Hali,
Lenne egy kérdésem: Vettem 2 hete egy 2007-es XTR V féket használtan (szinte alig hasznalta az eladoja, olyan újszerû. Azt mondta, kemény neki a fékpofa, így nem tetszik neki). Jól felszereltem, beállítottam, de a fékhatásával nem vagyok elégedett, fõleg hátul. B+ Acrobat Comp felnim van, és nekem is úgy tûnik, mintha túl kemény lenne a fékpofa hozzá. Hosszabb fékezés után érdekes, kicsit fémes súrlódó hang jön a hátsó kerék felõl, és elég nehéz blokkolni a hátsó kereket. A fékpofám -relatív- gyengesége akkor tûnt fel, amikor az egyik haver új Magellan Dracoján kipróbáltam a "filléres" B+ féket. A felni azon is olyan, mint az enyémen, így azon nem nagyon múlhat a dolog. Meglepõdtem, hogy a B+ fékpofák szinte haraptak az én XTR-eméhez képest:( A fékkarom vadi új SD7-es.
Szerintetek milyen fékpofát érdemes/lehet venni hozzá? Hogyan járok jobban, ha csak a fékbetétet cserélem a gyári cartridge-es fékpofában, vagy ha veszek házastól egy másik fékpofát? (ami, ha jól néztem, felszerelthetõ az XTR féktesteire)