Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Merida

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1982 hozzászólás a témában

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Trans -mission race-rõl tudok nyilatkozni. Kiállva stabil a középrész, és nekem kanyarokban is elég merevnek tûnik. 68kg alatt

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ó nagyon szépen köszönöm.Nem is olyan vészesen nehéz.
Menettapasztalatok valakinek? mennyire kolbász?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Valaki le tudna nekem mérni egy mission váz tömegét? Nem találok róla hiteles mért adatot. Illetve kérdezném, hogy mennyire csavarodik a hátulja kiállva tekerésnél stb. Köszi

2552 g a váz + 247 g a tag.....ez egy idei mission lite-v, dt taggal, 18-as méret, a fritz bike mérése.....a manitu taggal nehezebb asszem
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Valaki le tudna nekem mérni egy mission váz tömegét? Nem találok róla hiteles mért adatot. Illetve kérdezném, hogy mennyire csavarodik a hátulja kiállva tekerésnél stb. Köszi

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Szerintem inkább a láncvillát kellene nézni, hogy azok között középen van-e. Nem ismerem a vázat, de ez így szokott lenni. A kereket meg úgyis asszimetrikusra kell fûzni, hacsak nem asszimetrikus a hátsó rész.

Ezt én mind értem, nem most jöttem le a falvédõrõl, mégha ez nem is mindig 1értelmû.:)
A mostani merevvázamba betéve a kereket, a felni nincs pont középen a láncvillák közt, a váz egy Heavy Tools Katunga (ha valakinek kell, eladó:) ).
Ez egy CC váz, valószínûleg szimmetrikus a fara. Szerintem a Trans-Missionnek is. Szóval olyanoktól várok csak választ, akik konkrétumokkal is tudnak szolgálni, elméleteket gyártásához én is elég vagyok.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

Meg tudja valaki mondani, h. a Merida Trans-Missionben a hátsókeréknél a felni az agy két széle közt PONT KÖZÉPRE van-e fûzve? Nekem az a gyanúm, h. igen, és akkor mehetek vissza anyázni a boltba ahol a kerekemet fûzték...

Szerintem inkább a láncvillát kellene nézni, hogy azok között középen van-e. Nem ismerem a vázat, de ez így szokott lenni. A kereket meg úgyis asszimetrikusra kell fûzni, hacsak nem asszimetrikus a hátsó rész.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Egyéb értelmes hozzászólás???

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

mehetek vissza anyázni a boltba ahol a kerekemet fûzték...

vigyél baltát is ahogy szoktad... :P

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Meg tudja valaki mondani, h. a Merida Trans-Missionben a hátsókeréknél a felni az agy két széle közt PONT KÖZÉPRE van-e fûzve? Nekem az a gyanúm, h. igen, és akkor mehetek vissza anyázni a boltba ahol a kerekemet fûzték...

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Igen, újonnan. Viszont nem értek egyet veled mert nem igaz, hogy a katalógusban olyan mint élõben. Vagy mondjuk a neten, én olyan szépen elsiklottam fölöttük, aztán láttam 1-et élõben és nem hittem el, hogy ezt nem vettem észre egy katalógusban sem!!! Na jó de ez csak az én véleményem :)

Nem biztos, hogy a PRO-t választom... még alszom rá. Nézegettem a Matts-ot és szerintem egy jó kis gép! Nem igazán arra kéne, hogy kemény DH-kba csapjak vele, én menni szeretek, hegyen-völgyön át:)
Amúgy kössz mindent, ha esetleg eszedb jut vmi amit tudnom kéne akkor küldj egy üzenetet.

Köszönöm!

Te most komolyan gondolkodsz egy matts 300 és egy matts pro között ????????? mikro a pro-nak könnyebb, jobb a váza, és a felszereltsége is jobb ?
mi az, hogy DH-zni ? a matts 300 és a pro egy és ugyanaz a kategória ( -> CC ), csak a pro az JOBB !!!!!
Ha nem anyagi indokok miatt döntesz a matts 300 mellett, akkor egyértelmûen PRO , ez nem kérdés !!!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
06/30 - www.velotrade.hu
;)

raci

raci

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
meridáé

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
kié?

06/90-telefonszám

raci

raci

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
akkor esetleg telefonszám?:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
milyen mail címet? telefon:)
amúgy a mult héten jött merida szállítmány.
esélyes a dolog.

raci

raci

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
értem:)
akkor mostmár csak valahonnan mail címét kellene szereznem:D
na de honnan?

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

helyi boltban rendeltem (Baja) és azt mondták h nincs a nagykerben:S
írjak meridának vagy szted mit csináljak?:S:$

Akko várni kell, míg megérkezik gondolom a következõ szállítmány. Úgy látszik visszük mint a cukrot. :D

Szerintem amit még tehetsz, hogy esetleg pesti vagy bármilyen boltokban érdeklõdsz elfekvõ darab után, ahol mondjuk preferálják a csomagküldést.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
amiért umf cro-mo sincs.
az utóbbi pl jövõ évi darab.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Ilyen nálunk miért nincs http://www.merida.no...ialTeam_web.jpg ?
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

raci

raci

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
helyi boltban rendeltem (Baja) és azt mondták h nincs a nagykerben:S
írjak meridának vagy szted mit csináljak?:S:$