Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

V-fékek - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
4041 replies to this topic

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Hogy én hogy utálom az ilyet...

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Nem tudom az jó lenne-e. ::)
Van egy Highlanderem is, abból kéne kioperálni a méret végett...
Sajna ahány gyártó, annyi fajta tüske >:(.

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Milyen menetû kellene? Nekem lenne kettõ a telómból, ha ki tudnám venni õket.... Egyenlõre az a bajom, hogy a Connex Chrome-Vanadium villáskulcsot kinyitottam rajta... :-\ Az a szemét meg csak nem akar kicsavarodni..

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Üdv,
egy kis segítség kellene. Van valakinek valami ötlete arról, hogy egy Caprine Revenge vázhoz hogyan/honnan lehetne szerezni 2 db V-fék tüskét?

X

-angel-

-angel-

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Kössz a visszajelzést!!

Az évek óta: a fékkar 3 állású "szervója", a külcsín...stb, de én most csak a fékkarra zizzenek, a fékpillangó t'om, hogy változott.
Mire gondoltam? valami régi rémes álmom volt a kemény mûanyagbevonatú alu féktestekrõl, talán erre... :-\
Azé köszi, közben megrendeltem már ebike-ról. Csak minden vásárlás elõtt rámtör a para... ??? Sram 7.0 fékpillangóval törekszenek majd megfékezni egy csöpp mongúz erejét ;D

A.

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
2005-tõl elhagyják a práhozamosító mehanikát, és csak sima verzió lesz kapható. Egyébként mit értesz az "évek óta" alatt?

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
Persze, még jó hogy alu ;)
Nekem nem ilyen van, de gondolom hidegen megmunkált karok. Miért, mire gondoltál?

-angel-

-angel-

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
SEgíts!!!

LX fékkar: az évek alatt semmit nem változott, jól tudom???

a fékkar anyaga? ->alu? ugye...az. és a bilincs-házé??

Minden vélemény jól jönne.
elõre is kössz!!!
A.

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts

AVID Singel Digit Ultimate fékekrõl valakinek vélemény ?

Szerintem jók ;D ;D (éljen az angol humor)

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts

Áruló ;D ;D ;D

Na jó, csak félig... Hátul még V-fék van, és marad is egyenlõre. Bár így elég nyomin néz ki a kormányom... :-\
Bal oldalon a nem kicsi HFX9 fékkar (a szürkés) jobbomon pedig a kicsike XT.
De amúgy ez egy elég gazdaságos megoldás... (Mármint az elöl tárcsa hátul V. ) és megad mindent ami kell. Elöl jól lassít, 1 ujj, meg minden, hátul is blokkol 1 ujjal az XT. Szóval lassul mint az állat, vagy ha akarom akár fejre is állok, de mégsem kerül olyan sokba mint egy tiszta disc-es rendszer.
Csupán két hátrányát látom:
1.: Elég bénán néz ki. Mondjuk ezt lesz@rom...
2.: Esõben a hátsó V-fék azért nem 100-as...

Szóval éljenek a hibrid megoldások!

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 posts
AVID Singel Digit Ultimate fékekrõl valakinek vélemény ?

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Áruló ;D ;D ;D

Az xt-k nem kellenek, de ha van Avid CPS vagy esetleg XTR tárcsaféked azokat szivesen átvenném (Ezekért én is átpártolnék ;D ;))

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Hát, drága feleim...

Azt történt, hogy... izé... szal áttértem tárcsára. :'( ;D

Ez itt a reklám helye: kell valakinek egy pár XT fékkar + 1 XT V-fék? Ha igen, e-mail!

BikerPocok

BikerPocok

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
üdv

A BéBéBé "szines" pofa atomkirály én egy egész telet futárkodtam egy szettel bár megette a syncros felniket...de lehet mas pofával is megette volna...de nagyon jól adagolható és sztem nem nyulik tulságosan , nagyon jól adagolható...ennyi

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 posts
Ugyan igy voltam én is az LXel ;D

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Régebben én is hasznbáltam gyári LX fékpofákat (LX fékkel :)) és nagyon szarok voltak Zac 19 felnin. Megették a felnit (érsd apró fémszilánkokban legyalulta), és még nem is fogott.

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Én most elöl zöld (Xtreme) JagWire pofákat használok, és egész jól elvagyok velük. Csurom vizesen, sárosan is egészen jól lassított, amikor már a hátsó kék Ricsi nem volt képes érezhetõ lassítást elérni, hogy a blokkolásról ne is beszéljünk.
Felni: Ricsi Rock Pro

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 posts
***JUHIka*** :
Igen, jóval puhább a feketénél és a kéknél is. Elég jol bírják sárban, esõben, bárhol. Már lassan 1 éve ezt használom. Bár volt LX pofám is, a véleményem az az, hogy elég gyenge minõségü pofa. És hát 1 honap alatt elkopott. Már fémen fékeztem szinte ;D

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Nem csoda, hogy az LX-nél jobban bejött az XTR... Ezért is kerül vagy 3x annyiba. De az LX párhuzamosított V-fékje amúgy sem egy nagy csoda. Vissza is tértek a "sima" konstrukcióra. Már lehet is kapni 5-6e Ft között az ebike-on. Én veszek is egyet hátra. ;D

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
piros ritchey fékpofa milyen?puhább?mert van egy dmr felnim azon próbáltam a jagwire tri-zoneos cuccot az nemfogott a mostani 02-es xt fékpofa már valahogy fog!