http://www.velotrade...74&load=novelty
üdv Nektek
érdekes....
üdv
hkt
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Merida
Started by
yalaman
, 2003. April 07. 18:16
Posted 2004. January 28. - 15:44
Posted 2004. January 28. - 00:17
üdv mindenkinek!
Nekem is Meridám van, méghozzá egy 2003-as XC Mission Elite. Az elsõ néhány bringázás egy kicsit szokatlan vele, de aztán ha megszokod...
Elõtte egy 98-as cruxom volt, amire semmi panaszom nem volt, de gondoltam beújítok. Féltem tõle, hogy a plussz súly miatt nehéz lesz vele a mászás, de nem volt fltünõ különbség. A köves mászásoknál baromi kényelmesen lehet vele menni.
Egyetlen-egy gondom van vele, méghozzá a rugóstag. Mostanában egy kicsit érdekesen viselkedik.
Amúgy ha váltani akar merevfarúról, akkor tudom ajánlani (a giant nrs-sel együtt).
Nekem is Meridám van, méghozzá egy 2003-as XC Mission Elite. Az elsõ néhány bringázás egy kicsit szokatlan vele, de aztán ha megszokod...
Elõtte egy 98-as cruxom volt, amire semmi panaszom nem volt, de gondoltam beújítok. Féltem tõle, hogy a plussz súly miatt nehéz lesz vele a mászás, de nem volt fltünõ különbség. A köves mászásoknál baromi kényelmesen lehet vele menni.
Egyetlen-egy gondom van vele, méghozzá a rugóstag. Mostanában egy kicsit érdekesen viselkedik.
Amúgy ha váltani akar merevfarúról, akkor tudom ajánlani (a giant nrs-sel együtt).
Posted 2004. January 25. - 19:25
Posted 2004. January 25. - 16:44
Hali!
Igaz hogy ez nem a milyen vázat vegyek topic, de "meridás" kérdésem van, reménykedek válaszokban.
Szóval kinéztem egy Merida Matts Speed vázat, 2003-ast. Nagyon teccccik, csak kíváncsi lennék a véleményekre. CC-re kellene, kb 75 kg vagyok. Nem az a mindenbe belemegyek típus, de lefelé is szeretem küldeni.
Az érdekelne, milyen a geometriája (nem a számok, ahnem a tapasztalatok!!), hogyan fordul,mászik és lejtõzik?
Mennyire bírja a strapát? A fejcsapágy valamiféle integrált balhé. Jó dolog az? Eddig csak hagyományos fejlcsapágyam volt.
Válaszokat elõre is köszi!
Igaz hogy ez nem a milyen vázat vegyek topic, de "meridás" kérdésem van, reménykedek válaszokban.
Szóval kinéztem egy Merida Matts Speed vázat, 2003-ast. Nagyon teccccik, csak kíváncsi lennék a véleményekre. CC-re kellene, kb 75 kg vagyok. Nem az a mindenbe belemegyek típus, de lefelé is szeretem küldeni.
Az érdekelne, milyen a geometriája (nem a számok, ahnem a tapasztalatok!!), hogyan fordul,mászik és lejtõzik?
Mennyire bírja a strapát? A fejcsapágy valamiféle integrált balhé. Jó dolog az? Eddig csak hagyományos fejlcsapágyam volt.
Válaszokat elõre is köszi!
Posted 2004. January 25. - 15:54
Szia Mindenki!
Szerintetek elég erõsek a 2004-es alu Meridák? Azt hallottam a Meridáról, h behorpad. Ez valóban így van? De ettõl függetlenül nekem is bejönnek.
Szerintetek elég erõsek a 2004-es alu Meridák? Azt hallottam a Meridáról, h behorpad. Ez valóban így van? De ettõl függetlenül nekem is bejönnek.
Posted 2004. January 13. - 17:17
Hej man!
Ki ez a Yalaman csótány? ;D
Oljan ismerõs a neve???
Látom a Merida még mindig tûzbe hoz. Igazán megdobhatnának már egy 1.000.000.000 Ft-os vásárlási utalvánnyal, amiért ilyen lelkes márkarajongó vagy.
Na, majd még figyelek.... Adios!
Ki ez a Yalaman csótány? ;D
Oljan ismerõs a neve???
Látom a Merida még mindig tûzbe hoz. Igazán megdobhatnának már egy 1.000.000.000 Ft-os vásárlási utalvánnyal, amiért ilyen lelkes márkarajongó vagy.
Na, majd még figyelek.... Adios!
Posted 2004. January 11. - 12:04
NAgyoncsúnyák lettek az idei váz színek!!!
Nekemegyedül a magnéziumnak a "lángjai" tetszenek!!!
Nekemegyedül a magnéziumnak a "lángjai" tetszenek!!!
Posted 2003. November 22. - 11:41
Ja, szívás! De az RST -m is beleakadt!!! És amikor estem vele, jól ledarálta a kupakot (belapult mint állat)!!!
Posted 2003. November 21. - 20:59
integrált: a kormánycsapágy csészéje nem lóg ki a fejcsõbõl
nem integrált: a kormánycsapágy csészéje kilóg a fejcsõbõl.
ennyi.
viktor: szívás. - villa csere.
(esetleg, ha van még a villavállból felül, lehetne esztergáltatni egy darab acélt, és a kormánycsapágy alá betenni, de ez macerás és nem biztos, hogy tökéletes lenne....)
nem integrált: a kormánycsapágy csészéje kilóg a fejcsõbõl.
ennyi.
viktor: szívás. - villa csere.
(esetleg, ha van még a villavállból felül, lehetne esztergáltatni egy darab acélt, és a kormánycsapágy alá betenni, de ez macerás és nem biztos, hogy tökéletes lenne....)
Posted 2003. November 21. - 20:31
Üdv !
Nem azt jelenti az integrált kormánycsapágy, hogy már a gyárban beleraknak a homlokcsõbe egy kormánycsapágyat? Az enyémbe pl valami FSA van... Szóval sztem az integrált is csak egy egyszerü csapágy, annyi különbséggel, hogy elõre beleépítik ezért mondják integráltnak. Ha mégse így van akkor nem szóltam. Szal sztem kompatibilis
Nem azt jelenti az integrált kormánycsapágy, hogy már a gyárban beleraknak a homlokcsõbe egy kormánycsapágyat? Az enyémbe pl valami FSA van... Szóval sztem az integrált is csak egy egyszerü csapágy, annyi különbséggel, hogy elõre beleépítik ezért mondják integráltnak. Ha mégse így van akkor nem szóltam. Szal sztem kompatibilis
Posted 2003. November 21. - 15:33
Posted 2003. November 21. - 12:48
Cseréld ki szerintem az integrált csapágyat valami izmosra, az talán ad fél centit a teló magasságára.
Ha nem így van, akkor bocsesz.
Ha nem így van, akkor bocsesz.
Posted 2003. November 19. - 20:14
Sziasztok! 1 merida matts dual fun -om van (integrált korm. csap.) és egy zoom ch640 es teló, és nemtudom teljesen elfordítani a kormányt, mert a teló válla beleakad a vázba!!!! Van valakinek 5lete, hogyan lehetne ezt megoldani?
Elõre is thx!
Elõre is thx!
Posted 2003. November 18. - 15:54
A HFS-t többen is használják, de többen is büszkék rá.
Külön-külön marketingelik, de sok mindent közösen fejlesztenek.
HKT
Külön-külön marketingelik, de sok mindent közösen fejlesztenek.
HKT
Posted 2003. November 18. - 13:36
A HFS-re reflektálva: a Giant már az idei bicóknak is hasonló eljárással készítette a vázát, jövõre pedig - állítólag- karbon farú cuccosokat dobnak piacra...
Posted 2003. November 18. - 10:58
ja. jók.jók, mi ?
850.000-ért 1.5" standard UMF bicikli...... hiába az XT cucc, meg a Louise fék, ha még Scott-ot is olcsóbban lehet venni. (pedig híresen el vannak szállva) :
Posted 2003. November 18. - 10:52
Posted 2003. November 18. - 10:51
Sziasztok Merida FAn-ok.
A Merida web oldalán most találtam néhány PDF képet, nem a teljes paletta, meg ott Németországban van néhány saját eltérõ model...
http://www.merida.co...es.php?dhtml=on
jók, mi ?
HKT
A Merida web oldalán most találtam néhány PDF képet, nem a teljes paletta, meg ott Németországban van néhány saját eltérõ model...
http://www.merida.co...es.php?dhtml=on
jók, mi ?
HKT
Posted 2003. November 17. - 22:58
Posted 2003. November 17. - 22:45
A francba pedig az ára nagyon jó lenne.
Egyrészt a szine végett is kellene az a váz, mert nagyon tetszik a kék-zöld festése!
Amúgy köszi!!!
Valaki szerezzen nekem egyet pls! :'(
Egyrészt a szine végett is kellene az a váz, mert nagyon tetszik a kék-zöld festése!
Amúgy köszi!!!
Valaki szerezzen nekem egyet pls! :'(