Holy threadkick Batman! Majdnem 12 év Csak kár hogy a spam megmaradt a quote-ban.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BIOLÓGIA ÓRA: mikor mit vagy mi miért?
Indította
Paraferee
, 2003. április 23. 09:53
Írta 2016. február 19. - 23:50
Írta 2016. február 18. - 20:58
A növényi fehérjék túl sok mindenre nem jók.
Biztos benne van a felhasználási utasításban, hogy fél grillcsirkével fogyasztandó. :-)
- Vejne kedveli ezt
Írta 2016. február 18. - 13:20
Lehet velük pénzt keresni. Nem elég?
Írta 2016. február 18. - 00:17
Sziasztok,
Ha egészséges életmódot szeretnétek folytatni, akkor az AbsoRice termékeit tudom ajánlani táplálék kiegészítőként. Teljesen természetes, növényi eredetű proteinekről beszélünk. Vannak kifejezetten Vegán termékeik is. Főbb alapanyagaik; a rizs és a borsó fehérje. http://www.absorice.hu/alapanyagaink
Nevi
- Vejne kedveli ezt
A sebesség mindent megold.
Írta 2004. június 24. - 20:18
Írta 2004. június 24. - 19:44
minden patikában lehet kapni.
A zöld az inkább izületi fájdalmakra jó
a piros meg jó mindenféle görcsre meg nekem mindenre bevált
A zöld az inkább izületi fájdalmakra jó
a piros meg jó mindenféle görcsre meg nekem mindenre bevált
Írta 2004. június 24. - 19:39
Thx Ors! :-*
beírtam google-ba, hogy mégis merrefelé lehet ilyet kapni, van egy kis szórás a találatokban "gay" miatt ;D ;D
beírtam google-ba, hogy mégis merrefelé lehet ilyet kapni, van egy kis szórás a találatokban "gay" miatt ;D ;D
Írta 2004. június 24. - 19:10
Írta 2004. június 23. - 20:06
zsola_: richtofit kilõve, ahogy korábban írtam
adolf: köszi, vszinüleg errõl (is) van szó, de ma azt az infót kaptam hogy a warming up elsõsorban melegítõ krém, amit télen használnak, és ilyenkor nem is lehet nagyon lehet boltokban kapni.
olvastam a bikemagot is, elméletileg nyáron a muscle upot kellene használni, de az meg olaj és lassan szívódik fel...
adolf: köszi, vszinüleg errõl (is) van szó, de ma azt az infót kaptam hogy a warming up elsõsorban melegítõ krém, amit télen használnak, és ilyenkor nem is lehet nagyon lehet boltokban kapni.
olvastam a bikemagot is, elméletileg nyáron a muscle upot kellene használni, de az meg olaj és lassan szívódik fel...
Írta 2004. június 23. - 14:12
Írta 2004. június 23. - 09:43
Egy lehetséges cuccos aminek mentolillata van: Born Warming Up. Bemelegitéshez szokták használni. Bövebb info Bikmakk 2004. 1-2. szám.
Írta 2004. június 21. - 14:48
Szam vazze megharaplak ;D ;D
mindenesetre nem adom fel, várom a válaszokat, és Szam további ötleteit 8)
mindenesetre nem adom fel, várom a válaszokat, és Szam további ötleteit 8)
Írta 2004. június 21. - 14:12
Na jó felfedem:
Elõzõ napon a kemény versenyzõk isznak egy hordó Mojitó koktélt telenyomva menta levéllel,
namármost valószínûsíthetõ, hogy mentától a rajt kezdetekor a "galambok elszállnak" a versenyzõk hatsó része felõl... 8)
...ezáltal gyorsabban tudnak menni mint egy orosz rakéta és könnyebben megnyerik a versenyt :
Így oké?
Elõzõ napon a kemény versenyzõk isznak egy hordó Mojitó koktélt telenyomva menta levéllel,
namármost valószínûsíthetõ, hogy mentától a rajt kezdetekor a "galambok elszállnak" a versenyzõk hatsó része felõl... 8)
...ezáltal gyorsabban tudnak menni mint egy orosz rakéta és könnyebben megnyerik a versenyt :
Így oké?
Írta 2004. június 21. - 13:40
"Versenyek rajtjánál mindig átható mentol illat van, gondolom valami bemelegítõkrém révén, miaz???"
"Idézet:
Mindenki rágózik attól van...
Szam "
;D ;D
de télleg, mijaaaz???
"Idézet:
Mindenki rágózik attól van...
Szam "
;D ;D
de télleg, mijaaaz???
Írta 2004. június 21. - 12:21
meg a platina csavar is segít a gerincferdülésnél.
ha altatnak nem is fáj. (nem tapasztzlat )
ha altatnak nem is fáj. (nem tapasztzlat )
Írta 2004. június 21. - 09:24
Versenyek rajtjánál mindig átható mentol illat van, gondolom valami bemelegítõkrém révén, miaz???
richtofit biztos nem, erre már rájöttem
Mindenki rágózik attól van... 8)
Szam
Mindenki rágózik attól van... 8)
Szam
Írta 2004. június 20. - 09:37
A legjobb a hátfájásra a C*smodisk, a tv-ben is mindenki azt mondja hát ez segít ;D
Írta 2004. június 19. - 18:13
Versenyek rajtjánál mindig átható mentol illat van, gondolom valami bemelegítõkrém révén, miaz???