Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

kukikonyec?

- - - - -

  • Lépj be és szólj hozzá
245 hozzászólás a témában

#241
savanyugabi

savanyugabi

    bentlakó

  • fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hi Lensver, köffi az Qszinteséget!

Remélem, ezzel a topical az ujságba' is sikerül bekerülni. :-) Szóval nem tom, nekem még mindig az elsQ helyen az etyepetye-ketymety- vagy akár a prückölés áll. Lehet bármily jó idö, vagy akármi, ha "úgy" néz a bnöm, akkor már "állitom"...is nemlétezö sztenderre a bicajom. Az igaz, hogy nem vagyok még nös, bár már az ujdonság varázsával sem hat a felismerés: "jééé nekik más van.." de szerintem többet ér egy jó sex, mint egy 13423512 hely egy maratonon.... ;) Ami a témát illeti, gyakorlati tapasztalatok: használtam egy tróger, olcsó nyerget, télleg valami müanyag alapú 3mm szivacs+mqbQr slussz nyereg volt kb. 800 Ft-os áron. Cimbimtöl kaptam.. S megfigyeltem, ha egésznapos túrán nyomom, üléshelyzettöl függöen- itt mondjuk mm-ek számitanak!!- elzsibbadt a játékom!! Gondolhatod: matatás-teljes pánik-saatufék!! pihi. de aztán semmi gond. Otthon aztán 8-as fúróval alulról "megdöfögettem" ;D a nyereg ülölapját, s javult némileg a darab rugalmassága. Szóval szerintem a dolog összetett többfázisú: üléshelyzet- pöpec nyereg, jó bicósgatyó. Gondolkodom, hogy beszerzek egy jó "lukas" prosztatakimélö nyerget. Ha valakinek van ilyenje, s voltak gondok a "játékával" s azóta valami javulás következett be, ossza meg örökbecsü gondolatait!
Jah, idQsebb rájderek 40< véleménye is érdekel.
by GURUL 8)ógus

#242
lensver

lensver

    bentlakó

  • fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Para, ebbõl a szempontból nézve tehát a CC-sek meg országútisok jobban ki vannak szolgáltatva az "elszorulásnak" mint mondjuk a Dh-sok, mert az elõbbiek nagyon elõre dõlt testtartásban tekernek erõkifejtéssel, mig a dh-sok súlypontja sokkal magassabban van. Az már persze más kérdés, hogy ha egy ugrásból szerencsétlenül érkeznek... De ez nem egyfolytában történik, mint mondjuk a CC-sek erõteljes pedálozása fölfelé és rádõlése a kormányra.

#243
David007

David007

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 970 hozzászólás
kukikonyec----- beszarás!! fél orát röhögtem ezen a jo kis cimen!
savanyugabi: nevezd át légyszi az összes topicot!!!

#244
Paraferee

Paraferee

    bentlakó

  • fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D ;D ;D

hát nem is tudom... részemrõl álltalában csak a fizikai fáradtság az, ami egy nagyobb tekerés után gátat szab az ágyban (vagy épp más helységben) elvárandó teljesítményemnek ;)

De gondolom, ez szinte 100%ban a nyereg és a tested helyzetétõl függ... Mert ha ugyebár jobban ráfekve ülsz a lovadon, akkor hiába a rezonancia elnyelõ, hiperszupercsúcs nyereg, nyeregcsõ, vagy akár a teleszkóp, vmennyi rezgés átjut a védtelen szervünkhöz, és így hosszú távon összegezve elég sokat kap a kicsike...
Valsózínû, ha változtattok az ülés pozíción, sokat tudtok javítani a nem kívánt fájdalmakon, és utóhatásokon...

8) PéeF

#245
lensver

lensver

    bentlakó

  • fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hehe, jó a topikcim! Nem gyõzök csodálkozni,hogy van még olyan téma, amit itt nem veséztünk ki. Úgy gondolom, a "Kukikonyec" igen népszerû lesz, s hamar felfut a "kedvencek" közé.
Lássuk hát...

Én valaha valahol azt olvastam, hogy aki meghatározott mennyiségnél több idõt tölt a nyeregben, az bizony impotens lesz, vagy kevésbé lesz kedve a szexhez, mert a hosszú évek alatt elszorul a prosztata ere, vagy micsoda. ;D
Az biztos, hogy egy jó nyereg sokat tud segiteni.

De inkább visszatérek a saját tapasztalataimhoz. Bár valószinûleg lesznek olyan -már túl magánszférába menõ dolgok - amiket nemigen fogok vesézgetni.
Én ha nagyon sokat tekerek, akkor a szerv, amin ülök ( ;)), elfárad. Ez azt eredményezi, hogy aznap nincs kedvem semmi etyepetyéhez. Sõt, van úgy, hogy se másnap, se harmadnap, mert nemcsak, hogy elfáradt a szervecske, de még meg is sérült valahol, és azon sérülést ki kell pihennie, mielõtt más teendõkkel terhelem.

Impotenciát ugyan nem észleltem magamon, de tény, hogy kedvesem (aki szintén sokat bicajozik) és az én tevékenységem igen gyér vagy nulla akkor, amikor sokat tekerünk.
Továbbá azt is észrevettem, hogy ha maraton elõtti estét alvással töltöm más helyett, sokkal több energiám marad.

Kiváncsian várom a többiek komoly-komolytalan hozzászólásait. Bizonyára sokat fogunk még nevetni itt!
Ezekután már csak az a topik hiányzik,hogy "incipinci" avagy "hogyan kerüljék és mivel kezeljék a nõk a nyereg által okozott sérüléseket"?

#246
savanyugabi

savanyugabi

    bentlakó

  • fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
www.origo.hu/tudomany/elet/20030616impotenciat.html

szevasztok!

Most olvastam má' kb. az Xedik cikket a "akisokatbiciklizikráadásulextrasportosnyereggelaz IMPOTENSlesz!" témában, s elgondolkodtam. Leht, hogy télleg át kell állni a Sakkra? Bár gondolataim szerint -na meg a barátnQm véleménye szerint- eddig sokkal több hasznát látta a ****am a bringázásnak, mint kárát. vö: jobb keringési rendszer, több menet! pepsisebb érzés! De azért elgondolkodtam, hogy télleg ,mi lesz ha eccer 50 éves leszek??? cseszhetem az egészet a bicajozás miatt!?? Várom a népek hozzászólásait, fQleg ellenvélemények tekintetében!
by