Elõször a Tótányokat alázom meg egy 3.helyezéses elszólással (bocsi ezért), most meg hiába próbálok kutatni az emlékeim között, de Marci én téged nem láttalak a versenyen! Melyik csapatban voltál, és hogy lehet az, hogy nem találkoztunk? Vagy lehet, hogy ennyire rossz már a memóriám? :-\
Findlány: ;D A Voteces bácsi ott volt, és indult is!
Posted 2003. September 22. - 19:52
Imádlak rás, nagyon ari vagy...én szerintem is ez volt a helyes döntés.
Azok úccsó köreid nem voltak semmit, basszus!!! :-*
Azok úccsó köreid nem voltak semmit, basszus!!! :-*
Posted 2003. September 22. - 19:45
findli ne hülyéskedj!... ha mégis úgy döntesz hogy pixel, akkor azmár nem lett volna az igazi...
a kis jeleneteidet pedig gyakorold hogy jövõre még jobbak legyenek ;D
a kis jeleneteidet pedig gyakorold hogy jövõre még jobbak legyenek ;D
Posted 2003. September 22. - 19:40
tudtommal még ninscenek de egy egyszerû adatbázisként készült ha jól láttam amikor arrafelé jártam...
zpókos levlisten már volt jelezve hogy jólenne ha... :
zpókos levlisten már volt jelezve hogy jólenne ha... :