Jelentkezz be Regisztrálj
V-fékek - általános eszmecsere
Írta 2005. március 03. - 09:18
Írta 2005. március 02. - 23:42
Írta 2005. március 02. - 19:03
Végre valami eredmény!!
Fityisz! Köszi, hogy felajánlod a bizbaszt, priviben megbeszéljük!
Gagyenkov! A Te bilincses verziód milyen? Esetleg egy képet tudnál mellékelni?
Írta 2005. március 01. - 21:20
Írta 2005. március 01. - 21:16
Üdv Mindenkinek!
Nekem az volna a problémám, hogy egy nem cantispecifikus vázam van és ezen használok canti féket (nincs rajta az a kis bowdentartó pöcök a hátsófék számára).
Kérdésem, hogy látott már valaki olyan bigyót, amilyen a mellékelt képen látszik. Ez nekem nagyon tetszene, de boltokban még nem volt szerencsém.
És ráadásul még az is bekavar, hogy olyan bilincs kell hozzá, aminek a csavarja megfelelõen távol esik a váztól, hogy az átfurt izé elférjen.
Minden 5letet szívesen fogadok! Köszi elõre is!
http://www.bikecult....s/ononeSSJ.html
én pont egy ilyen a képen látható bringát szerettem volna hasonló képpen megoldani, de sajnos nem találtam ... pedig kerestem nem egy boltban.... aztán egyet találtam, de használni nem tudom mert ezeknek a vázaknak a nyeregvázcsövén elöl van a hasítás nem pedig hátul...emiatt nem fér el... de ha hátul lenne akkor mûködne mert pont a hasítékba "esne bele" a megakasztó bizbasz.... ha a Te vázadon hátul van a hasítás akkor nem kell, hogy távolabb legyen a bilincsen a csavar...meg az a bizbasz is itt figyel a ládában, he kell lepasszolom neked....
Írta 2005. március 01. - 19:34
Nekem az volna a problémám, hogy egy nem cantispecifikus vázam van és ezen használok canti féket (nincs rajta az a kis bowdentartó pöcök a hátsófék számára).
Kérdésem, hogy látott már valaki olyan bigyót, amilyen a mellékelt képen látszik. Ez nekem nagyon tetszene, de boltokban még nem volt szerencsém.
És ráadásul még az is bekavar, hogy olyan bilincs kell hozzá, aminek a csavarja megfelelõen távol esik a váztól, hogy az átfurt izé elférjen.
Minden 5letet szívesen fogadok! Köszi elõre is!
http://www.bikecult....s/ononeSSJ.html
Írta 2005. február 28. - 20:57
Írta 2005. február 28. - 19:37
Írta 2005. február 26. - 20:44
Az más, így már érthetõ a dolog.Tudom én aztat, csak hát a bringám egója.Tudod.:chin:
Írta 2005. február 26. - 17:59
solé közel nem oldja, hanem marja.
de az mindent!
mennyit használjuk? tavaly rengeteget mentem vele szutyokban, akkor még V fékkel asszem. meg tavalyelött télen is.
mamut felni, jó hogy a festék lekopott ennyi idõ alatt.
nemtudod hogy mit csinálnak azok, akinek nem kopik?
én nemtudom mennyit fékezhetnek azok, akinek kopik :-)
mert a futárokat leszámítva nem sok ember megy még a legnagyobb dzsuvában is lejtõzni... latyakos sólés aszfalton kívül meg télen nincs hol kopnia a felninek. mert száraz aszfalton nem tezsi, hóban nem teszi, hidegben nem teszi....
az a fél nap, meg amíg letakarítják a havat...
Rendben, nem oldja ,de nem is marja: reakcióba lép vele:)
Hóban, ésõben, sárban mindenképp jobban kopnak a felnik. Aszthiszem az aki napi 40 km-t teker (mint én tavaly, mert akkor egy faluba laktam, a város meg a hegy is ennyire volt), annak néha kell fékeznie (nem vagyok futár) Ráadásul estefelé nyáron is rácsapódik a pára, ami szintén kopást eredményez...végülis lényegtelen, nekem pl jobban fog a fékem vizesen:).
Egyszer kipróbáltam a Jagwire bowdent de nem sokáig tartott rajta a teflon (télen). biztos az én hibám volt, de nem ért annyit amennyit kiadtan érte. Mondjuk bowdenházból inkább a Nokon-nak az elgondolása tetszene, csak az ára elgondolkodtató. Tudjuk: fordított calgon effektus; lehet hogy többet költök rá egyszerre mint öt év alatt a harminc bowdenre, amit két havonta cserélek:).
Bár ha valakinek tapasztalati ellenérve van szóljon:).
Írta 2005. február 25. - 22:37
de van olyan barna szinü is, arrol nincs tapasztalatom..
Írta 2005. február 25. - 22:05
Írta 2005. február 25. - 18:02
Szerintem aluból is lehet nagyon masszív kereket csinálni, csak normális felni kell, meg 2 mm dt küllõk plusz egy erõs agy. Szerintem a fék6ás is sokat javulna, és gyöngébb sem lenne a kerék.Jól van na!Nem kell fikázni, nem olyan rossz az.Bár én is gondolkodom egy cserén.Az lx fékekkel pedig nem fog olyan rosszul sztem.Elismerem nem egy világbajnok, de azért félek ha most veszek 7áron egy kis alu csillivilli kereket lehet hogy feleaddig sem fogja bírni a kiképzést.
Írta 2005. február 25. - 17:42
gratula
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. február 25. - 10:27
Írta 2005. február 25. - 05:08
A galeria'ban van me'g pa'r kep a felnirol >__> Nem is hasznaltam sokat, vmikor a Beac Maxi elott lett befuzve, majd kabe 4-5 hete kezdtem hasznalni a varosi gepemben. Szegeny nem birta a gyorsan kopo fekpofakat, vagy helyesebben: nem csereltem idoben fekpofakat...
Írta 2005. február 25. - 02:09
Írta 2005. február 24. - 23:40
Írta 2005. február 24. - 23:34
sokkal
Írta 2005. február 24. - 12:06
:rocketman