Hát a sok nagybetû az kiabálás!És te vagy az okos aki kinézetre megitéli az új px-et hogy szar és könnyen törik az új meg mennyire vékonyka!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
milyen brinyót kéne vennem?
Indította
pcbrr
, 2003. június 17. 12:35
Írta 2004. február 24. - 19:26
Írta 2004. február 24. - 19:18
Rob nak
Ém az összeszerelt Magellan PolarX2004 és 2003 ról beszéltem!! Nem a vázról!! Ja és nem kiabáltam csak felhítam az emberek figyelmét mert folyamatosan lehülyézett a sok zseni!!!!!
Ém az összeszerelt Magellan PolarX2004 és 2003 ról beszéltem!! Nem a vázról!! Ja és nem kiabáltam csak felhítam az emberek figyelmét mert folyamatosan lehülyézett a sok zseni!!!!!
Írta 2004. február 24. - 17:11
Írta 2004. február 24. - 15:09
na akkor a csõvastagságokról mégegyszer!
felejtsük mán el, hogy a mostani vékonyabb...
ITT LEHET ÖSSZEHASONLITANI
felejtsük mán el, hogy a mostani vékonyabb...
ITT LEHET ÖSSZEHASONLITANI
Írta 2004. február 24. - 14:08
150ért már jó bringát lehet kapni/építeni, amivel lehet gizdázni a haverok elõtt (szerintem, persze az igények lehetnek mások)
Írta 2004. február 24. - 13:56
Kissé unalmas már, nem gondoljátok?
"Kéne egy tuti bringa, de max. 150-ért"
"Az idei Px szar, mert vékonynak láttam a csövét, és az nem kúl a haverok elõtt, nem tudok vele menõzni"
Öcsém, ha ilyen gondjaim lennének, már rég elástam volna magam.
Elsõ lépés: elmész egy boltba, és körülnézel, hogy mi VAN a boltban. Úgyis abból tudsz csak választani, kész. A többiek segíteni próbálnak, de te nem hagyod.
Második lépés: veszel egy bringát, ami megfelelõ.
Arra nem gondoltál, hogy elmenj dolgozni? Akkor talán 200-ért nézhetnél bringát.
Szóval ennyi. De te érzed...
"Kéne egy tuti bringa, de max. 150-ért"
"Az idei Px szar, mert vékonynak láttam a csövét, és az nem kúl a haverok elõtt, nem tudok vele menõzni"
Öcsém, ha ilyen gondjaim lennének, már rég elástam volna magam.
Elsõ lépés: elmész egy boltba, és körülnézel, hogy mi VAN a boltban. Úgyis abból tudsz csak választani, kész. A többiek segíteni próbálnak, de te nem hagyod.
Második lépés: veszel egy bringát, ami megfelelõ.
Arra nem gondoltál, hogy elmenj dolgozni? Akkor talán 200-ért nézhetnél bringát.
Szóval ennyi. De te érzed...
Írta 2004. február 24. - 12:48
nem tudom pontosan de én kb 1-2kg különbséget éreztem
mit csináltál te? éreztél két kiló különbséget? a másik kezedben semmi nem volt, ahhoz képest két kiló?
hogy mondhatsz ekkora idiótaságot? a régi px váz cirka 1900 gramm 16" méretben. akkor a másik -100 gramm?
és ha még egyszer kiabálsz (nagy betû az kiabálás, látom, hogy semennyi internetes intelligenciád nincsen) akkor nagyon csúnya vége lesz a dolognak....
arra még senki nme gondolt amúgy, hog annak ellenére, hogy a csõ kisebb átmérõjû (amit én igy képrõl nem igazán tudok eldönteni) attól lehet erõsebb, mint a nagyobb keresztmetszetû, egészen azzal az egyszerû ténnyel, hogy a falvastagsága 2szer akkora?? azt is látjátok kívülrõl?
úgyhogy lezártnak tekintem a px törésére/nemtörésére vonatkozó témát.
(ps: láttatok már ruckus papucsot?)
Írta 2004. február 24. - 07:42
szinte minden boltban össze lehet építeni bicajt!!Vedd meg az új polar-x et merevvilával!(ha lesz mert a gyapi azt mondta hogy nem valószinû! :'( )
Nézd meg a gyapit ott van 2003-as váz hajtókar meg egy csomó cucc amit meg se kell rendelni!Kérdezd meg õt!
Az a psylo sl tulio bejön a plafonon a pult fölött ;D
Nézd meg a gyapit ott van 2003-as váz hajtókar meg egy csomó cucc amit meg se kell rendelni!Kérdezd meg õt!
Az a psylo sl tulio bejön a plafonon a pult fölött ;D
Írta 2004. február 24. - 00:59
Írta 2004. február 23. - 23:36
Figyu még 1 vmi!!!!nagyon fontos lenne
Ha tud vki Budapesten ahol lehet bringát építtetni ahol megbízható a minõség és megfizethetõ az ár akkor az Írja le
Köszike
Ha tud vki Budapesten ahol lehet bringát építtetni ahol megbízható a minõség és megfizethetõ az ár akkor az Írja le
Köszike
Írta 2004. február 23. - 23:11
Írta 2004. február 23. - 23:09
wow,ez ám a figyelemfelhívás!!!!!!!
hogy a francba tudtok egy olyan keróról vitatkozni,h töri/nem törik,amivel még senki sem ment?!?
hogy a francba tudtok egy olyan keróról vitatkozni,h töri/nem törik,amivel még senki sem ment?!?
Írta 2004. február 23. - 23:02
Az lenne a legjobb ha vki látna Pesten boltban nem használt 2003-as komplett PolarXet mert az csak 120000FT körül van
Ja és mindenféleképpen szóljon nekem
Ja persze csak a Ride BIke ban már nem lehet kapni 2003as PolarXet :-\ felhívtam õket. Most a Big Bike ban várom az építési árajánlatot
Ja és mindenféleképpen szóljon nekem
Ja persze csak a Ride BIke ban már nem lehet kapni 2003as PolarXet :-\ felhívtam õket. Most a Big Bike ban várom az építési árajánlatot
Írta 2004. február 23. - 23:01
te meg nem unod meg magad? azt irtam, h nem eppen bizalomgerjeszto a hatulja. ez k*rvara nem azt jelenti h ropi....
de a regebbi szeriak erosebbek ennyi...
es ezt cseten is megtargyaltuk....
de gyerunk, postgyujts.
es nem azon alakult a vita h te megszolaltal. ennyire nem vagy ugyes, emg fejlodnod kene...
siman az van, h sirus megnezte, es nemttszik neki.
nemtom ehhez hogy jossz te...
ja es ropi --> torik
kolbasz --> hajlik gyenge.
szal ha ropit irsz, akkor torik.
csak ezt a 2-t kulonboztesd meg legyszi legkozelebb...
mert azt irod: ropi de nem torik.
ez igy ellentmondas...
sirus: vedd pl ridebikeben. ott lehet reszletre kapni, ebbe konnyebben belemennek a szulok. (kamatmentes, stb, ha van lehetoseged)
crater sem rossz, csak hat a felszereltseg nem epp uribugri!
amugy a sote szinek karcsusitanak ;D ;D
de a regebbi szeriak erosebbek ennyi...
es ezt cseten is megtargyaltuk....
de gyerunk, postgyujts.
es nem azon alakult a vita h te megszolaltal. ennyire nem vagy ugyes, emg fejlodnod kene...
siman az van, h sirus megnezte, es nemttszik neki.
nemtom ehhez hogy jossz te...
ja es ropi --> torik
kolbasz --> hajlik gyenge.
szal ha ropit irsz, akkor torik.
csak ezt a 2-t kulonboztesd meg legyszi legkozelebb...
mert azt irod: ropi de nem torik.
ez igy ellentmondas...
sirus: vedd pl ridebikeben. ott lehet reszletre kapni, ebbe konnyebben belemennek a szulok. (kamatmentes, stb, ha van lehetoseged)
crater sem rossz, csak hat a felszereltseg nem epp uribugri!
amugy a sote szinek karcsusitanak ;D ;D
Írta 2004. február 23. - 22:56
Hát GGX ---(remélem most jó)
képen teljesen máshogy hat mint életben! nekem teljesen úgy tûnt a hugoban h sokkal vékonyabb!!
AKKO BOCSI!!!átvert a szemem
Viszont könnyebb a 2004es az elõdeinél EZ ÉREZHETÕ
:'( :'(De lehet h nem lesz 2004es POlarXem mert anyám meghallotta h 140.000 Ft és azt mondta "Atus ez jó drága Mi ér rajta ennyit?" :'( :'(
Szóval sajna lehet h Crater lesz a dologból? :'( :'(
Ugye az is ilyen jó és strapabíró mint a PolarXek :-\
képen teljesen máshogy hat mint életben! nekem teljesen úgy tûnt a hugoban h sokkal vékonyabb!!
AKKO BOCSI!!!átvert a szemem
Viszont könnyebb a 2004es az elõdeinél EZ ÉREZHETÕ
:'( :'(De lehet h nem lesz 2004es POlarXem mert anyám meghallotta h 140.000 Ft és azt mondta "Atus ez jó drága Mi ér rajta ennyit?" :'( :'(
Szóval sajna lehet h Crater lesz a dologból? :'( :'(
Ugye az is ilyen jó és strapabíró mint a PolarXek :-\
Írta 2004. február 23. - 22:36
ja egyénként meg nem kell békülni, mert én nem is vesztem össze veled
egyébként meg az elõzõ oldalon ott a kép a két px-el, amit belinkeltem, lehet hasonlítgatni a csõvastagságokat...
ja egyébként a nick-em: ggx
egyébként meg az elõzõ oldalon ott a kép a két px-el, amit belinkeltem, lehet hasonlítgatni a csõvastagságokat...
ja egyébként a nick-em: ggx
Írta 2004. február 23. - 21:26
LOL!!!
ez a rabeszelokepesseg ;D
(es ez a rabeszelhetoseg)
d komolyan. egyszer nezz meg egy regi polarx-et
vastagsagban alig van kulonbseg. es nem az atmero fontos....
ez a rabeszelokepesseg ;D
(es ez a rabeszelhetoseg)
d komolyan. egyszer nezz meg egy regi polarx-et
vastagsagban alig van kulonbseg. es nem az atmero fontos....
Írta 2004. február 23. - 21:22
GGnek!!
Jó figyu GG béüljünk ok?mert akármeik fórumra írok te egy idõ után jössz és "lehülyézel" má unom :-[
Plz hagyd abba: legyen igazad megveszem a 2004est azt csá!
Na béke veled!
Jó figyu GG béüljünk ok?mert akármeik fórumra írok te egy idõ után jössz és "lehülyézel" má unom :-[
Plz hagyd abba: legyen igazad megveszem a 2004est azt csá!
Na béke veled!
Írta 2004. február 23. - 21:16
haverok között van olyan srác aki két éve tolja elég agresszíven craterrel és még mindig semmi baja.. mármint nem a gyereknek (neki volt egy kisebb agyrázkódása multkori eséskor :\ ) hanem a váznak.
Írta 2004. február 23. - 21:15
GGnek!!!!!!!!!!!
Figyu!!!!Bazzeg én nem azt mondom hogy hazavágom csak a 2003as PolarX hez képest vékony a fejcsöve és az egész alsó vázszár!!!!
Ennyit mondtam!!!
Tudom h nem fogom hazavágni!!!(alapból nem vagyok olyan állat) de akkor is vékonyabb a az elõdeinél!!!!!EZ TÉNY >
mondjuk a színe az iszonyatosan szuper fõlleg a barna/arany.
Figyu!!!!Bazzeg én nem azt mondom hogy hazavágom csak a 2003as PolarX hez képest vékony a fejcsöve és az egész alsó vázszár!!!!
Ennyit mondtam!!!
Tudom h nem fogom hazavágni!!!(alapból nem vagyok olyan állat) de akkor is vékonyabb a az elõdeinél!!!!!EZ TÉNY >
mondjuk a színe az iszonyatosan szuper fõlleg a barna/arany.