sztem 19"es vazat vegyel...
figyelj: ne legyé má gyp baze.
ha azt mondjuk ugorja a kutba ugrasz? akkorat vegyel amekkora megfelel neked. raulsz megnezed h jo-e...
Nem értem, miért kell annyira ragaszkodni ehhez a frírájdhoz. Ha ennyi a keret abból kijönne egy rendesen összepakolt mindenes, amivel fel lehetne fedezni a bicajozás örömeit és nem az aktuális divatot majmolná :-\.
s1ru2:
Elõbb monta thez hogy 100-ért freeride gépet nem kapsz!street/urban gépet kapsz vagyis még annyiért nem!Gyüjtsön még!!!!100 EZERBÕL NEM LEHET FREERIDE/JÓ GÉPET VENNI!!!!
bocs hogy kiabáltam de ha másképp nem megy
émmeg eladtam a SPAR bikeomat,amit a nagymamámtól kaptam,és az árából szeretnék venni egy freeridebike-ot!Nem tud valaki tízezerér SantaCruz-t???? ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ja és fontos lenne,hogy full Saint legyen meg deemax meg dorado ;D ;D ;D ;D ;D ;D
aznemmind1? meg egy ember. latom figyelmesen elolvasod mit irnak.
vdani szindorma.
mindenki idejon, es 100e-ert akar venni fullos fr gepet...
de akkorsem fog menni senkinek, mert ezert kapsz zsir jo tura/maraton gepet(persze nem versenyt) meg bootbajaros varosi gepet is...
mondd meg neki is a magellant, jobbat ennyiert nem kap. de kerdezgesd tovabb csak nyugodtad, de ugyis ya£a stilusu valaszokat fogsz kapni, meg hasonlokat...
(csak en vagyok olyan hulye ezt reszeltesebben kifejteni, mivel erre a kerdesre meglehetosen immunis lett itt mindeki, es csak rohog rajta... meg 1 ember. es tok mind1, milyen nevet irsz ele.... :-\)
"één frírájdolni akarok! mert lattam a tv-ben, hogy ez divat! akarok egyet! de anyuci csak 100ezret ad(itt 130-at)) segitsetek, akarok ezert egy komplett frírájd gépet!!!"
elkeseritelek.
igazi fr gep ugy 300e alatt nincs.
amit kapsz 130ert az egy ilyen polarx style ugribugri gep. de ez kozel nem fr....
ez dirt dual urban street.
fejezzuk ezt abba....
130ert sz*rt se kapsz. nemhogy eros "fr" gepet... :-\
de van 140ert px..... ;D
nemtudom ki mondta h torik.
en megjegyeztem h ropinak hat. attol fuggetlenul, igen, lehet h vastagabb falu, es 5x olyan eros.
a masik meg a kep csal. nezd meg elobe.
latszik h vekonykabb az uj. ennyi.