Még tegnapelõtt megrendeltem a netrõl egy fekete Ritcheyt is, így lesz tesztalanyom.
Ha nem válnak be, a Kool Stop jön:)
Csak megsúgom, hogy 5 EUR körül már Koolstopot is rendelhetsz, ha már a "netrõl rendelgetésben" gondolkodsz.
Még tegnapelõtt megrendeltem a netrõl egy fekete Ritcheyt is, így lesz tesztalanyom.
Ha nem válnak be, a Kool Stop jön:)
Kopó alkatrészek, vagyis fogjon, tapadjon q-ra és ha elfogyott veszel egy másikat.
vagy piros Ritchey
ha eszi a pofa a fenit, akkor a fékezõfelülete a pofának minden esetben fémes színû lesz?
A sebesség mindent megold.
Kool-stop vagy Avid esetleg piros Tioga fékpofát tudok ajánlani.
Kool-stop vagy Avid esetleg piros Tioga fékpofát tudok ajánlani.gondoltam az eredeti pofába kéne valami jól mûködõ betét.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Nekem acél csavarosnak tûnik az sl is (a kép alapján), úgy néz ki, hogy a könnyebb anyagért fizetünk 2szer annyit és semmivel nem fog jobban.
cca 20 grammTudja valaki, hogy mi a különbség az avid single digit 7 és a sd sl között? Ránézésre a csak a színük és az áruk más.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960nekem is fura, ha a két pofa nem egyformára sikerült, de remélhetõleg nem lesz gond vele.
asszem te nem voltál elégedett elõzõ oldalon a fékerõvel, erre reagált Husevo is. akkor mégis jó?
Kézben lötyög, felszerelve eddig nem tûnt fel, hogy lötyögött volna. Csak azét tûnt fel, mert a másik pofa nem lötyög leszerelve sem. De ezek szerint ez nem baj.
A bovdenes kérdés nem tudom, nekem szólt-e. Nekem jónak tûnik a bovdenezésem. Szépen mozgatja a féktesteket. Meg abból is gondolom, hogy jól mûködik a rendszer, mert hátul olyan ereje van a féktesteknek behúzáskor, hogy szemmel láthatóan mozdul picit a támvilla (asszem az a neve, amin a V féktüske van) (Amúgy egy Kona Caldera vázam van).
mármint kézben, vagy beszerelve? az SD7 menetes tüskéi is lötyögnek alapban.. amíg meg nem húzod rajtuk a csavartot.
a másikra: tényleg érdemes jó minõségû bowdenházat venni, nem sok pénz, és végzõdéseknél is odafigyelve megcsinálni (köszörülés, belsõ mûa. csõ eligazgatása) ha magad csinálod.