Jelentkezz be Regisztrálj
Merida
Posted 2010. January 18. - 13:10
Errõl a hátizsákról hol találok részletes információt? Koszi!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2010. January 17. - 17:37
Ez gondolom a HFS..mert van TFS -is belõle
Hello
Igen, jogos, ez a HFS-rew vonatkozik. A TFS körülbelül gyári mérés szerint 140 gr-al több.
üdv
Posted 2010. January 17. - 15:14
Ez gondolom a HFS..mert van TFS -is belõleSzia
18"-as méretben 2750 gr a váz.
Gyárilag van hozzá kormánycsapágy és nyeregbilincs.
4 méretben kapható
Uff
Posted 2010. January 17. - 11:06
Szia
4 méretben kapható
Uff
Köszi szépen
Posted 2010. January 17. - 00:58
Tudja véletlen valaki, hogy a one twenty váz milyen nehéz, és adnak-e hozzá gyárilag kormánycsapágyat vagy valamit? Sajna ilyen infot nem találtam még.
Szia
4 méretben kapható
Uff
Posted 2010. January 16. - 14:50
Posted 2010. January 15. - 19:20
"the correct value for tightening the damper bolts of your AM3000 is 8Nm."
Posted 2010. January 15. - 14:05
Köszönöm a gyors segítséget!Szia
Van ilyen. Kereskedõn keresztül rendeld meg. Ilyet weboldalakon nem fogsz találni
üdv
Posted 2010. January 15. - 13:33
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem/kérésem lenne, hogy sikerült a nyeregcsõ bilincsemen elnyírni a menetet az anyán és a csavaron is.
Kérdésem az lenne, hogy külön kapható Merida HFS Trail vázhoz ilyen? Igaz a TFS vázamon is ilyen van. Online boltokban kerestem, de csak más márkát láttam, azért lenne fontos ilyet találni vagy ehhez hasonlót, mert akkor csak az anyát és a csavart cserélném, a bilincset nem kell.
Szia
Van ilyen. Kereskedõn keresztül rendeld meg. Ilyet weboldalakon nem fogsz találni
üdv
Posted 2010. January 15. - 12:43
Egy olyan kérdésem/kérésem lenne, hogy sikerült a nyeregcsõ bilincsemen elnyírni a menetet az anyán és a csavaron is.
Kérdésem az lenne, hogy külön kapható Merida HFS Trail vázhoz ilyen? Igaz a TFS vázamon is ilyen van. Online boltokban kerestem, de csak más márkát láttam, azért lenne fontos ilyet találni vagy ehhez hasonlót, mert akkor csak az anyát és a csavart cserélném, a bilincset nem kell.
Posted 2010. January 12. - 23:33
Köszi ...Bár ha jól emlékszem cimet nem adtam meg a regisztrációnál, de majd megrendelem email-beSzia
Holnap adjuk postára. a héten megkapja Mindenki aki regisztrált.
...aztán várjuk majd a véleményeket, kíváncsi leszek hogy tetszik ?
Üdv
Posted 2010. January 12. - 20:56
Szia
Üdv
Ugye ez vonatkozik a már régen regisztrált tagokra is!
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Posted 2010. January 12. - 14:21
Szia
"Rámész" a www.bikefun.hu oldalra és ott van egy cikk az új katalógusról. Azon keresztül írsz az info@bikefun.hu - ra és ennyi
üdv
Köszi szépen!
Posted 2010. January 12. - 13:48
Az én regisztrációm bikefun-on még nem lett "validálva" és szeretnék hozzájutni egy katalógushoz, ez, hogy valósulhat meg?
Szia
"Rámész" a www.bikefun.hu oldalra és ott van egy cikk az új katalógusról. Azon keresztül írsz az info@bikefun.hu - ra és ennyi
üdv
Posted 2010. January 12. - 12:07
Szia
Üdv
Az én regisztrációm bikefun-on még nem lett "validálva" és szeretnék hozzájutni egy katalógushoz, ez, hogy valósulhat meg?
Posted 2010. January 12. - 11:06
Akik regisztráltak a bikefun -on azok megkapják automatikusan ?
Szia
Üdv
Posted 2010. January 11. - 18:46
Akik regisztráltak a bikefun -on azok megkapják automatikusan ?Sziasztok
Elkészült a BikeFun 2010-es Katalógus.
Ha szeretnél egyet rendelhetsz az info@bikefun.hu mél címen.
http://www.bikefun.h...es-katalogusunk
üdv
Posted 2010. January 09. - 16:09
Elkészült a BikeFun 2010-es Katalógus.
Ha szeretnél egyet rendelhetsz az info@bikefun.hu mél címen.
http://www.bikefun.h...es-katalogusunk
üdv
Posted 2009. December 28. - 18:05
Bár szerintem sem kéne ugyanazt a bringát feltüntetni többször különbözõ méretekben.
vendég_Pókkéz_*
Posted 2009. December 25. - 17:26
vendég_Pókkéz_*
A bringák között típusonként lehet keresni, és az is látszik, milyen méreteket hozunk be. Az oldalon még valóban rengeteg munka van, és a navigáció teljesen más, mint a korábbi.
A fõmenüben a Termékek gombra kattintva a képvetítõ helyére bejön a részletezõ menü, és ha nem kattintasz automatikusan, hanem csak az egeret viszed a fölé, amit keresel, akkor végül eljutsz a keresett bringa keresett méretéhez.
pl. Termékek / Merida / Kerékpár / One-Five-O / 15" - itt a 15"-ra kattintva 1 találat van (bár itt még lenne évjárat-lehetõség is, de ebbõl csak 2009-es van). Ha itt a bringa nevére kattintasz, akkor lejön a konkrét oldal, és ott már PDF specifikációs táblázat van minden adattal.
Lesz bringakeresõ is, ami csak a bicajok között keres, de valami benézés van, és emiatt még meccselek a programmerekkel. Eddig a 2009-es és 2010-es bringákkal vagyok meg, ez olyan 900 db tulajdonságlap, összesen 5700 van...
Az oldal sajátosságai abból adódnak, hogy a háttérmotor össze van kötve a raktárprogrammal, illetve egy másik, kiskereskedõknek szóló rendszerrel is, és az adatokat, amit a részletezõ menüben láttok, mind külön adatbázis-oszlopokból szedi, halványan bonyolult beállítások alapján. A méretek kirakásán én is gondolkodtam, de abban az oszlopban más terméknél más adatok vannak, amik kellenek, és ha ezt az oszlopot elhagyjuk, ezek mind elvesznek.
Igyekszünk tolni bele a dolgokat, kérek szépen még egy kis türelmet.
Boldog, békés ünnepet mindenkinek, gondolom mondhatom az egész BikeFun nevében is.
Most látom, hogy Semmiho is leírta röviden, köszi. Így karácsony másnapján lassabban olvasok...

Sign In
Create Account

Back to top