Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Merida

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1982 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Ezesetben gnómok vagyunk mindketten:D
Erõs-e, jó-e a geoja, volt-e már tömegesen gond vele (pl régebbi polarX széria, bár az más márka és stíluság:D)....stb. tehát kb mindent.

tudtommal gond nincs vele
geóra kicsit rövid, de csapatásnál az jól jöhet, lehet bele tenni hosszabb (120 körül pl ) telót
anyag meg van benne rendesen így ránézésre...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Ezesetben gnómok vagyunk mindketten:D
Erõs-e, jó-e a geoja, volt-e már tömegesen gond vele (pl régebbi polarX széria, bár az más márka és stíluság:D)....stb. tehát kb mindent.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
nekem meg a 176 hoz az M-es kb nagy.....

mit akarsz tudni a tfs trailrõl ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Sziasztok!
Bringavásárlási tanácsot kérnék tõletek. Merida 903-asban gondolkozom. A 2007-es modellt (ROAD 903 névre hallgat) még Alex DA-16 Black/NC felnivel szerelték, a 2008 –as ROAD 903-18-at már Shimano R500 kerekekkel dobták piacra. A kerék nagyon fontos tényezõ. Az alexrõl csak jót hallottam. Mi a véleményetek az R500-as is van olyan strapabíró? Ha a meridán a gyári 23-as gumikat kényelmesebb 25-ösre vagy 28-asra szeretném majd cserélni elfér majd a villák között. Bringázáskor nem szeretem a túlzottan görnyedt testtartást. Mi volna a nekem megfelelõ méretû merida. Méreteim: 170 cm 80kg, viszonylag rövid végtagok.
Aki tud segítsen! Köszi:
Kobuc

Helló!
Én 165cm (se) vagyok, és egy S-es merida road 880-anam van, de eléggé picike...ebbõl kiindulva én aztmondom h kell neked az M-es...rövid stucni, nyeregcsövet nem húzod ki annyira

szerk.: Merida tfs trails vázról mit érdemes tudni?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

http://www.bikefun.h..._xc__sport.html

ez volna a bringa. varom velemenyetek!

még mindig rohadt nagy lesz a 20-as

amúgy korrekt darab ha komolyan akarsz terepezni, akkr elõbb útóbb telócsere, de az minsen ilyen kategóriájú bringánál játszik...

szraymy

szraymy

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
http://www.bikefun.h..._xc__sport.html

ez volna a bringa. varom velemenyetek!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

sziasztok
Most rendelnek ez merida matts tfs xc 300-d tipusu bringat, 2009es modell, es kivancsi lennek a velemenyetekre. 178 magas vagyok kell nekem a 20az vaz?
en nem igazan ertek az oszetevokhoz, meik jo marka meik xar minoseg ezert kernem a segtsegetek. elsosorban meridaet:)
es h menyire kemeny sziklas terepen lehet hasznalni?

Én 186cm-rel és abnormálisan hosszú lábakkal használok 20"-as HFS-t, több mint valószínû, hogy elég lesz a 18"-as. ;)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

sziasztok
Most rendelnek ez merida matts tfs xc 300-d tipusu bringat, 2009es modell, es kivancsi lennek a velemenyetekre. 178 magas vagyok kell nekem a 20az vaz?
en nem igazan ertek az oszetevokhoz, meik jo marka meik xar minoseg ezert kernem a segtsegetek. elsosorban meridaet:)

Neked 18" a megfelelõ méret.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

szraymy

szraymy

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
sziasztok

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
méretben meg az S-es lesz jó

de ha nem akarsz nagyon görnyedten tekerni lehet inkább fitnesszbringában (speeder sorozat) kéne gondolkodni

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Sziasztok!
Bringavásárlási tanácsot kérnék tõletek. Merida 903-asban gondolkozom. A 2007-es modellt (ROAD 903 névre hallgat) még Alex DA-16 Black/NC felnivel szerelték, a 2008 –as ROAD 903-18-at már Shimano R500 kerekekkel dobták piacra. A kerék nagyon fontos tényezõ. Az alexrõl csak jót hallottam. Mi a véleményetek az R500-as is van olyan strapabíró? Ha a meridán a gyári 23-as gumikat kényelmesebb 25-ösre vagy 28-asra szeretném majd cserélni elfér majd a villák között. Bringázáskor nem szeretem a túlzottan görnyedt testtartást. Mi volna a nekem megfelelõ méretû merida. Méreteim: 170 cm 80kg, viszonylag rövid végtagok.
Aki tud segítsen! Köszi:
Kobuc

Nekem régebbi meridám van (2003-as évjárat), abba a 25-ös gumi csak nagyon neccesen férne el, a 28-as meg sehogy. Az enyém gyárilag Alex DA 16 felnivel volt. Nem valami könnyû, de nagyon bírta a gyûrõdést.

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Üdv!
Kerekekre nem tudok mit mondani,azt majd más,de a mérettel segíthet a http://www.competiti...RO_LINK=NOREDIR ;)

Kobuc

Kobuc

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
Sziasztok!
Aki tud segítsen! Köszi:
Kobuc

wolfgabor

wolfgabor

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Sziasztok!!!

Keresnék szép állapotú fehér TFS 500 v. 700 v. 900-as vázat 18-as méretben.(esetleg 16-os)
Jelenleg is ezt használom,csak bordóban!
Nagyon elégedett vagyok vele.......pedig régen nem csíptem a márkát......de ez már a 3. merida-m! :-D

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Érdeklõdnék azoktól, akik a közelmúltban (leginkább az õszi akció kezdete óta) vásároltak AM 800-ast, hogy milyen tag van benne? Mert a katalógus szerint Rock Shox lenne, de amit láttam élõben, abban Suntour Epicon van. Azért ez nem mindegy.... Egyedi az eset vagy nem?

Köszi, már nem érdekes.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Érdeklõdnék azoktól, akik a közelmúltban (leginkább az õszi akció kezdete óta) vásároltak AM 800-ast, hogy milyen tag van benne? Mert a katalógus szerint Rock Shox lenne, de amit láttam élõben, abban Suntour Epicon van. Azért ez nem mindegy.... Egyedi az eset vagy nem?

MERIDA-BikeFun

MERIDA-BikeFun

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Sziasztok !

Látom ismét van pár kérdés.
A 2009-es bringák és vázak folyamatosan érkeznek, jövõ héten is jön egy újabb konténerünk !

Hivatalos Merida 2009-es árlista, bringák a weboldalunkon október közepétõl !

Amúgy Road 880 november elején érkezik. Trail vázakból lesz 3 féle, a top Trail 1000-es HFS verzióban is !

Üdv : MERIDA

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
2009-es Road 880-16 mikor érkezik majd várhatóan?(csak a képek miatt:))
És kb milyen árban lesz?(Amúgy ezek a nyári akciók ugye augusztusban szoktak kezdõdni?)

rpk

rpk

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Hello Merida!

2009-es Matts TFS Trail vázak mikor érkeznek és milyen színben és árban lesznek elérhetõek? Esetleg a 2008-asból van-e még?

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás
Néztem a videot, és ugy látom hogy az új HFS merev váz elég sokat változik, nem csak színvariálás lesz;) Elgondolkodtam egy vázcserén a tél-tavasz folyamán.
Az érdekelne, hogy a press-fit rendszerû középcsapágy a vázszettnek tartozéka lesz, vagy külön beszerezhetõ-e?