Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Merida

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1982 hozzászólás a témában

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás
Probált már vki HFS vázra hátra 185mm-es avid juicyi 5 féket feltenni?
Mert apró problémába ütköztem.A fék adapter nem igazán fér el.
Holnap mehetek maróshoz kicsit alakítani rajta.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Sziasztok!
Xc missi forgásponjait akarom szétkapni,mert recseg ropog.Hol található errõl valami alkatrészrajz?Én nem találtam.Köszi.

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás

Köszi srácok!:mybad:

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Erre megoldás a BBB-nek az oldalról berakós kulacstartója.

Edit: BBB SideCage a neve.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás

Hello Ati!

18"-as.

Nekem is 18" vázam van igaz HFS 2000 de pont befér egy 0,6l kulacs.Ami ráadásul védõkupakos, és az alatt van a cumi.Tipusát nem tudom.
A kulacs tartó BBB

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás
Hello Ati!

18"-as.

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy tegnap raktunk össze egy bicót TFS 900-V vázra. Két kulacsos a váz papíron csak nem tudom a nyeregcsövön lévõ furatra úgy feltenni a kulacstartót,hogy kulacs is férjen bele?:chin:
Nektek elfér?Mekkora kulacs?Milyen tartóval?

Köszi

Mekkora a váz?

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás
Nincs túl nagy forgalom ebben a topicban! Téli álomban vagytok?:mad:

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
szevasztok

2004-es Merida Matts Team HFS 21' os váz milyen súlyban van? csak egyik ismerösömnek van ilyen és szeretné tudni...

Dani_kp

Dani_kp

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
hali.

kinéztem egy umf hardy s1 steel team vázat, na szólval azt szeretném megkérdezni h az alsó támvillától elférne egy 42-es lánctányér? mondjuk én majd 32-eset veszek, de kíváncsi lennék rá.

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy tegnap raktunk össze egy bicót TFS 900-V vázra. Két kulacsos a váz papíron csak nem tudom a nyeregcsövön lévõ furatra úgy feltenni a kulacstartót,hogy kulacs is férjen bele?:chin:
Nektek elfér?Mekkora kulacs?Milyen tartóval?

Köszi

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás
Srácok.Hogyan lehet kioperálni HFS vázból a hátsó V-fék tüskét.
Igencsak ragaszkodik a vázhoz.
Olvastam nem egyedi problémám van.
Kinek hogyan sikerül kigyógyítania?

nagygabec

nagygabec

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Nekem egy 2008-as AM800-am van es nagyon bejott.A suntour hatso tagot akarom benne cserelni, de ezt leszamitva konnyen lehet vele maszni hegyre, lefele meg nem is ragoznam mennyivel jobb a merev vaznal.Csak ajanlani tudom.A one-o-five es az UMF ugri-bugri, a mission meg inkabb CC bringa.Ha ilyen "mindenhol egy kicsit akarom hasznalni" stilusban keresel bringat az AM jo valasztas lesz.

Dr Drake Ramorey

Dr Drake Ramorey

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás

Mission, UMF, AM, ONE-FIVE ??

2008-as mission 500d, am400d, am500d. en ezeket nezegettem. a one-five az nagyon draga. az umf-et meg nem lattam a katalogusban. az nem "ugra-bugra" bico?

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

sziasztok!

a napokban kerult a kezembe a merida 2008-as katalogusa. megtetszettek az ossztelos bicok. 200-300 ezer korul erdekelnek. lenyeg hogy erdojarasra hasznalnam, ugyhogy nem akarok tul nehezet, viszont elvezni akarom az ossztelo altal adott lehetosegeket. ket fajta ossztelos rendszert lattam. az egyik a merida sajat fejlesztese. szerintuk "pogozas mentes" es "gondozasmentes". ti mit tudtok az effajta bringakrol?

Mission, UMF, AM, ONE-FIVE ??

Dr Drake Ramorey

Dr Drake Ramorey

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás
sziasztok!

a napokban kerult a kezembe a merida 2008-as katalogusa. megtetszettek az ossztelos bicok. 200-300 ezer korul erdekelnek. lenyeg hogy erdojarasra hasznalnam, ugyhogy nem akarok tul nehezet, viszont elvezni akarom az ossztelo altal adott lehetosegeket. ket fajta ossztelos rendszert lattam. az egyik a merida sajat fejlesztese. szerintuk "pogozas mentes" es "gondozasmentes". ti mit tudtok az effajta bringakrol?

h0o2a7j6

h0o2a7j6

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás

Félintegráltból is 3 méret lenne?

Elvileg igen, ma olvasgattam a kormányos topikban, ott írta valaki, hogy 3 méretet is gyártanak belõle.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Alul és felül, igen kormánycsapágy miatt kérdeztem, mert abból is van vagy 3 méret 42, 44 ,50 és nem akarom most szétkapni, azért kérdeztem hátha vki tudja.
köszi

Félintegráltból is 3 méret lenne?

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Úhhh, ez nagyon komoly ! Meg ez a tudományos beállítás---)
Galéria:
http://www.cyclingne...rita_merida9608

Jajjjj, hát nem gyenge az biztos!
" A Cube el van vetve! "

h0o2a7j6

h0o2a7j6

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás

Melyik részén? A két végén asszem 44mm a kormánycsapágy miatt. Ha baromságot beszélek javítson ki valaki.

Alul és felül, igen kormánycsapágy miatt kérdeztem, mert abból is van vagy 3 méret 42, 44 ,50 és nem akarom most szétkapni, azért kérdeztem hátha vki tudja.
köszi