na citt volnék....
a papírkutya csapat nevében jelentem: bazi jó volt!
a hozzászólásokat elkezdtem olvasni de kicsit sok.... szoval nem re!
storry:
kezdjük ott, hogy mi ilyen duli-maraton kategóriás túrázgatós banda vagyunk.... szoval pályabejáráson fostunk mint áálat, hogy mi lesz itt. a csajunk (a 18-as) idegen lóval próbálkozott, és a bejáráson 5x ráésett.... aztán az elsõ köre 18-19 perc lett... lefelé tolta.... majd 15, és még mindig tolta lefele... este õ ment ki elõször sötétben: mondtuk neki: Zsófi vigyázz az a léneg hogy túléld! erre fektetett egy 13-asat, majd két 12-eset.... délig maradt e körül, aztán 3/4 12-kor bement a pályára... mondtuk neki hogy próbáljon bejönni 12 elõtt, erre jött egy 9 perceset... lefelé tolta..... ha megtanul lejtõzni, jövõre nem vesszük be mert égni fog a pofánk ;D
amúgy 6-an voltunk, 3-4-5 körönként váltottunk és 16-7edikek lettünk. kategóriánkban 4.-ek... egy rohadt kör volt az elõttünk lévõ elõnye végig..... >
részemrõl:
fostam mint a vadgalamb mikor megláttam a pályát... aztán megkedveltem. 8-10-11 perces köreim voltak.
marhára bejöttek a letörések, meg úgy az alsó szakasz cuz ámen.
ami nem teccett: ádám, ádika, a zsírdisznó meg a kiabálós manus.... nagyon idegesített este... kifogyott a poénokból ezért tapló kezdett lenni (pl: zsófinak beszólt mikor váltottunk, hogy egy vattás-vérzõs papírkutya jön a pályára.... f@sz) meg a zsírdisznózás is idegesített
a zellátmány se volt túl sok
pozitív: mindenki a hegyen a pálya, a hangulat, nagyon bejött hajnalban hogy már senki se ment vérre, mindenki udvarias volt... izomból teccett az esti rész... nem láttad mibe mész bele mer a lámpa a port világította, bazi jó volt. király volt a közönség is, meg úgy a feeling....
technikai hibákból is kaptam bõven... lánc leesés , beszartak a váltóim (deore) lánc szakadás, lánc beszorult a kistányér alá (ekkora szart mint a S. hajtómüvek (láttam xt-t ami alá ugynúgy beszorult)) meg este meghalt a racsnim a kazettában... aztán feltámadt de szorult... ja meg a villám kotyog fél éve... de az nem itt lett rossz
nagyon örültem hogy láttam a fórumos bandát és dumcsizhattam többekkel....
(bocs ha ösznye visznyaságokat írtam, meg melléütöttem... álmos vagyok, meg nyügi)
ja tisztelet mindenkinek aki végigment
meg kalap le a két mazo elõtt... tök rendesek voltak (nem az a takjáazútbóltetötymörgõf.) sõt robihoz a végén lehetett beszélni ( azért hoz és nem val mert fáradt volt és inkább vigyorizott mint beszélt) . olivér is tök korrekt volt, tényleg még õ kérdezte 11órakor hogy elengedjen e ???

na mondjuk egy élõhulla volt a végén.
aszzem ennyi.. takok aludni mer moindjárt fejelem a klaviatúrát.
ztfjhgfc,u cojhrfdsth (errõl beszéltem)