Sziasztok!
Örülök,hogy közétek Meridások közé tartozhatok.Immár 6 és fél éve.Ugyanis akkor vettem elsõ komolyabb biciklim egy Merida Kalahari 590-et.Azóta a kicsike túlnyomórészben XT dolgokat visel magán de megtalálható rajta pár LX dolog is.Mintmár említettem 6 és fél éve boldogítjuk egymást de a minap vettem egy Matts TFS 900-as vázat.Errõl szeretnék megtudni egy pár dolgot.Az én gépem váza 1-el korábbi 590-es mint amit PTamás nyúz.Mivel régi darab nem találok képeket amin a váz méretei,adatai láthatók lennének és össze tudnám hasonlítani az újjal.A méricskélés pedig kisebb nagyobb különbségeket okozhat.Ill szerintetek jelentõs változás áll be az életembe :)ha a cuccaimat áttelepítem a Matts TFS 900-as vázamba?A nagy átalakítást idõ szûke miatt jövõ 7 keddre tervezem.Légyszives írjátok meg a véleményeiteket.Hozzászólásaitokat elõre is köszönöm.
Hello!
Na milyen lett a gép? Csak most olvastam... Egyébként én is gondolkozom egy ilyesmi komolyabb akción. De még nem tudom, hogy milyen vázat vennék. Te mennyiért vetted a Matts TFS 900-at?