Holy threadkick Batman! Majdnem 12 év Csak kár hogy a spam megmaradt a quote-ban.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BIOLÓGIA ÓRA: mikor mit vagy mi miért?
Started by
Paraferee
, 2003. April 23. 09:53
Posted 2016. February 19. - 23:50
Posted 2016. February 18. - 20:58
A növényi fehérjék túl sok mindenre nem jók.
Biztos benne van a felhasználási utasításban, hogy fél grillcsirkével fogyasztandó. :-)
- Vejne likes this
Posted 2016. February 18. - 13:20
Posted 2016. February 18. - 00:17
Sziasztok,
Ha egészséges életmódot szeretnétek folytatni, akkor az AbsoRice termékeit tudom ajánlani táplálék kiegészítőként. Teljesen természetes, növényi eredetű proteinekről beszélünk. Vannak kifejezetten Vegán termékeik is. Főbb alapanyagaik; a rizs és a borsó fehérje. http://www.absorice.hu/alapanyagaink
Nevi
A növényi fehérjék túl sok mindenre nem jók.
- Vejne likes this
A sebesség mindent megold.
Posted 2004. June 24. - 20:18
Posted 2004. June 24. - 19:44
minden patikában lehet kapni.
A zöld az inkább izületi fájdalmakra jó
a piros meg jó mindenféle görcsre meg nekem mindenre bevált
A zöld az inkább izületi fájdalmakra jó
a piros meg jó mindenféle görcsre meg nekem mindenre bevált
Posted 2004. June 24. - 19:39
Thx Ors! :-*
beírtam google-ba, hogy mégis merrefelé lehet ilyet kapni, van egy kis szórás a találatokban "gay" miatt ;D ;D
beírtam google-ba, hogy mégis merrefelé lehet ilyet kapni, van egy kis szórás a találatokban "gay" miatt ;D ;D
Posted 2004. June 24. - 19:10
Posted 2004. June 23. - 20:06
zsola_: richtofit kilõve, ahogy korábban írtam
adolf: köszi, vszinüleg errõl (is) van szó, de ma azt az infót kaptam hogy a warming up elsõsorban melegítõ krém, amit télen használnak, és ilyenkor nem is lehet nagyon lehet boltokban kapni.
olvastam a bikemagot is, elméletileg nyáron a muscle upot kellene használni, de az meg olaj és lassan szívódik fel...
adolf: köszi, vszinüleg errõl (is) van szó, de ma azt az infót kaptam hogy a warming up elsõsorban melegítõ krém, amit télen használnak, és ilyenkor nem is lehet nagyon lehet boltokban kapni.
olvastam a bikemagot is, elméletileg nyáron a muscle upot kellene használni, de az meg olaj és lassan szívódik fel...
Posted 2004. June 23. - 14:12
Posted 2004. June 23. - 09:43
Egy lehetséges cuccos aminek mentolillata van: Born Warming Up. Bemelegitéshez szokták használni. Bövebb info Bikmakk 2004. 1-2. szám.
Posted 2004. June 21. - 14:48
Szam vazze megharaplak ;D ;D
mindenesetre nem adom fel, várom a válaszokat, és Szam további ötleteit 8)
mindenesetre nem adom fel, várom a válaszokat, és Szam további ötleteit 8)
Posted 2004. June 21. - 14:12
Na jó felfedem:
Elõzõ napon a kemény versenyzõk isznak egy hordó Mojitó koktélt telenyomva menta levéllel,
namármost valószínûsíthetõ, hogy mentától a rajt kezdetekor a "galambok elszállnak" a versenyzõk hatsó része felõl... 8)
...ezáltal gyorsabban tudnak menni mint egy orosz rakéta és könnyebben megnyerik a versenyt :
Így oké?
Elõzõ napon a kemény versenyzõk isznak egy hordó Mojitó koktélt telenyomva menta levéllel,
namármost valószínûsíthetõ, hogy mentától a rajt kezdetekor a "galambok elszállnak" a versenyzõk hatsó része felõl... 8)
...ezáltal gyorsabban tudnak menni mint egy orosz rakéta és könnyebben megnyerik a versenyt :
Így oké?
Posted 2004. June 21. - 13:40
"Versenyek rajtjánál mindig átható mentol illat van, gondolom valami bemelegítõkrém révén, miaz???"
"Idézet:
Mindenki rágózik attól van...
Szam "
;D ;D
de télleg, mijaaaz???
"Idézet:
Mindenki rágózik attól van...
Szam "
;D ;D
de télleg, mijaaaz???
Posted 2004. June 21. - 12:21
meg a platina csavar is segít a gerincferdülésnél.
ha altatnak nem is fáj. (nem tapasztzlat )
ha altatnak nem is fáj. (nem tapasztzlat )
Posted 2004. June 21. - 09:24
Versenyek rajtjánál mindig átható mentol illat van, gondolom valami bemelegítõkrém révén, miaz???
richtofit biztos nem, erre már rájöttem
Mindenki rágózik attól van... 8)
Szam
Mindenki rágózik attól van... 8)
Szam
Posted 2004. June 20. - 09:37
Posted 2004. June 19. - 18:13
Versenyek rajtjánál mindig átható mentol illat van, gondolom valami bemelegítõkrém révén, miaz???