s1ru2
Vedd meg az újj polar-x et és cseréld el velem a 03-asra! ;D és ráfizetek!A zöld bejövõs nekem!Nem fog eltörni hidd el és nem sokkal keskenyebb!Nézz meg egy elisworth vázat nincs benne merevítés és nem is monstrum még se törnek!Lehet hogy a magellan rájött valamire! ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
milyen brinyót kéne vennem?
Indította
pcbrr
, 2003. június 17. 12:35
Írta 2004. február 23. - 21:13
Írta 2004. február 23. - 21:10
b+? nemrossz, csak kormanyt nevegyel belole. az nem eletbiztositas. (de te tod...)
ezert egyszerubb megvenni a polarx konfigot, es ha telleg nem jon be, akkor add el a picsbe a vazat. 30e +-2-3e.
akkor 150bol kijon egy akarmilyen vazzal....
de a fejcso majd' ugyanolyan..... annyira nem valtoztattak rajta.
es szamolj utana, ennekem olcsobb alkatreszekkel ennyibe jott ki....
pontosan ggx:
kulonbseg: picit a vaz formaja, meg a hatso 3szogben +yoke, mas formaju csovek(lekerekitett 4szog) es az uj papucs.
ennyi!!!!
a fejcso uaz. az alulheggeszts is majd' uaz. mi kell meg?!
ja, es nekem eddig nem tort el..
pedig paran ismernek innen szemelyesen, es latjak mire hasznalom. valami nagyon nem egeszseges dologra... es voila, megis ÉL!!!
es nem torik. pedig 2 eves ALUVÁZ!!....
ezert egyszerubb megvenni a polarx konfigot, es ha telleg nem jon be, akkor add el a picsbe a vazat. 30e +-2-3e.
akkor 150bol kijon egy akarmilyen vazzal....
de a fejcso majd' ugyanolyan..... annyira nem valtoztattak rajta.
es szamolj utana, ennekem olcsobb alkatreszekkel ennyibe jott ki....
pontosan ggx:
kulonbseg: picit a vaz formaja, meg a hatso 3szogben +yoke, mas formaju csovek(lekerekitett 4szog) es az uj papucs.
ennyi!!!!
a fejcso uaz. az alulheggeszts is majd' uaz. mi kell meg?!
ja, es nekem eddig nem tort el..
pedig paran ismernek innen szemelyesen, es latjak mire hasznalom. valami nagyon nem egeszseges dologra... es voila, megis ÉL!!!
es nem torik. pedig 2 eves ALUVÁZ!!....
Írta 2004. február 23. - 21:09
nem tudom miért kell össze-vissza beszélned itt!
-egyrészt px-et olyan emberek is használnak, akik komolyan nyomják, és no panasz, szal nem hiszem, hogy majd te hipp-hopp hazavágod... :
-a másik meg, ezt a vékonyka dolgot honnan vetted???
elõbb talán érdemes lenne körbenézni...
láttál már élõben polarx-et? mert kezdek kételkedni...
fejtsd már ki hol olyan nagyon vékonyka az új px a régihez képest! :-X
ÖSSZEHASONILTÁS
-egyrészt px-et olyan emberek is használnak, akik komolyan nyomják, és no panasz, szal nem hiszem, hogy majd te hipp-hopp hazavágod... :
-a másik meg, ezt a vékonyka dolgot honnan vetted???
elõbb talán érdemes lenne körbenézni...
láttál már élõben polarx-et? mert kezdek kételkedni...
fejtsd már ki hol olyan nagyon vékonyka az új px a régihez képest! :-X
ÖSSZEHASONILTÁS
Írta 2004. február 23. - 21:04
Theznek !
Hát nem tom csak nem teccik h ilyen "vékony" a váz sokkal jobb volt a tavalyi monstrum azzal a ki**szott nagy fejcsõmerevítéssel. ;D
Szerinted télleg ilyen drága lenne összerekatni?
Mi a véleményed a Bike+ cuccokról?(fontos lenne mert ha rakok bicót akkor egyenlõre b+ cuccokat használnék) Ja és alkatrészem meg nincs mert az öcsém használja a régi "bicóm".
Hát nem tom csak nem teccik h ilyen "vékony" a váz sokkal jobb volt a tavalyi monstrum azzal a ki**szott nagy fejcsõmerevítéssel. ;D
Szerinted télleg ilyen drága lenne összerekatni?
Mi a véleményed a Bike+ cuccokról?(fontos lenne mert ha rakok bicót akkor egyenlõre b+ cuccokat használnék) Ja és alkatrészem meg nincs mert az öcsém használja a régi "bicóm".
Írta 2004. február 23. - 20:37
hmm.
lattal mar polarx-et?
nem sokat valtozott..
.es hidd el h nem torod el, nem vagy annyira jo, meg bevallalos...
sztem ennyire ne felj tole. azert annyira nem rossz, max garival visszatolod a taligat.
a konfig meg picit tobbol jon ki..
40e az uj 2003as px(gyapinal van, sotlehet fullos 2003as konfig is van!)
40e a vaz.
26e az uj hussefelt gigapipe-vel
innentol jonnek a valaszthato alkatreszek...
agyra (elso hatso) tarcsafekes, ipari verzioban 22 korulre jon ki
kullok fuzessel megkozelitoleg 6e korul.
felni tegyuk fel 4ezres vuelta excalibur(tarcsafekes!)
vagy 6e rhino, 7e a mammut... es ezekbol 2db kell.
ez eddig 106e
persze uj arak. ehhez jon meg a nyeregcso, a nyereg(ezt lehet a regit is felhasznalni) jonnek a fekek fekkarok, bowdenek, valto(amennyiben nem ss) lanc, kormcsapi, stucni, kormany, markolat, GUMIK!, pedal, lancvezeto, asszem ennyi kb.....
ja, a telot kifelejtettem!!!!!(+25e minimum [olcsobban nincs tulelotelo])
ez sokkal tobb lesz mint a px.
es az a px meg sztem marha jo konfiguracio...(es olcso is....)
lattal mar polarx-et?
nem sokat valtozott..
.es hidd el h nem torod el, nem vagy annyira jo, meg bevallalos...
sztem ennyire ne felj tole. azert annyira nem rossz, max garival visszatolod a taligat.
a konfig meg picit tobbol jon ki..
40e az uj 2003as px(gyapinal van, sotlehet fullos 2003as konfig is van!)
40e a vaz.
26e az uj hussefelt gigapipe-vel
innentol jonnek a valaszthato alkatreszek...
agyra (elso hatso) tarcsafekes, ipari verzioban 22 korulre jon ki
kullok fuzessel megkozelitoleg 6e korul.
felni tegyuk fel 4ezres vuelta excalibur(tarcsafekes!)
vagy 6e rhino, 7e a mammut... es ezekbol 2db kell.
ez eddig 106e
persze uj arak. ehhez jon meg a nyeregcso, a nyereg(ezt lehet a regit is felhasznalni) jonnek a fekek fekkarok, bowdenek, valto(amennyiben nem ss) lanc, kormcsapi, stucni, kormany, markolat, GUMIK!, pedal, lancvezeto, asszem ennyi kb.....
ja, a telot kifelejtettem!!!!!(+25e minimum [olcsobban nincs tulelotelo])
ez sokkal tobb lesz mint a px.
es az a px meg sztem marha jo konfiguracio...(es olcso is....)
Írta 2004. február 23. - 20:23
Na gyerekek elmentem ma a Hugoba (pontosabban anyámmal elvitettem magam ) és akkor megláttam "A 2004ES POLARX et"! hááááááááttt :-\
egy világ omlott bennem össze :'(
Apám Wolf váza is vastagabb :-\(jo tudom ez nem jelenti azt hogy erõsebb is de akkor is.....)
Azt hiszem meghagyom másnak a 2004es PolarX tesztelését!!én most egy 2003as vázra fogok építeni(nekem az jobban bejön mert olyan gyönyörû vastag hogy csak na.... Tudjátok oszt. társak elõtt drágábbnak hat ) Ha a 2004es PolarX rõl csodákat hallok legfeljebb eladom a 2003ast és veszek egy 2004est. EZ MÉG NEM BIZTOS ATTÕL FÜGG MENNYIBÕL RAKJÁK ÖSSZE NEKEM A KÍVÁNT KONFIGURÁCIÓT? ???
egy világ omlott bennem össze :'(
Apám Wolf váza is vastagabb :-\(jo tudom ez nem jelenti azt hogy erõsebb is de akkor is.....)
Azt hiszem meghagyom másnak a 2004es PolarX tesztelését!!én most egy 2003as vázra fogok építeni(nekem az jobban bejön mert olyan gyönyörû vastag hogy csak na.... Tudjátok oszt. társak elõtt drágábbnak hat ) Ha a 2004es PolarX rõl csodákat hallok legfeljebb eladom a 2003ast és veszek egy 2004est. EZ MÉG NEM BIZTOS ATTÕL FÜGG MENNYIBÕL RAKJÁK ÖSSZE NEKEM A KÍVÁNT KONFIGURÁCIÓT? ???
Írta 2004. február 23. - 08:11
szvsz is jó választás az új PX, egyrészt mert jobb cuccok vannak rajta /valaennyire/ és a régihez képest lehet, h ropi, de biztos, h könyebb lesz és a sok ifjú duhaj örömére belefér a 2,7 mobster de remélem az utóbbi nem érint ;D
Írta 2004. február 23. - 00:49
Akkor jó! 1épként 99% ban biztos voltam benne h megvárom az új PolarX et !
Eltörni nem fogom az tuti mert annyira nem vagyok vad!!!!Meg már egy váz eltört alattam és mondhatom K**** szar érzés :-X
Köszi a tanácsokat Majd még tuti lesz 1000 kérdésem
Eltörni nem fogom az tuti mert annyira nem vagyok vad!!!!Meg már egy váz eltört alattam és mondhatom K**** szar érzés :-X
Köszi a tanácsokat Majd még tuti lesz 1000 kérdésem
Írta 2004. február 23. - 00:32
nem kell fosni a 2004-es px-tõl szerintem se....
megeszem a kalapom, ha eltöröd....
megeszem a kalapom, ha eltöröd....
Írta 2004. február 23. - 00:28
szerintem eccerû:
szülinapodra megkapod a zsét. megvárod míg lehet kapni az új px-et. megveszed. használod. örülsz. elmondod nekünk, hogy milyen. ha törik, visszaviszed boltba. vázra 3év gari van, többi cuccra meg egy év. amúgy azért, elég nehéz eltörni egy vázat,nem? meg csak nem volt olyan hüle cseke hogy px eddig jó hírnevét elrontsa egy gagyi vázzal.
mondom ezt úgy, hogy nem az én pénzem és még nem is láttam élõben a új pxet
de fõ az optimizmus! ;D
szülinapodra megkapod a zsét. megvárod míg lehet kapni az új px-et. megveszed. használod. örülsz. elmondod nekünk, hogy milyen. ha törik, visszaviszed boltba. vázra 3év gari van, többi cuccra meg egy év. amúgy azért, elég nehéz eltörni egy vázat,nem? meg csak nem volt olyan hüle cseke hogy px eddig jó hírnevét elrontsa egy gagyi vázzal.
mondom ezt úgy, hogy nem az én pénzem és még nem is láttam élõben a új pxet
de fõ az optimizmus! ;D
Írta 2004. február 23. - 00:03
Na hát ez itt a gond!!!!!!!Építeni nem tudok mert nem értek annyira hozzá :'(
A másik gond h anyámék nem ruháznak be használt cuccra :'((ami bizonyos téren igaz is) nakem meg nincs annyi cahem h anyámék nélkül legyen bicóm
A legjobb egy 2003as PolarX lenne de olyan ami össsze van rakva és nem használt!Ha ilyet tudtok akkor azonnal írjátok meg!!!!!
A 2004es szerinted télleg törni fog?
ja amúgy kisvajda láttam képeken a bicód!!kurva jó az mennyibe fájt?
Ja és mévalami én 182cm magas vagyok mekkira váz kell?
A másik gond h anyámék nem ruháznak be használt cuccra :'((ami bizonyos téren igaz is) nakem meg nincs annyi cahem h anyámék nélkül legyen bicóm
A legjobb egy 2003as PolarX lenne de olyan ami össsze van rakva és nem használt!Ha ilyet tudtok akkor azonnal írjátok meg!!!!!
A 2004es szerinted télleg törni fog?
ja amúgy kisvajda láttam képeken a bicód!!kurva jó az mennyibe fájt?
Ja és mévalami én 182cm magas vagyok mekkira váz kell?
Írta 2004. február 22. - 23:52
Acidra nem lesz zséd.
uj px ropi, egyenlore senki nem mondott semmit rola, de eleg vekonykanak hat a tobbihez kepest.
vagy hasznalt valamilyen cucc. nezeldoni kell, ennyi.
ott az apro.
tavalyi, '02es hasznalt px 20-25 kozott, arra siman lehet 150er epiteni, es a konfig is olyan lesz amit te szeretnel.
uj px ropi, egyenlore senki nem mondott semmit rola, de eleg vekonykanak hat a tobbihez kepest.
vagy hasznalt valamilyen cucc. nezeldoni kell, ennyi.
ott az apro.
tavalyi, '02es hasznalt px 20-25 kozott, arra siman lehet 150er epiteni, es a konfig is olyan lesz amit te szeretnel.
Írta 2004. február 22. - 23:49
Na kezdjük az elején! Én febr. 27 én leszek 17 éves szóval még "kiscsávó" vagyok. Szeretnék 1 jó tartós bicót venni. Olyant keresek ami jó extrém dolgokra de nem drágább 150.000ft-nál. Én Magellan PolarX re gondoltam. Pontosabban a 2004re (mivel a 2003t már csak vázat lehet kapni és én nem tudnék arra építeni gépet) PLZ HELP
2 ötlet:
Magellan PolarX(2004)
Giant Acid
2 ötlet:
Magellan PolarX(2004)
Giant Acid
Írta 2004. január 18. - 21:37
Írta 2004. január 18. - 21:04
Mindkettõtöknek igaza van! Hengernek abban hogy az újra pl van garancia, vagy ha nincs akkor jótállás, meg nincsenek rejtett hibái mint a használtnak ESETLEG. Málnának pedig abban, hogy a használt tényleg olcsóbb, csak lehet hogy van vmi hibája amit esetleg nem vettél észre. De lehet kifogni használtan is nagyon jót olcsórért.
Mustár: sztem kereket vehetsz kompletten itt az apróban. Én is itt vettem pofátlanul olcsón (11e), Deore agyak, 5.0 fogsor, vadi új IRC gumik, belsõk, és nagyon jó állapotban. Teló+váz ugye azt már mondtad hogy újonnan veszel. Tulajdonképpen bármit megvehetsz innen, csak elõtte jól nézd meg hogy nincs-e vmi baja!
Mustár: sztem kereket vehetsz kompletten itt az apróban. Én is itt vettem pofátlanul olcsón (11e), Deore agyak, 5.0 fogsor, vadi új IRC gumik, belsõk, és nagyon jó állapotban. Teló+váz ugye azt már mondtad hogy újonnan veszel. Tulajdonképpen bármit megvehetsz innen, csak elõtte jól nézd meg hogy nincs-e vmi baja!
Írta 2004. január 18. - 21:00
barmit lehet hasznaltan, de tudni kell kitol, es miert...Mustár,
Ja igen, ha magad fûzöd a kereket, azzal is spórolsz és megtanulsz kereket fûzni, és ez is többezer ft mínusz. Nem nagy ördöngösség.
meg szetszedni, kiproblani utni vagni, majd fizetni.
viszont a kerekfuzes...
ezt nem kene eroltetni hazilag. es nem lehet 'anynit megsporolni" hisz max 2-3 e a 2 kerek...
ennyit meger mert akkor rendes lesz, nem egy felreallo tojas-8as tomeget felvonultato alu-darab.
szal ezt boltban.... ennyire ne legyunk mar "sporolosak", a boltok ertik a dolgukat, emg meg is kell valamibol elniuk....
Írta 2004. január 18. - 20:54
villát meg telór miért ne használtan? már bocs, de ez nem okos dolog, hogy ne mondjak csúnyát. sztem eg épp ezeket érdemes, mert jóval olcsóbb. de mind1, nem szeretnék vitatkozni, csak nem értettem egyet.
Írta 2004. január 18. - 20:49
Mustár,
van egy pár alkatrész, amit sztem tilos használtan venni- a saját biztonságod érdekében. Jó, tudom, lehetnek gyári hibás darabok, de az új mégiscsak jobb, és garancia is van rá. Ezek: váz (ez a legfontosabb), teló, kormánycsapágy, kormány,stucni, középcsapágy, hajtómû. Azt azért nem kell mondanom, hogy új bovdenekkel rakd össze. A kerékagyak már viszonylag jó használtan is, de pl. váltó, fékkar, meg ezek a menetbiztonság szempontjából nem olyan fontosak.
Ja igen, ha magad fûzöd a kereket, azzal is spórolsz és megtanulsz kereket fûzni, és ez is többezer ft mínusz. Nem nagy ördöngösség.
A Caprine outim is nagyrészt Trinity cuccokkal van szerelve, és... nos, tényleg látszik rajta, hogy olcsóbb. Nem rosszak, ne érts félre! Kezdésnek jó lesz.
van egy pár alkatrész, amit sztem tilos használtan venni- a saját biztonságod érdekében. Jó, tudom, lehetnek gyári hibás darabok, de az új mégiscsak jobb, és garancia is van rá. Ezek: váz (ez a legfontosabb), teló, kormánycsapágy, kormány,stucni, középcsapágy, hajtómû. Azt azért nem kell mondanom, hogy új bovdenekkel rakd össze. A kerékagyak már viszonylag jó használtan is, de pl. váltó, fékkar, meg ezek a menetbiztonság szempontjából nem olyan fontosak.
A Caprine outim is nagyrészt Trinity cuccokkal van szerelve, és... nos, tényleg látszik rajta, hogy olcsóbb. Nem rosszak, ne érts félre! Kezdésnek jó lesz.
Írta 2004. január 18. - 18:32
Akkor valszeg jövõhéten megveszem a vázat+telót újonnal. A többit meg amint eladom a mostanit. Málna kössz, hogy megnyugtattál, már napok óta izgultam vajon ki tudom-e hozni a gépet a keretbõl. Még 1x kössz mindenkinek, hogy ilyen türelmesen elmagyaráztatok mindent.
Airborne-bõl melyik évjáratot vegyek?
26-ért lehet kapni 14"-at.
Airborne-bõl melyik évjáratot vegyek?
26-ért lehet kapni 14"-at.