Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Építkezés vs. Rombolás

- - - - -

  • Lépj be és szólj hozzá
1 válasz erre a témára

#1
GT-Rider

GT-Rider

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 848 hozzászólás
Ezt mondjuk én sem értem.
Mi a Margitszigeten építettünk egyetlenegy jumpot.jó nagyra sikerült.kimentem 4 nap múlva,akkora teljesen le volt bontva szinte egy síkra.
Tudom,hogy kilehetett a hunyó.nagyon sok kezdõ jár oda,de fõleg átgurulnak rajta.Mikor meglátták a bazi köveket az ugrató végében,gondolom megijedtek.dehát lebontották,hogy átguruljanak rajta.
De miért nem építik vissza?
Én tiszteletben tartom más munkályát,és amikor véletlenl rombolok,akkor még építek is hozzá.

#2
bucimail

bucimail

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 286 hozzászólás
Rengeteget olvastam az utóbbi idõkben a fórumot, leginkább a különbözõ építkezésekkel kapcsolatban (NS, Dirt, pályák). Elég rosszul nézz ki, hogy mi bringások egymaást szídjuk az amortizációért, hogy aki lerombolja az meg lesz veretve, aki béna az ne használja, csak mi használhatjuk, stb... Csak azt szeretném mondani, hogy ne egymást fikázzuk. Ha esteleg valaki lezúz egy darabot más ugratójából az igazán oda tehet két lapát földet a lyuk helére, vagy ha vkinek még nincs kész az "életmûve" ne használjuk mert többet ártunk vele mint gondolnánk, ha sáros egy dirt nem kell erõltetni mert tönkre megy. De estleg elõfordul az is hogy külön megkérnek még ne használjuk, de néhány bunkó csak azért is rámegy.
A legnagyobb bontást úgyis az erdészek, közterület fenn tartók végzik, akiket kíhív és a szomszédos öregnyanya mer' nem tetszik neki, hogy a gyerekek összeszedték a szemetet, lenyírták a gazt és a helyén most egy RENDEZETT pálya van.
Mi akartunk építeni pl. egy út átugrást a János Zsigmond utcában, két napi munka lett volna, de valahányszor másnap kimentünk befejezni bizonyos személyek elbontatták, pedig az egész egy szemétdomb helyére épült!! :( Tehát csak annyit szeretnék kérni vigyázzunk más munkájára, mert biztos, hogy sokat szenvedett vele. Aki meg maradandót akar építeni ne lakott területhez közel tegye mert az ott lakóknak nem fog tetszeni.