Jelentkezz be Regisztrálj
V-fékek - általános eszmecsere
Posted 2010. June 28. - 23:14
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2010. June 28. - 23:11
Posted 2010. June 28. - 23:04
vacsi új betét, vacsi új tüskékkel
felfelé kinlódtunk cimbijeiddel most a kassa M-on, a kolsói csúcsra, jómagam már a tolom-huzom fék- utánalépek technikával, valszeg ekkor hagyhattam el...
Posted 2010. June 28. - 22:57
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2010. June 28. - 22:52
olyan szarul éreztem magam, amikor elhagytam a házból a betétet, úgy 1200m< fölött vmivel...
Posted 2010. June 28. - 01:01
Egy felni sem tart örökké. Ha meg már nagyon mély lett a vájat a felniden, ki kell cserélni, különben menet közben reped szét a fékfelület és akár egy nagy bukta is lehet belõle. Ráraksz a fékfelületre egy sík, egyenes tárgyat és alatta fogod látni, mennyit kopott már a felni. Ha már 1 mm közeli, ki kell cserélni.
Posted 2010. June 24. - 07:46
Sajnos esõben mászkáltam mostanság (mily meglepõ ) és ez odavágott a fékbetéteknek, összeszedték a homokszemeket, kavicsdarabkákat
Ennek az lett az eredménye, hogy a fékhatás drasztikusan lecsökkent, valamint elkezdte felzabálni a felnimet
Van valahol egy mûhely, ahol felszabályozzák a fékfelületét a felninek? Mint pl. autónál? Le kéne marni belõle pár századot, annyit talán még lehet nem?
Buda (Budapest) és környéke lenne érdekes. Remélem nem kell elhajítani a duplafalút! :'(
Köszi!
Posted 2010. June 21. - 15:31
Fél évig jól is mûködött de aztán valahogy elfáradt az anyag, nem húzott jól. Mikor már gumival volt az az oldali fék megfeszítve, én is úgy éreztem, véget vetek a sufni-tuningnak és vettem 1 pár Avidot.
Posted 2010. June 21. - 11:21
Nincs valakinek otthon egy szétesett V fékje, amibõl kilehetne szedni a rugót??
ide irj: repulesKUKAClajtPONThu
Köszi
Andras
Posted 2010. June 04. - 21:25
Posted 2010. June 04. - 17:02
ize... ahogy elnezem az arakat, ennyibol vehetek olcso vfeket is. van amelyik relativ jo? nem kell semmi extra, csak megbizhatoan meg tudjak vele allni.
a masik, hogy mennyire kompatibilsek ezek a cantifekkel? tudom hasznalni a fekkart, ill a vaztuskeket?
Esetleg tudom javasolni, hogy vegyél tektro oryx canti féket (bike+ néven is fut), árulnak több helyen is.
kétezer egypárszáz az ára (max 3 ropi), már eleve cartridge fékbetétet kapsz hozzá
jól fog, egyszerû, kompatibilis a mai pofákkal -ebben is imbuszos van-, kétoldali rugóállítás, mint egy v féken, úgy is kell beállítani. alig drágább, vagy olcsóbb mint egy cartridge fékbetét önmagában, és nem kell hozzá másik fékkar
és csak 150 gramm
Az alsó az oldalon
TEKTRO
Posted 2010. June 04. - 14:55
a masik, hogy mennyire kompatibilsek ezek a cantifekkel? tudom hasznalni a fekkart, ill a vaztuskeket?
Posted 2010. June 04. - 14:40
Posted 2010. June 04. - 13:17
egy regi rodi szimplafalu alufelni. a fekpofak kopottsagi szintjebol itelve azt sem nyuzhattak agyon.
melyik olcso fekpofa jo?
Nekem tárcsa elõtt ilyen volt, szerettem. Zoggie Cartridge f
Posted 2010. June 04. - 13:12
Piros Ritchey pofát próbáld meg.egy regi rodi szimplafalu alufelni. a fekpofak kopottsagi szintjebol itelve azt sem nyuzhattak agyon.
melyik olcso fekpofa jo?
Posted 2010. June 04. - 09:33
A fékpofa és a felni anyagától függ leginkább a fékhatás. Van pár tuti pofa, amivel nehéz mellényúlni, de van felni amin kb. semmi nem fog normálisan.
egy regi rodi szimplafalu alufelni. a fekpofak kopottsagi szintjebol itelve azt sem nyuzhattak agyon.
melyik olcso fekpofa jo?
Posted 2010. June 04. - 09:06
canti feknel mennyire mulik a fekhatas a felnin? mert vmi bitang szarul fog (foleg a masik canga tarcsas utan)... a pofakat meg akartam csiszolni, de nemtom, hogy van e ertelme, ha visszakopik. olyan lehet esetleg, hogy eloregedett a fekpofa anyaga, mert szetkopva nincs.
zsirtalanitottam. egy regi alivios fekrol van szo, stx fekkarokkal - szvsz nem hasznalhattak sokat.
A fékpofa és a felni anyagától függ leginkább a fékhatás. Van pár tuti pofa, amivel nehéz mellényúlni, de van felni amin kb. semmi nem fog normálisan.
Posted 2010. June 03. - 14:46
zsirtalanitottam. egy regi alivios fekrol van szo, stx fekkarokkal - szvsz nem hasznalhattak sokat.
Posted 2010. June 02. - 00:29
Én nem javaslom a használatát.
Posted 2010. June 01. - 17:44
aztán már hülyét kapsz, ha a retkes bovden, vagy bármi más miatt nyúlós lesz a fék...