Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Merida

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1982 hozzászólás a témában

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Merida 2276002174
Errõl a hátizsákról hol találok részletes információt? Koszi!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

MERIDA-BikeFun

MERIDA-BikeFun

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás

Ez gondolom a HFS..mert van TFS -is belõle

Hello
Igen, jogos, ez a HFS-rew vonatkozik. A TFS körülbelül gyári mérés szerint 140 gr-al több.
üdv

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

Szia

18"-as méretben 2750 gr a váz.
Gyárilag van hozzá kormánycsapágy és nyeregbilincs.
4 méretben kapható
Uff

Ez gondolom a HFS..mert van TFS -is belõle

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

Szia

4 méretben kapható
Uff

Köszi szépen

MERIDA-BikeFun

MERIDA-BikeFun

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás

Tudja véletlen valaki, hogy a one twenty váz milyen nehéz, és adnak-e hozzá gyárilag kormánycsapágyat vagy valamit? Sajna ilyen infot nem találtam még.

Szia

4 méretben kapható
Uff

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Tudja véletlen valaki, hogy a one twenty váz milyen nehéz, és adnak-e hozzá gyárilag kormánycsapágyat vagy valamit? Sajna ilyen infot nem találtam még.

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás
Van hivatalos infóm a rugóstag csavarjainak meghúzására (megkérdeztem), aki esetleg a rugóstag szervíz után nem tudja, hogy mennyire kell meghúzni a csavarokat, hasznos lesz.
"the correct value for tightening the damper bolts of your AM3000 is 8Nm."

amargo

amargo

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

Szia
Van ilyen. Kereskedõn keresztül rendeld meg. Ilyet weboldalakon nem fogsz találni
üdv

Köszönöm a gyors segítséget!

MERIDA-BikeFun

MERIDA-BikeFun

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem/kérésem lenne, hogy sikerült a nyeregcsõ bilincsemen elnyírni a menetet az anyán és a csavaron is.
Kérdésem az lenne, hogy külön kapható Merida HFS Trail vázhoz ilyen? Igaz a TFS vázamon is ilyen van. Online boltokban kerestem, de csak más márkát láttam, azért lenne fontos ilyet találni vagy ehhez hasonlót, mert akkor csak az anyát és a csavart cserélném, a bilincset nem kell.

Szia
Van ilyen. Kereskedõn keresztül rendeld meg. Ilyet weboldalakon nem fogsz találni
üdv

amargo

amargo

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem/kérésem lenne, hogy sikerült a nyeregcsõ bilincsemen elnyírni a menetet az anyán és a csavaron is.
Kérdésem az lenne, hogy külön kapható Merida HFS Trail vázhoz ilyen? Igaz a TFS vázamon is ilyen van. Online boltokban kerestem, de csak más márkát láttam, azért lenne fontos ilyet találni vagy ehhez hasonlót, mert akkor csak az anyát és a csavart cserélném, a bilincset nem kell.

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

Szia
Holnap adjuk postára. a héten megkapja Mindenki aki regisztrált.
...aztán várjuk majd a véleményeket, kíváncsi leszek hogy tetszik ?
Üdv

Köszi ...Bár ha jól emlékszem cimet nem adtam meg a regisztrációnál, de majd megrendelem email-be

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Szia
Üdv

Ugye ez vonatkozik a már régen regisztrált tagokra is!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

boti

boti

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

Szia
"Rámész" a www.bikefun.hu oldalra és ott van egy cikk az új katalógusról. Azon keresztül írsz az info@bikefun.hu - ra és ennyi

üdv

Köszi szépen!

MERIDA-BikeFun

MERIDA-BikeFun

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás

Az én regisztrációm bikefun-on még nem lett "validálva" és szeretnék hozzájutni egy katalógushoz, ez, hogy valósulhat meg?

Szia
"Rámész" a www.bikefun.hu oldalra és ott van egy cikk az új katalógusról. Azon keresztül írsz az info@bikefun.hu - ra és ennyi

üdv

boti

boti

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

Szia
Üdv

Az én regisztrációm bikefun-on még nem lett "validálva" és szeretnék hozzájutni egy katalógushoz, ez, hogy valósulhat meg?

MERIDA-BikeFun

MERIDA-BikeFun

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás

Akik regisztráltak a bikefun -on azok megkapják automatikusan ?

Szia
Üdv

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

Sziasztok
Elkészült a BikeFun 2010-es Katalógus.
Ha szeretnél egyet rendelhetsz az info@bikefun.hu mél címen.

http://www.bikefun.h...es-katalogusunk

üdv

Akik regisztráltak a bikefun -on azok megkapják automatikusan ?

MERIDA-BikeFun

MERIDA-BikeFun

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Sziasztok
Elkészült a BikeFun 2010-es Katalógus.
Ha szeretnél egyet rendelhetsz az info@bikefun.hu mél címen.

http://www.bikefun.h...es-katalogusunk

üdv

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
Szerintem jó az uj oldal,csak kicsit bonyolult ,de mindent meg lehet találni fél perc alatt.
Bár szerintem sem kéne ugyanazt a bringát feltüntetni többször különbözõ méretekben.

vendég_Pókkéz_*

vendég_Pókkéz_*
  • vendég
Sziasztok!

A bringák között típusonként lehet keresni, és az is látszik, milyen méreteket hozunk be. Az oldalon még valóban rengeteg munka van, és a navigáció teljesen más, mint a korábbi.
A fõmenüben a Termékek gombra kattintva a képvetítõ helyére bejön a részletezõ menü, és ha nem kattintasz automatikusan, hanem csak az egeret viszed a fölé, amit keresel, akkor végül eljutsz a keresett bringa keresett méretéhez.
pl. Termékek / Merida / Kerékpár / One-Five-O / 15" - itt a 15"-ra kattintva 1 találat van (bár itt még lenne évjárat-lehetõség is, de ebbõl csak 2009-es van). Ha itt a bringa nevére kattintasz, akkor lejön a konkrét oldal, és ott már PDF specifikációs táblázat van minden adattal.
Lesz bringakeresõ is, ami csak a bicajok között keres, de valami benézés van, és emiatt még meccselek a programmerekkel. Eddig a 2009-es és 2010-es bringákkal vagyok meg, ez olyan 900 db tulajdonságlap, összesen 5700 van...
Az oldal sajátosságai abból adódnak, hogy a háttérmotor össze van kötve a raktárprogrammal, illetve egy másik, kiskereskedõknek szóló rendszerrel is, és az adatokat, amit a részletezõ menüben láttok, mind külön adatbázis-oszlopokból szedi, halványan bonyolult beállítások alapján. A méretek kirakásán én is gondolkodtam, de abban az oszlopban más terméknél más adatok vannak, amik kellenek, és ha ezt az oszlopot elhagyjuk, ezek mind elvesznek.
Igyekszünk tolni bele a dolgokat, kérek szépen még egy kis türelmet.

Boldog, békés ünnepet mindenkinek, gondolom mondhatom az egész BikeFun nevében is.

Most látom, hogy Semmiho is leírta röviden, köszi. Így karácsony másnapján lassabban olvasok...