A Ride Bike akciós listáján van 33900-ért, csak valószínüleg nem zöld kék, hanem "fk". Szerintem vedd meg!
Üdv:G.Pityu
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Merida
Indította
yalaman
, 2003. április 07. 18:16
Írta 2003. november 17. - 21:43
Írta 2003. november 17. - 21:31
Tudna még nekem valaki szerezni Merida Matts Speed vázat 20"-at, kék-zöld színben?
Mert elvileg a nagykerekben már elfogyott.
:'(
Mert elvileg a nagykerekben már elfogyott.
:'(
Írta 2003. november 17. - 15:22
Ami kimaradt: a pedált a kukába dobd, nehogy a lábad alatt törjön el (mûanyag Wellgo), a kulsõ Chin-Seng gumit szintén, bár nem rossz, csak búg mint az ikarus a fõúton és nehéz. Amúgy a felni (Alex mx 18) nem igaz hogy szimplafalú, vagy inkább hagyományos értelemben véve szimpla falú, de az oldalfala az dupla, így a nyolcasokat nem igen kellett eddig húzkodnom belõle.
Írta 2003. november 17. - 15:17
Nem tudom, most hogy áll a fan klubb de nekem is Meridám van, nagyon szeretem (na persze az asszony után második). Olyannyira, hogy most szétszerelve pihen a konyhában a pult alatt, óvva ezáltal a zord idõjárástól. Egyébként nem egy hatszázkilencvenezerpluszatelóára binyó, hanem egy Kalahari 590sx, 2002-es széria. 93 kilóm alatt meg se nyekkent még se a felni, se a váz, pedig adok a szájának minden évben mióta megvan (mostanság 3H Déhá stílusban egy ugebár "túra" bicóval). Az egyetlen negatívum számomra a fékváltókar volt, Acera-X, számomra nem elég erõs a húzása, le is cseréltem alivio2002 váltó+mezei V fékkar kombira és fog mint atom. Bár azért annyira nem atom, ezért veszek bele a télen Hs33-at !!!merevítõvel!!!, mer a váz oldalirányban elég rugalmas. A telónak (RST Gila TL) zsír kell és meghálálja! Nehéz embereknek ideális lehet. Éljen a klubb így télidõben is!
Írta 2003. november 04. - 19:36
Üdv !
Ezt a cikket már olvastam régebben pont ezért érdekel látott-e már valaki ilyet... Akkor a tesztet elolvasom majd. Érdekes az eljárás maga egyébként. Kíváncsi vagyok mit bírnak még kitalálni a Meridánál !!
Ezt a cikket már olvastam régebben pont ezért érdekel látott-e már valaki ilyet... Akkor a tesztet elolvasom majd. Érdekes az eljárás maga egyébként. Kíváncsi vagyok mit bírnak még kitalálni a Meridánál !!
Írta 2003. november 04. - 19:17
http://www.velotrade...44&load=novelty
ez egy link a www.velotrade.hu oldalról. Ma hallottam a Wilkerben hogy a HFS-es gépek november végére itt vannak, a Bike Mag már tesztel egy Enduro masínát.
HKT
ez egy link a www.velotrade.hu oldalról. Ma hallottam a Wilkerben hogy a HFS-es gépek november végére itt vannak, a Bike Mag már tesztel egy Enduro masínát.
HKT
Írta 2003. november 04. - 18:56
Üdv !
Ki mit hallott az új merida magasnyomású hidraulikus szerszámmal készített alu vázcsövekrõl ? És az ezekbõl készült kerékpárokról? :
Ki mit hallott az új merida magasnyomású hidraulikus szerszámmal készített alu vázcsövekrõl ? És az ezekbõl készült kerékpárokról? :
Írta 2003. október 30. - 21:31
haaat, ja. ha legalabb egy umf dh lenne, egy siverrel.
de igy sermannal, meg egy ilyen RANDA vazzal(a big air pro csoformaja, csak midnen cso kb 3-szorosara van novelve atmeroben)... huuu. nemsemmi a cucc. de ennyi penzert mar SC bullitot kapsz super-t-vel...
de igy sermannal, meg egy ilyen RANDA vazzal(a big air pro csoformaja, csak midnen cso kb 3-szorosara van novelve atmeroben)... huuu. nemsemmi a cucc. de ennyi penzert mar SC bullitot kapsz super-t-vel...
vendég__*
Írta 2003. október 30. - 21:22
jajj...
a lényeget azér nehéz megérteni, ugye? :
szvsz rob nem arra gondolt, hogy sok, hanem arra, hogy a merida vásárlóközönségébe nem tartozik bele egy 850 ruppós bicaj.... ha így van akkor egyet értek.
a lényeget azér nehéz megérteni, ugye? :
szvsz rob nem arra gondolt, hogy sok, hanem arra, hogy a merida vásárlóközönségébe nem tartozik bele egy 850 ruppós bicaj.... ha így van akkor egyet értek.
Írta 2003. október 30. - 21:06
Üdv !!
És ez csak az az ár, amit egy komplett bicajért fizetsz. Mert külön darabonként ugyanez összerakva... ;D ;D ;D
És ez csak az az ár, amit egy komplett bicajért fizetsz. Mert külön darabonként ugyanez összerakva... ;D ;D ;D
Írta 2003. október 30. - 10:21
azt mondtam már, hogy a Wilkerben van egy Merida, egy vanpojntfájv UMF carmouflage 150 mm-eres Sherminátorral, hátul a Manitou új 4way SPV levegõs/túlfolyós tagja, Mavic 219 felnik Hügi FR agyakba fûzve, Louise FR fékek, amúgy full XT, Syntace VRO, Fizik Nisene, stb.
az ára meg.....
850.000 HUF de egy Meridáért? Ez már nekem is sok egy kicsit.
az ára meg.....
850.000 HUF de egy Meridáért? Ez már nekem is sok egy kicsit.
Írta 2003. október 29. - 18:53
biztosan jó váz... ;D
én viszonylag magas vagyok (187) és 18"-as vázam van, igaz nem speed, hanem csak sport 500, de nekem kényelmes.
szerintem vegyél 20"-ast !! ;D
én viszonylag magas vagyok (187) és 18"-as vázam van, igaz nem speed, hanem csak sport 500, de nekem kényelmes.
szerintem vegyél 20"-ast !! ;D
Írta 2003. október 27. - 18:41
Mi a véleményetek a Merida Matts Speed vázról?
Most olyat szeretnék csak még gondolkodom a méretén, hogy 20 vagy 22 colos legyen mer hát a Mreidánál nagyon kicsik a vázak. :
Most olyat szeretnék csak még gondolkodom a méretén, hogy 20 vagy 22 colos legyen mer hát a Mreidánál nagyon kicsik a vázak. :
Írta 2003. szeptember 24. - 16:48
Írta 2003. szeptember 23. - 19:12
yala: Próbáld meg a Velotrade honlapján (felrakták már ftp-re)
http://www.velotrade...23&load=novelty
http://www.velotrade...23&load=novelty
Írta 2003. szeptember 23. - 17:54
Emberek!
nem tudna valaki a 04' -es modellekrõl képeket mutatni????
Elõre is THX!
Ahoy
nem tudna valaki a 04' -es modellekrõl képeket mutatni????
Elõre is THX!
Ahoy
Írta 2003. május 20. - 22:13
a shotgun csõfelépítés nekem is nagyon tetszik ,de kiváncsi lennék mit nyújtana a váz egy s-band-l a támvillákban :
Írta 2003. május 20. - 07:53
csa!
Szeintem mind árban mind teljesítményben a legjobbakat nyújtják a Merida vázai!
Én már közel (gyerekkoromtól) 5 éve használok Merida vázakat és semmi bajom nem volt velük
(kop-kop-kop)
Most UMF-et használok és szerintem lazán pörgi az össze Konas Freeride gépet !!! (ezt csak a KONA rajongók kedvéért)
EGY KÉRDÉSEM LENNE:
szerintetek lehet az UMFet triálra használni ????????
!!! MERIDA !!!
üdv:Laciking
Szeintem mind árban mind teljesítményben a legjobbakat nyújtják a Merida vázai!
Én már közel (gyerekkoromtól) 5 éve használok Merida vázakat és semmi bajom nem volt velük
(kop-kop-kop)
Most UMF-et használok és szerintem lazán pörgi az össze Konas Freeride gépet !!! (ezt csak a KONA rajongók kedvéért)
EGY KÉRDÉSEM LENNE:
szerintetek lehet az UMFet triálra használni ????????
!!! MERIDA !!!
üdv:Laciking
Írta 2003. május 20. - 06:55
kéne v.mi olyan merida váz amelyik nem ráz annyira,mint az alu példányok, de azért mégis megfizethetõ áron van. Tapasztalatom szerint nagyon merev a gép hátulja. :
Írta 2003. május 17. - 21:51
vki írta, hogy polar-x, vagy umf. UMF!! nagyon jó, könnyû, könnyebb kikapni manualba mint a polar-x-t, és nem DIVAT!!! és nekem van egy eladó példányom....