Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Merida

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1982 hozzászólás a témában

Turbo_G.Pityu

Turbo_G.Pityu

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
A Ride Bike akciós listáján van 33900-ért, csak valószínüleg nem zöld kék, hanem "fk". Szerintem vedd meg!

Üdv:G.Pityu

Rolesz

Rolesz

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Tudna még nekem valaki szerezni Merida Matts Speed vázat 20"-at, kék-zöld színben?
Mert elvileg a nagykerekben már elfogyott.
:'(

Vinyisoft

Vinyisoft

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás
Ami kimaradt: a pedált a kukába dobd, nehogy a lábad alatt törjön el (mûanyag Wellgo), a kulsõ Chin-Seng gumit szintén, bár nem rossz, csak búg mint az ikarus a fõúton és nehéz. Amúgy a felni (Alex mx 18) nem igaz hogy szimplafalú, vagy inkább hagyományos értelemben véve szimpla falú, de az oldalfala az dupla, így a nyolcasokat nem igen kellett eddig húzkodnom belõle.

Vinyisoft

Vinyisoft

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás
Nem tudom, most hogy áll a fan klubb de nekem is Meridám van, nagyon szeretem (na persze az asszony után második). Olyannyira, hogy most szétszerelve pihen a konyhában a pult alatt, óvva ezáltal a zord idõjárástól. Egyébként nem egy hatszázkilencvenezerpluszatelóára binyó, hanem egy Kalahari 590sx, 2002-es széria. 93 kilóm alatt meg se nyekkent még se a felni, se a váz, pedig adok a szájának minden évben mióta megvan (mostanság 3H Déhá stílusban egy ugebár "túra" bicóval). Az egyetlen negatívum számomra a fékváltókar volt, Acera-X, számomra nem elég erõs a húzása, le is cseréltem alivio2002 váltó+mezei V fékkar kombira és fog mint atom. Bár azért annyira nem atom, ezért veszek bele a télen Hs33-at !!!merevítõvel!!!, mer a váz oldalirányban elég rugalmas. A telónak (RST Gila TL) zsír kell és meghálálja! Nehéz embereknek ideális lehet. Éljen a klubb így télidõben is!

usssovereign

usssovereign

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Üdv !

Ezt a cikket már olvastam régebben pont ezért érdekel látott-e már valaki ilyet... Akkor a tesztet elolvasom majd. Érdekes az eljárás maga egyébként. Kíváncsi vagyok mit bírnak még kitalálni a Meridánál !! ;)

HKT

HKT

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
http://www.velotrade...44&load=novelty

ez egy link a www.velotrade.hu oldalról. Ma hallottam a Wilkerben hogy a HFS-es gépek november végére itt vannak, a Bike Mag már tesztel egy Enduro masínát.

HKT

usssovereign

usssovereign

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Üdv !

Ki mit hallott az új merida magasnyomású hidraulikus szerszámmal készített alu vázcsövekrõl ? És az ezekbõl készült kerékpárokról? ::)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
haaat, ja. ha legalabb egy umf dh lenne, egy siverrel.
de igy sermannal, meg egy ilyen RANDA vazzal(a big air pro csoformaja, csak midnen cso kb 3-szorosara van novelve atmeroben)... huuu. nemsemmi a cucc. de ennyi penzert mar SC bullitot kapsz super-t-vel...

vendég__*

vendég__*
  • vendég
jajj...
a lényeget azér nehéz megérteni, ugye? ;) ::)
szvsz rob nem arra gondolt, hogy sok, hanem arra, hogy a merida vásárlóközönségébe nem tartozik bele egy 850 ruppós bicaj.... :P ha így van akkor egyet értek.

usssovereign

usssovereign

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Üdv !!

És ez csak az az ár, amit egy komplett bicajért fizetsz. Mert külön darabonként ugyanez összerakva... ;D ;D ;D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
azt mondtam már, hogy a Wilkerben van egy Merida, egy vanpojntfájv UMF carmouflage 150 mm-eres Sherminátorral, hátul a Manitou új 4way SPV levegõs/túlfolyós tagja, Mavic 219 felnik Hügi FR agyakba fûzve, Louise FR fékek, amúgy full XT, Syntace VRO, Fizik Nisene, stb.

az ára meg.....

850.000 HUF :o de egy Meridáért? Ez már nekem is sok egy kicsit.

usssovereign

usssovereign

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
biztosan jó váz... ;D

én viszonylag magas vagyok (187) és 18"-as vázam van, igaz nem speed, hanem csak sport 500, de nekem kényelmes.

szerintem vegyél 20"-ast !! ;D

Rolesz

Rolesz

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Mi a véleményetek a Merida Matts Speed vázról?
Most olyat szeretnék csak még gondolkodom a méretén, hogy 20 vagy 22 colos legyen mer hát a Mreidánál nagyon kicsik a vázak. ::)

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
No Fear!
THx Majd ránézek! :)

NoFear

NoFear

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
yala: Próbáld meg a Velotrade honlapján (felrakták már ftp-re)
http://www.velotrade...23&load=novelty

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
Emberek!
nem tudna valaki a 04' -es modellekrõl képeket mutatni????
Elõre is THX!

Ahoy

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
a shotgun csõfelépítés nekem is nagyon tetszik ,de kiváncsi lennék mit nyújtana a váz egy s-band-l a támvillákban ::)

laciking

laciking

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
csa!
Szeintem mind árban mind teljesítményben a legjobbakat nyújtják a Merida vázai!
Én már közel (gyerekkoromtól) 5 éve használok Merida vázakat és semmi bajom nem volt velük
(kop-kop-kop)
Most UMF-et használok és szerintem lazán pörgi az össze Konas Freeride gépet !!! (ezt csak a KONA rajongók kedvéért)

EGY KÉRDÉSEM LENNE:
szerintetek lehet az UMFet triálra használni ????????

!!! MERIDA !!!
üdv:Laciking

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
kéne v.mi olyan merida váz amelyik nem ráz annyira,mint az alu példányok, de azért mégis megfizethetõ áron van. Tapasztalatom szerint nagyon merev a gép hátulja. ::)

yanee

yanee

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
vki írta, hogy polar-x, vagy umf. UMF!! nagyon jó, könnyû, könnyebb kikapni manualba mint a polar-x-t, és nem DIVAT!!! és nekem van egy eladó példányom.... ;)