jovanna ;D
mongyuk thez ebben igazan van mert amikor enis osszesporoltam ennyi zset enis ujat vettem...szal tokre megertelek
egyebkent chucker = cc de ezt mar kifejtettetek...
ujra vegiggondolva en a pxet valasztanam...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
milyen brinyót kéne vennem?
Started by
pcbrr
, 2003. June 17. 12:35
Posted 2004. January 17. - 19:57
Posted 2004. January 17. - 19:50
szvsz az a gép alig é 60at, de kezdésre jó, csak ugye bár minél jobba annál jobb a kezdés is. talán a polarx lenne a legjobb, az fejleszthetõ,de a chucker fékjei, meg villája .. :-/
Posted 2004. January 17. - 19:49
hasznalt ok, boa NEM ok.
arban jo lenne, de rogton uj vaz...
mert lehet h bir valamit, de amugy meg nem. meg naon naon csuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunya.........
es ha mar ennyi penzt osszesporolt, vegyen ujat, az nagyobb orom....
arban jo lenne, de rogton uj vaz...
mert lehet h bir valamit, de amugy meg nem. meg naon naon csuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunya.........
es ha mar ennyi penzt osszesporolt, vegyen ujat, az nagyobb orom....
Posted 2004. January 17. - 19:43
http://www.bikemag.h...1&aprorovatid=1
tessek pl itt van egy...tudom hogy boa igy meg boa ugy de 80 ert kezdesnek jo nem?
csak hogy gondolkodjatok hasznaltban is
tessek pl itt van egy...tudom hogy boa igy meg boa ugy de 80 ert kezdesnek jo nem?
csak hogy gondolkodjatok hasznaltban is
Posted 2004. January 17. - 19:40
Posted 2004. January 17. - 19:39
ki?
mongyuk nekem mar megvan a "belepo szintu" gepem en csak gondolkozom mi lehet meg a jo valasztas...
2000es bordo polarisban blekkecske... egesz kellemes parositas...kinek van valami jo vazajanlata?
nyaron esedekes lesz es meg nem igazan vagom mit...
egyebkent hasznalt gepek is jok vannak akar 100 alatt egesz jo cuccokkal csak korbe kell nezni
mongyuk nekem mar megvan a "belepo szintu" gepem en csak gondolkozom mi lehet meg a jo valasztas...
2000es bordo polarisban blekkecske... egesz kellemes parositas...kinek van valami jo vazajanlata?
nyaron esedekes lesz es meg nem igazan vagom mit...
egyebkent hasznalt gepek is jok vannak akar 100 alatt egesz jo cuccokkal csak korbe kell nezni
Posted 2004. January 17. - 19:12
igen ez sem rossz.
alap polarx 12x ezer, ebbol kiszedve a telot.
de ennek nem lenne ertelme.
akkor mar teloval. ez elobb utobb lezuzodik, de ez nem szuksegszeru, de a vaz mar alapbol olyan, amit meg sokaig NEM KELL fejleszteni, az jo lesz amig el nem torik, vagy amig az nem tersz a fullie-s dh-ra.
bikemag-ban volt rola teszt. (bar tudom, ki vesz olyat..... ;D)
alap polarx 12x ezer, ebbol kiszedve a telot.
de ennek nem lenne ertelme.
akkor mar teloval. ez elobb utobb lezuzodik, de ez nem szuksegszeru, de a vaz mar alapbol olyan, amit meg sokaig NEM KELL fejleszteni, az jo lesz amig el nem torik, vagy amig az nem tersz a fullie-s dh-ra.
bikemag-ban volt rola teszt. (bar tudom, ki vesz olyat..... ;D)
Posted 2004. January 17. - 18:55
polarx telo nelkul nem lehet jo valasztas? a telo ami rajta van az kb 30at er nem? azt levetetetd es majdnem 100nal vagy es van egy alap ugrabugra bicajod amibe kesobb tehetsz telot...es mar tarcsas agy is van rajta...
Posted 2004. January 17. - 18:54
Jaja én is ugribugris vagyok (bár a szoldabb fajtából, nem volt még komoj esésem ilyesmi, még akkor se lett semmi bajom amikor hegyrõl lefelé jöttem és egy lada meg pont felém, lentrõl. Szerencsére kikerültem, de az a jó vékony (1"-os tescos gumi) nem fogott semmit, szal lett belõle egy faoszlop). Nem hittem volna hogy ilyen drága a ruckus.
Posted 2004. January 17. - 18:47
malna, nyugi.
az nem gond, ha kerdez.
az a gond, amikor ugy jelent ki valamit, hogy azt sem tudja mit mond.
(mostanaban egyre tobben vannak itt ilyenek)
sztem vard meg a csukert, vagy a penzt ra.
jol sejtem, h ugra bugra szakosztaly egy jovendobeli jeles tagja leszel?
mert akkor nehogy valami cc cucc vagy maraton cucc legyen am...
magyarul olyat vegyel, amit abban az iranyban tovabb is tudsz fejleszteni havonta hetente, stb.
a ruckus meg....
80e a vaz csupaszon, tovabbiakban sztem nem kerdes menyi lehet.
szettben amugyis fox-al van. talan 300e?....
az nem gond, ha kerdez.
az a gond, amikor ugy jelent ki valamit, hogy azt sem tudja mit mond.
(mostanaban egyre tobben vannak itt ilyenek)
sztem vard meg a csukert, vagy a penzt ra.
jol sejtem, h ugra bugra szakosztaly egy jovendobeli jeles tagja leszel?
mert akkor nehogy valami cc cucc vagy maraton cucc legyen am...
magyarul olyat vegyel, amit abban az iranyban tovabb is tudsz fejleszteni havonta hetente, stb.
a ruckus meg....
80e a vaz csupaszon, tovabbiakban sztem nem kerdes menyi lehet.
szettben amugyis fox-al van. talan 300e?....
Posted 2004. January 17. - 18:41
Szombat délután 3/4-ed 6-kor sem fog több kdierülni akárhova megyek ;D Tudom kicsit sokat kérdezek, de ha nem kérdeznék vettem volna egy tesco-s szart
Posted 2004. January 17. - 18:34
legjobbat a pénzéért? hát jo, nem akarok rosszat, de már X oldala ez a tma a tech forum felében, hogy jó e a mátriksz meg az r500, most már chucker. elhiszem, hogy jót akar, de akkor nézze már meg, mert itt töb nem fog kiderülni. :
Posted 2004. January 17. - 18:32
Köszi a helpeket, remeélem sikerül kihozni valami jót. Ha mást nem gyûjtök még a chuckerre. Esetleg a 2002-es ruckus 1.0-nák nem tudjátok az árát?
Posted 2004. January 17. - 18:30
;D
akkor mar inkabb a chucker, esfejleszteni....
mert acrater IGENCSAK nem olyan jellegu vaz, mint a chucker, amit ha jolsejtem alap dual gep, ugye?
szal olyasmi kene neki is...
chucker, es szepen gyulik penzecske, fejleszd....
akkor mar inkabb a chucker, esfejleszteni....
mert acrater IGENCSAK nem olyan jellegu vaz, mint a chucker, amit ha jolsejtem alap dual gep, ugye?
szal olyasmi kene neki is...
chucker, es szepen gyulik penzecske, fejleszd....
Posted 2004. January 17. - 18:25
elsõ komolyabb bringája ha jól sejtem. érthetõ, hogy a lehetõ legjobbat akarja a pénzéért..
sztem vehetnél mondjuk egy cratert. tavaly 92e volt a mozoval együtt. és akkor marad még csöpp pénzed bukóra és indulhat is a tekerés!!
Kezdésnek sztem nem rossz gép. környezetemben többen is nyúztak/nak cratert és mondhatom hogy bírja a kiképzést
sztem vehetnél mondjuk egy cratert. tavaly 92e volt a mozoval együtt. és akkor marad még csöpp pénzed bukóra és indulhat is a tekerés!!
Kezdésnek sztem nem rossz gép. környezetemben többen is nyúztak/nak cratert és mondhatom hogy bírja a kiképzést
Posted 2004. January 17. - 18:17
jaj ne szerencsétlenkedj, menj oda kérdezd meg, intézd el a boltban, de ne kérdezd már meg minden 100ft os alkatrészrõl, hogy jó e, megy hogy milyen színü szeme volt a kis kínainak aki gyártotta.
Posted 2004. January 17. - 18:14
Igen, csak szamolj azzal, hogy amit kivesznek belole, azt ok nagykeraron szamitjak le, es bolti aron rakjak bele a masikat. Szoval itt van egy kis kulonbozet. De ertheto, mivel igy nekik ott marad a villa, amit aztan el kell adni bolti aron.
Normalisabb boltokban ( ha nem mindenhol) persze ezert a csereert munkadijat nem szamitanak.
Normalisabb boltokban ( ha nem mindenhol) persze ezert a csereert munkadijat nem szamitanak.
Posted 2004. January 17. - 18:12
"olcsobbat"
amugy ugytudom igen...
nekem legalabbis sikerult jonehanyszor kieszkozolnom.
de nem hiszem h abban a 120e-s chuckerben oly nagyon draga telo lenne...
a mozo meg max elbaxni fogja a geo-jat, ha jol sejtem, mert nem olyan vaz. (kb mint a haro dsr-nel...)
amugy ugytudom igen...
nekem legalabbis sikerult jonehanyszor kieszkozolnom.
de nem hiszem h abban a 120e-s chuckerben oly nagyon draga telo lenne...
a mozo meg max elbaxni fogja a geo-jat, ha jol sejtem, mert nem olyan vaz. (kb mint a haro dsr-nel...)
Posted 2004. January 17. - 18:03
Boltban ilyet meg lehet csinálni, hogy megkérem õket, hogy az egész ( egybenlévõ) biciklibõl õk szedjék ki a villát rakjanak bele olcsóbbat, és kevesebbet kell érte fizetnem?
Posted 2004. January 17. - 18:01
igen, egyben olcsobb mindig....
kerd meg h szedjek ki a csukerbol a villat, es tegyenek bele mozot.
ennyi.
es ennyibol sosem leheet darabokbol osszerakni, vagy pedig ooolyan alapolcso cuccok mennek ra, ami nem bir el semmit.
de ezt viszont utolag lehet fejleszteni bizonyos szintig....
kerd meg h szedjek ki a csukerbol a villat, es tegyenek bele mozot.
ennyi.
es ennyibol sosem leheet darabokbol osszerakni, vagy pedig ooolyan alapolcso cuccok mennek ra, ami nem bir el semmit.
de ezt viszont utolag lehet fejleszteni bizonyos szintig....