Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Planet X
Indította
MG
, 2003. június 04. 00:16
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2007. augusztus 06. - 12:03

Elméletileg a Bikediszkont forgalmazza õket, de vázat szerintem már csak rendelésre hoznak...ha hoznak...
Írta 2007. július 02. - 13:48

Létezik még magyaro.-i forgalmazása a vázaknak? Neten nem találtam semmit ezzel kapcsolatban :confused:
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Írta 2005. február 08. - 14:53

Csak megtaláltam ezt a topikot...
Hol lehet megnézni a vázakat? élõben...
Hol lehet megnézni a vázakat? élõben...
Hardtails are fun. They are more precise, much stronger, cheaper, and lighter then full suspension. They improve your riding skill and provide a greater challenge. Beat them like heck, that's what they're for!
Írta 2004. március 30. - 21:56

;D szerintem jól választottál, és KÖSZ.Azthiszem maradok mégis a pitbullnál. Szerintem nehezebben töröm el mint a new jack flash-t. Meg egyébként is van még new jack flash az országba 1 db. Pitbullból meg csak nekem ;D
Írta 2004. március 27. - 20:34

Írta 2004. március 27. - 00:25

Pontosítsunk én akkor lennék a legboldogabb ;D ha tõlük vásárolhatnék ÓLCSÓBBAN ;D mondjuk 25eFT-ért egy kis csekélységet mondjuk egy vázat ?
Na várjunk csak nem befolyásoljuk a pénzünkkel a cég mûködését?
Hát akkor minek az a pénz? ???
EHHH milyen jó kis gombok ezek a módosít meg az eltávolít
Na várjunk csak nem befolyásoljuk a pénzünkkel a cég mûködését?

EHHH milyen jó kis gombok ezek a módosít meg az eltávolít

Írta 2004. március 26. - 02:11

éértem én a viccet 
azért nem is kezdtem el itt mindenféle csúnyaságokat írni, hogy mekkora faszok vagytok stb.
nyilván vicc volt, de botorság
semmi baj rajder, hisz valóban ezt mondtam.
a szavad viszont még úgy se ér sokat, ha pénzt viszel a Planet-X-nek. úgy értem, nem sokat tudsz befolyásolni a cég mûködésében ;D
de persze nagyon boldogok lesznek, ha hozzájuk viszed a pénzed. (és te is, én is, meg kb mindenki, aki tõlük vásárol)

azért nem is kezdtem el itt mindenféle csúnyaságokat írni, hogy mekkora faszok vagytok stb.

nyilván vicc volt, de botorság

semmi baj rajder, hisz valóban ezt mondtam.
a szavad viszont még úgy se ér sokat, ha pénzt viszel a Planet-X-nek. úgy értem, nem sokat tudsz befolyásolni a cég mûködésében ;D
de persze nagyon boldogok lesznek, ha hozzájuk viszed a pénzed. (és te is, én is, meg kb mindenki, aki tõlük vásárol)
Írta 2004. március 25. - 22:20

Írta 2004. március 25. - 20:07

Na?
ilyen nincs.
a Planet-X-nél nem sokat ér a szavad.
szomorú, de ez a helyzet.
ez butaság.
ilyen nincs.
a Planet-X-nél nem sokat ér a szavad.
szomorú, de ez a helyzet.
ez butaság.
Írta 2004. március 25. - 17:48

Most miért ??? Alattam úgyse törik el egy acélváz pláne ha Palnet-X ;D szóval nekem minek a gari ???
Vagy ha mégis pech
DE ÉN VÁLLALOM A KOCKÁZATOT 25eFT-ért ;D
Na ?
Vagy ha mégis pech

Na ?
Írta 2004. március 24. - 02:17

Írta 2004. március 24. - 02:04

Írta 2004. március 23. - 22:57

...DE mi lenne ha mondjuk 25eFT-ért eladtok nekem egyet és ÉN ÍGÉREM 3 évig nem töröm el és nem tartok igényt a garira + ráadásként úgy fogok rá vigyázni rá mint a szemem fényére
...
Várjál! Ilyet én is játszok! ;D ;D ;D
Írta 2004. március 23. - 22:23

Három évig annyit törsz belõle ahányat akarsz. Épp ez a lényeg. Van ennél jobb reklém?
Boccs mély tiszteletem a PlanetX-nek meg , hogy végre valaki forgalmazza és pontosan tudom hogy 100e FT korrekt ár egy ilyen vázért meg 3 év gari DE mi lenne ha mondjuk 25eFT-ért eladtok nekem egyet és ÉN ÍGÉREM 3 évig nem töröm el és nem tartok igényt a garira + ráadásként úgy fogok rá vigyázni rá mint a szemem fényére

Írta 2004. március 22. - 12:18

Most b....tok le ,amiert meg mertem kerdezni penteken, nyilvanosan(!) barmit is a Px agyakrol! >
;D
vad

vad
Írta 2004. március 22. - 12:06

Írta 2004. március 22. - 11:57

Jo-jo, en is lattam.
Gondoltam ez kozerdeku lehet, mast is erdekel... na meg olcsobb is... :
vad
Gondoltam ez kozerdeku lehet, mast is erdekel... na meg olcsobb is... :

vad
Írta 2004. március 22. - 11:51

Írta 2004. március 22. - 11:24

Írta 2004. március 19. - 16:09

Hali 5A5A!
Szoval Te foglalkozol Px-el.... Azonos vagy azzal aki a legutobbi Bikemag-ban hirdeti magat? (Px-SC reklam egyben)
Engem Px disces agyak erdekelnenek!Hatsoagy. A honlapon2 felet lattam az elobb Goliath es DOG.
Van-e? Mennyi? Sulya pontosan? Mennyit reteszel 1 fordulat alatt?
Koszi elore is!!
vadkan
Szoval Te foglalkozol Px-el.... Azonos vagy azzal aki a legutobbi Bikemag-ban hirdeti magat? (Px-SC reklam egyben)
Engem Px disces agyak erdekelnenek!Hatsoagy. A honlapon2 felet lattam az elobb Goliath es DOG.
Van-e? Mennyi? Sulya pontosan? Mennyit reteszel 1 fordulat alatt?
Koszi elore is!!
vadkan