Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

V-fékek - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4041 hozzászólás a témában

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Meg be is táraztam belõle, szóval baj nem lehet. Meg kaptam is 2 párat.:P

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

A b+ pofával csak egy komoly gond van, esõben sárban irtózatosan gyorsan kopik...

ez igy van. fõleg õsszel amikor sok esõ esik havonta cserélem (fõleg hátul)
de 300 ft szóval ki lehet bírni.

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
A b+ pofával csak egy komoly gond van, esõben sárban irtózatosan gyorsan kopik...

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
én is lecsórtam hugomérõl, amit gyárilag adtak a V fékéhez (b+;zoggie) nagyon jól fognak. shimanom még nem volt nem is lessz

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás

Látod, kellett neked tárcsás kereket fûzetni! :) ;) Nekem xt'08 lesz tavaszra.

Viszont a Sun DS-2XC-m is meseszép!:)

És hogy ne legyek off:
Találtam egy minden idõjárási körülmény közt fantasztikusan mûködõ felni-fékpofa párost. Körülbelül 6 pofát próbálgattam. Shimano volt a legrosszabb.

Alex DM 18 felni-Bike Positive fékpofa(az a nem cserélhetõ betétes, sok színben kapható. Kb. 700 ft.)

Ez van a Maggin, és hihetetlenül fog!

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
akkor jólenne majd ha letudnád mérni valahol grammra pontosan. kerestem a neten de sehol sem írták le a pontos súlyt
nem venném meg csak érdekelne, mennyivel külömbözik az avidhoz képest

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Látod, kellett neked tárcsás kereket fûzetni! :) ;) Nekem xt'08 lesz tavaszra.

A sebesség mindent megold.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
láttam élõbe a 08-as xt véféket.na most akkor csinálok a ds2xc-re fékfelületet:D
meseszép!

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

Nézem az elektronikus bike-ot és nem értem, hogy egy '06-os XT fékkar 7000Ft, egy '08-as meg 4500Ft. Mé'?

tiszta marketing
ezzel gondolkodásba ejti azokat akiknek minden garas számít
igy egy árban az sd5,sd7,hayes karokkal, eddig mivel drágább volt sokan az olcsóbbat választották
a régi xt-t meg nem lehet eladni az új olcsóbb árán mert az veszteséges lenne. azért õk sem hülyék:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Túl sokat fékeztek, azért kopik a fékkar. :D

Tudod, õk használják is a biciklit, nem csak beszélnek róla. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Nézem az elektronikus bike-ot és nem értem, hogy egy '06-os XT fékkar 7000Ft, egy '08-as meg 4500Ft. Mé'?
"Nice boys don't play rock and roll"

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Túl sokat fékeztek, azért kopik a fékkar. :D

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

igen ez elõforul, fõleg ha a sötét metálszürke van az OEM-verzió (az enyém is hámlik) a régi világoszürkével nem volt semmi baj festésileg

dehogyisnem a régiröl is lejött a festés idövel... nekem már natur alu szinü az a kar az ss emen...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
nabumm

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

kopik a fekete ujféle sd7-es fékkarom karjának a festése.kb 1000 km van benne.lol...

avid inside :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
nekem elötte LX-em volt asszem 05'-ös de nem volt valami szuper, lötyögött és gyenge volt a rugója. meg nincs rajta modulátor a karon:)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
nemtudom melyik, augusztusban a bikemarket nyomatta nagyon akciós áron.rendeltem is egyet.a csapágyas tekrto helyett.meg is bántam.nem tetszik.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
igen ez elõforul, fõleg ha a sötét metálszürke van az OEM-verzió (az enyém is hámlik) a régi világoszürkével nem volt semmi baj festésileg

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
kopik a fekete ujféle sd7-es fékkarom karjának a festése.kb 1000 km van benne.lol...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Hallom ám! :D :lol1:

Vigyázz, mert kölcsönkérem a Treket, osztán trekkingelhetsz hazáig, mert tekerni már nem fogsz tudni mivel...;)

Pedig halkan írtam.:)
Kizárt, hogy odaadjam, már itt is megmondtam.http://forum.bikemag...&postcount=4641

Xabi! Dante poklát mi már megjátuk egy párszor.:D