Asszem sok jelentéktelen hozzászólásom már régen volt, de látom, hogy annélkül nem fórum a fórum!
Lámpa: Nekem egy Sigma Sport Mirage és Xvolt és van! Bejött, bár amit thommeynek vettem behányt!
A mi csapatunk (elit csapat ;D ) nem csalt, nem vágott le köröket és így is jóléreztük magunkat!
Gratula mindenkinek, aki becsülettel nyomta ameddig csak bírta.
Jövõre, ha kellek egy olyan csapatba amelyik egy nem hegylakót bevállal, ott a helyem!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny-Szept.20-21
Indította
lensver
, 2003. június 24. 16:18
Írta 2003. szeptember 23. - 22:14
Írta 2003. szeptember 23. - 22:02
Írta 2003. szeptember 23. - 21:58
Bakker!
Próbálok írogatni, de nekem nem igazán sikerül. Szarakodik a hálózatom! > (Tvnetwork!)
Sohasem leszek sokezres hozzászóló! :-\
Nem is írok sokat, azt már megtettem párszor, de nem sikerült megjelentetni.
Igen! Érdekes volt végignyomni szuper elit versenyzõként úgy, hogy évente pár napot tekerek csak dombok között, mountin is csak a maratonokon ülök. .... seráfütty! A recumbent az igazi!
Csapattársak: kössz, hogy veletek csavarhattam! Jó buli volt.
Csodás, ha az ember elit ;D Yeahhhh! ;D
Próbálok írogatni, de nekem nem igazán sikerül. Szarakodik a hálózatom! > (Tvnetwork!)
Sohasem leszek sokezres hozzászóló! :-\
Nem is írok sokat, azt már megtettem párszor, de nem sikerült megjelentetni.
Igen! Érdekes volt végignyomni szuper elit versenyzõként úgy, hogy évente pár napot tekerek csak dombok között, mountin is csak a maratonokon ülök. .... seráfütty! A recumbent az igazi!
Csapattársak: kössz, hogy veletek csavarhattam! Jó buli volt.
Csodás, ha az ember elit ;D Yeahhhh! ;D
vendég_Charon_*
Írta 2003. szeptember 23. - 18:53
Jövõre eladom az enyémet. Cateye solo: 5W és 12W, 3 illetve 2 óra menetidõvel, és közel egy kilóval.
Ezzel faján láttam az éjjel, (tartottam a 9.30 köridõket) és marha olcsó is volt.
Ezzel faján láttam az éjjel, (tartottam a 9.30 köridõket) és marha olcsó is volt.
Írta 2003. szeptember 23. - 18:16
Írta 2003. szeptember 23. - 17:56
aztat nem Y váznak híjják? ;D
kinek volt aksis lámpája?olyan "rakd a kulacs helyére a mázsás cuccot cserébe kapsz egy böhöm reflektort" fajta?
tényleg, a jövõ évi versenyig nekem sem ártana beszerezni egy olyat...úgyse fogok addig sûrûn éjszaka tekerni.
egyébként bármelyik boltban lehet kani olyan lámpákat, ahol pl barlangászoknak való felszerelést is árulnak. valahol asszem a Wesselényi utcában is van egy ilyen bolt.
Írta 2003. szeptember 23. - 17:33
aztat nem Y váznak híjják? ;D
kinek volt aksis lámpája?olyan "rakd a kulacs helyére a mázsás cuccot cserébe kapsz egy böhöm reflektort" fajta?
Írta 2003. szeptember 23. - 16:11
jaaaaaaaaaaaj a lillafüredi camping!
bizony-bizony ! , mily jó is volt az a pár nap
Írta 2003. szeptember 23. - 16:09
készült ilyesmi, hogy hol a gép azt nem tudom :-X(gondolom Harnagot kéne ez ügyben ütni :)
Írta 2003. szeptember 23. - 16:01
tudtommal még ninscenek de egy egyszerû adatbázisként készült ha jól láttam amikor arrafelé jártam...
zpókos levlisten már volt jelezve hogy jólenne ha... :
ja rosszul fogalmaztam,nem a neten 'fent van' érdekel,persze az lenne a legjobb,hanem a gépükön 'fent vannak'-e ilyen részletesen köridõkre lebontva a dolgok.mert akkor elmennék a géphez a Rekibe,vagy ahol van,és elhoznám egy lemezen,vagy kiírnám az adatokat.tudja vki hol van az a PC?
Írta 2003. szeptember 23. - 16:01
vendég_Charon_*
Írta 2003. szeptember 23. - 15:59
Írta 2003. szeptember 23. - 15:53
Írta 2003. szeptember 23. - 15:24
mert megígértük megunknak is és neketek is, ja és a ZsírRóbertDisznónak is. Nyomtam is neki a kürtöt, amikor csak eszembe jutott. ;D
Lens: Bocsi. Teljesen meg vagyok zavarodva. Elírtam a nevet, tehát helyesen: ZSÍÍÍÍÍÍÍÍÍRÁDÁMDISZNÓ
A sárga hálósipkás DJ-rõl van szó.
Mivel õ nyomta a hangerõt, én meg neki a kürtöt.
Írta 2003. szeptember 23. - 15:15
vendég_Charon_*
Írta 2003. szeptember 23. - 15:08
charon :milyen az a furcsaformáju váz?? ??
Valami efféle, hogy nincs alsó/felsõcsöve, csak egy.
Írta 2003. szeptember 23. - 13:42
Mindenkinek igaza van. Csak átöltözés elõtt és után (ahogy jött a hüvi) és készültünk a Szépvölgyis ereszkedéshez öltöttem magamra a vadcicaszerelésem. És az erdõben való kommandózáshoz is rejtõzködni kellett, szegény bringázó gyerekeket rémísztgettem ;D