Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Merida

- - - - -

• Please log in to reply
1982 replies to this topic

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 posts
Sziasztok!
2008-as AM 3000-D: A himbakar kisebb lett a tavalyihoz képest, az anyaga maradt a régi, vagy ez már erõsebb?
(2007. Április Bikemag, Lcs: "nagyjából ez az egyetlen, nem túl szerencsés megoldás a vázon. Bár a himbakarok között elhelyezett keresztmerevítések (2 db) jó megoldások, ezen vázelemhez nem ilyen vékony-, ráadásul olcsó, öntött alumíniumot kellene használni.")
Esetleg valaki próbálta már?

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 posts
:bananadan:clap::impra::hehe::mmraise:

MERIDA-BikeFun

MERIDA-BikeFun

vendég

• fórumtag
  • 84 posts
Kedves Merida & UMF Tulajdonosok, Érdeklõdõk !

A mai naptól mi mint Merida & UMF hivatalos hazai forgalmazója segítségetekre vagyunk itt a fórumban.

Jó bringázást!
www.bikefun.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

17"

Köszi.....
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Sziasztok!

Kellene egy kis segítség ,vázat szeretnék venni egy AM 3000D t csak a méretezése olyan "nem tom" mi a jó elõzõ bringám 18" s 178 cm a magaságom, most akkó 17" vagy 19"?

17"
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Hello Merida Fan-ok.

Olvastam ezt a teszt hírt. Egész jónak tûnik. Van már Valakinek tapasztalata ? Milyen módon adják ki a boltok ? Mi kell hozzá ? Mennyi idõre lehet elvinni ?
Ha van infótok segítseket, kösz.
hkt

http://www.bikefun.h...zt_Program.html

Sztem ezt a fajta marketinget nem kellene itt erõltetni. Más sem teszi.
Ha nem az a HKT vagy, akkor nem szóltam!
Üdv:Thy

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Sziasztok!

Kellene egy kis segítség ,vázat szeretnék venni egy AM 3000D t csak a méretezése olyan "nem tom" mi a jó elõzõ bringám 18" s 178 cm a magaságom, most akkó 17" vagy 19"?
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

tom74

tom74

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Hello Merida Fan-ok.

Olvastam ezt a teszt hírt. Egész jónak tûnik. Van már Valakinek tapasztalata ? Milyen módon adják ki a boltok ? Mi kell hozzá ? Mennyi idõre lehet elvinni ?
Ha van infótok segítseket, kösz.
hkt

http://www.bikefun.h...zt_Program.html

tom74

tom74

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Hi,
Azért ez a 2009-es 96 igen pepecül néz ki. Vajjon kapható lesz "olcsóbb" nem karbon verzióban is ?
http://www.bikefun.h...ara_keszul.html
HKT

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts
Igénytelen, könnyen állítható a rugóút, jól mozog (nem mint ha a levegõsök rosszul mozognának, talán könnyebben megindulnak, de nem mozognak végig úgy, mint egy rugós), éves olajcserén kívûl másra nem vágyik... 130 óra után nem volt semmi piszok az olajban, ha veszel Torát, akkor MC csillivel vedd... Igazi hátránya: könnyû ill. nehéz embereknek, célszerû a rugó csere, mondjuk a levegõsnél nincs ilyen probléma...

SHEP

SHEP

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Annyival fáraszthatnálak még, hogy megírod az elõnyeiket és a hátrányaikat, és hogy miért pont a rugósat választottad.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts
Nekem 318 u-turn van. Tudatosan rugósat vettem.

SHEP

SHEP

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Hali!
Hát elég sokat filóztam a színen, a TFS-700-as fehér vázzal szerettem volna, de végül nem rumliztam a cserével és bevállaltam a gyöngyházat és hát nagyon nem bántam meg, botrányosan szép.

Én is szemeztem az RS Tora-val, abból is a 318 al és megköszönném ha megírnád, hogy a Solo Air és a U-Turn közül melyiket választanád?

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts
Hi! Szinte minden ok. A kérdés a felhasználás. Három dolog amit én lecserélnék: hajtómût-integráltra, alex felnit-mavicra, Sr xcm-t -Rs Torára vagy annál jobbra... A telón kívûl, a többit csak akkor cserélném le, ha már nem jók... Nem tudom melyik színû van neked, de nekem a kék nagyon tetszik...

SHEP

SHEP

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Hali mindenkinek!
Pár napja vettem egy TFS-500 D-t (2008as).
Érdekelne a véleményetek legyen az jó vagy rossz, mi az ami oké rajta és mi az ami cserés!
Teljesen gyári(még).
Esetleg, ha valaki ilyet hajt leírhatná a véleményét.
Elõre is köszönöm.

Agy elsõ / hátsó Shimano M495 centerlock
Fék elsõ/hátsó Shimano M485 180/160 Hydraulikus
Felni Alex DP17 Disc Fekete
Fogaskoszorú Shimano CS-HG50-9 11-32
Hajtómû Shimano M442 octa 44A-32-22
Küllõk MERIDA RACE 2.1
Kormány X-Mission Comp 31.8 Egyenes 600
Kormányszár X-Mission Comp OS 7
Kormányvég X-Mission Speed
Lánc Shimano CN-HG53
Méretek 16-18-20-22
Markolat X-Mission Speed
Monoblokk Shimano ES25 Octalink
Nyereg TFS mat
Nyeregszár X-Mission Speed SB20 31.6
Pedál XC Alu
Váltó elsõ Shimano Deore 34.9 T-Swing
Váltó hátsó Shimano XT Top Normal
Váltókarok Shimano Deore rapidfire
Váz MATTS TFS6061-Comp-Disc
Villa SR XCM-H-D-LO 80 Lockout

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
szétkaptam ma a mission váz hátsó 3szöget. Haveré,anno enyém volt.Panaszkodott hogy recseg a váz.Bezsíroztam a csapágyakat.de igazából cserélni kéne a himbakarban lévõ 4 db csapágyat .Hát igen,5 éves már a vas.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
hardyba a legnagyobbat. telóba 150-es drop off vagy valami hasonló még belefér, de 100-130 az egészséges

Sur€

Sur€

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
jojojo csak nem számítottam ilyen gyors válaszra =)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Most akkor P3-at akarsz vagy Hardyt? Elég 1 topikban kitárgyalni...

Sur€

Sur€

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Sziasztok

Mostanába tervezgetem hogy veszek egy UMF HARDY 1 TEAM vázat amit nemtom hogy magyar DH ra lehet e használni...ti mit gondoltok (azért hardy 1 és nem ösztelos vagy ilyesmi mer nincs annyi pénzem és nem is lesz!...)
Szerintetek hányas vázméretüt vegyek? kicsit vagy nagyot? (183 cm vok)
Max hány mm es telót lehet belerakni? de ugy hogy lehetõleg ne repedjen a fejcsõ