Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

V-fékek - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
4041 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nem, nagyrészt megvagyok (járni speciel nem tudok...), de ilyet sem karamboloztam még alkatrészhibából...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Biztos azért, mert sokat szidtam, de ma hazafelé menet, a standard "60-al tépünk a buszsávban" jelenetemnél egy motoros futár lejött elém - én meg satuféket húztam. A fékkar meg a kezemben maradt. Telibe is kaptam, pont oldalról, kábé kettészakadt a motor. Én is kábé kettészakadtam. Soha a büdös életbe ne vegyetek Avid fékkart vagy féket - én befejeztem velük. Szóval most, hogy fekszem a gép elõtt ezernyi borogatással, s azt se tudom, hogy hogyan fogok innen felkelni, már leszarom azt a pénzkülönbözetet, ami mondjuk egy Avid SD5 és egy Shimano LX között lett volna.

Ez történt:
http://heartofwinter...hu/Mtb/avid.jpg

Ugye nem az örök mtb parkokból írsz???
Elég trén néz ki eza fék...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Az a vicc, hogy éreztem, hogy nem valami merev a bilics. Kevés benne az anyag, pl egy XT-hez képest.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
dante: ez nagyon meleg!

nekem sl van, de a polcon semmi baja nem történhet :( ..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
baze nekem is ilyen van :o
kezdek parázni.... :S
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Biztos azért, mert sokat szidtam, de ma hazafelé menet, a standard "60-al tépünk a buszsávban" jelenetemnél egy motoros futár lejött elém - én meg satuféket húztam. A fékkar meg a kezemben maradt. Telibe is kaptam, pont oldalról, kábé kettészakadt a motor. Én is kábé kettészakadtam. Soha a büdös életbe ne vegyetek Avid fékkart vagy féket - én befejeztem velük. Szóval most, hogy fekszem a gép elõtt ezernyi borogatással, s azt se tudom, hogy hogyan fogok innen felkelni, már leszarom azt a pénzkülönbözetet, ami mondjuk egy Avid SD5 és egy Shimano LX között lett volna.

Ez történt:
http://heartofwinter...hu/Mtb/avid.jpg

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts

Sõt..

Örömmel hallom, mert közben megvettem. :D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Szabad ilyen bowden szetet venni?

köszi,
kz

Sõt..

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

sajtosp

sajtosp

vendég

• fórumtag
  • 200 posts
Ok. Látom csak én vagyok olyan felhasználó, aki ilyen felnit használ, és érdekel ez a kérdés.:P

sajtosp

sajtosp

vendég

• fórumtag
  • 200 posts
Mach1 MX felnihez tudnátok RW2-es fékpofát javasolni? A gyári Avid ellkopott, és nedves idõben nem volt az igazi.

Köszi,
Sp

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Szabad ilyen bowden szetet venni?

köszi,
kz

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Próbáltad sárban is? Mert én igen, s elég szutyok volt. Még STX-RC-s idõkben használtam régesrégen, nem hiszem, hogy sokat fejlesztették volna. Az MTBR mindenesetre eléggé lehúzza...( http://www.mtbr.com/...uct_20462.shtml )

edit; Persze ez nagyon erõsen felnifüggõ, szóval el tudom hinni, hogy Neked tényleg ez az istencsászár. Mindenkinek kicsit más. :)

Hmmmm..... tenyleg mindenki lehuzta, akkor modositok: senki ne vegyen Aztecot!!! Tobb marad nekem :) En 317es maviccal hasznaltam es sarazaskor is jol viselkedett, talan kicsit puha ilyen idore, de nekem nagyon bejott.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Próbáltad sárban is? Mert én igen, s elég szutyok volt. Még STX-RC-s idõkben használtam régesrégen, nem hiszem, hogy sokat fejlesztették volna. Az MTBR mindenesetre eléggé lehúzza...( http://www.mtbr.com/...uct_20462.shtml )

edit; Persze ez nagyon erõsen felnifüggõ, szóval el tudom hinni, hogy Neked tényleg ez az istencsászár. Mindenkinek kicsit más. :)

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
Noénál lehet venni fekete Aztec markaju fekpofat 1990, a legjobb, amit probaltam, beleertve, Ritchey, avid, bike+, kool stop. Aztecot mindenkinek!!!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Jajj, én már alig várom, hogy meghozza a futár bácsi. Csak szerintem az Újév vagy nemtom mi bekavart picit, ezért a késlekedés. (és ugye ekkor felrakhatom majd az XT-t az edzõ/ócsógépre...(ami azért mégiscsak fék)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

Annyiért szinte ajándék, meg ott a májerfaktor is

:afro::bananadan..a legfontosabb tényezõ!:D...hát akkor xtr, majd valamikor lassacskán...

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Annyiért szinte ajándék, meg ott a májerfaktor is :)

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nincs mit. Sajnos ez van, ezt be kell látni. Én egy "ócsó" féket akartam az edzõgépre, gondoltam SD5, de már teszem is rá át az XT-t, az legalább megfog 1 ujjal...

DaveRider;
Minek akarnád cserélni? Ha az XT-ben a csúszópersely 5 év alatt (alattam) nem ment rommá, az XTR sem fog...

zsolesz777

zsolesz777

vendég

• fórumtag
  • 137 posts
köszi dante

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

nem tárcsafékes a kerékagyam:(....és az a golyóscsapágy az cserélhetõ-e?

Bontható és utánállítható, de nem a futófelület nem cserélhetõ. A német Shimano oldalon szerintem van robbantott ábra.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]