Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

V-fékek - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4041 hozzászólás a témában

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Kösz, már megbeszéltük Fityisszel, a Luongoban megnézem jövõ 7en

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Képeeet?? Azt se tudom, hogy az avatárom, hogy került föl:) De fityisz arrol is tud felvílágosítást adni, mert az õ brigájára nem volt jó:)
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Yupppiyééééééééééé!

Végre valami eredmény!!
Fityisz! Köszi, hogy felajánlod a bizbaszt, priviben megbeszéljük!
Gagyenkov! A Te bilincses verziód milyen? Esetleg egy képet tudnál mellékelni?

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Sajna pont ilyen nincs nekem de bilincses verzió van! Meg kéne próbálni, hogy jó e a vázadra;)
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Üdv Mindenkinek!

Nekem az volna a problémám, hogy egy nem cantispecifikus vázam van és ezen használok canti féket (nincs rajta az a kis bowdentartó pöcök a hátsófék számára).
Kérdésem, hogy látott már valaki olyan bigyót, amilyen a mellékelt képen látszik. Ez nekem nagyon tetszene, de boltokban még nem volt szerencsém.
És ráadásul még az is bekavar, hogy olyan bilincs kell hozzá, aminek a csavarja megfelelõen távol esik a váztól, hogy az átfurt izé elférjen.
Minden 5letet szívesen fogadok! Köszi elõre is!

http://www.bikecult....s/ononeSSJ.html

én pont egy ilyen a képen látható bringát szerettem volna hasonló képpen megoldani, de sajnos nem találtam :( ... pedig kerestem nem egy boltban.... aztán egyet találtam, de használni nem tudom mert ezeknek a vázaknak a nyeregvázcsövén elöl van a hasítás nem pedig hátul...emiatt nem fér el... de ha hátul lenne akkor mûködne mert pont a hasítékba "esne bele" a megakasztó bizbasz.... ha a Te vázadon hátul van a hasítás akkor nem kell, hogy távolabb legyen a bilincsen a csavar...meg az a bizbasz is itt figyel a ládában, he kell lepasszolom neked....

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Üdv Mindenkinek!

Nekem az volna a problémám, hogy egy nem cantispecifikus vázam van és ezen használok canti féket (nincs rajta az a kis bowdentartó pöcök a hátsófék számára).
Kérdésem, hogy látott már valaki olyan bigyót, amilyen a mellékelt képen látszik. Ez nekem nagyon tetszene, de boltokban még nem volt szerencsém.
És ráadásul még az is bekavar, hogy olyan bilincs kell hozzá, aminek a csavarja megfelelõen távol esik a váztól, hogy az átfurt izé elférjen.
Minden 5letet szívesen fogadok! Köszi elõre is!

http://www.bikecult....s/ononeSSJ.html

blash

blash

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 875 hozzászólás

az szép blash...
gratula ;)

Koszi Feltöltött kép

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
aham.akkor maradok tojván modellnél.meg kpa valami tisztes pofát.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

Tudom én aztat, csak hát a bringám egója.Tudod.:chin:

Az más, így már érthetõ a dolog. :D

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

solé közel nem oldja, hanem marja.
de az mindent!

mennyit használjuk? tavaly rengeteget mentem vele szutyokban, akkor még V fékkel asszem. meg tavalyelött télen is.
mamut felni, jó hogy a festék lekopott ennyi idõ alatt.
nemtudod hogy mit csinálnak azok, akinek nem kopik?
én nemtudom mennyit fékezhetnek azok, akinek kopik :-)
mert a futárokat leszámítva nem sok ember megy még a legnagyobb dzsuvában is lejtõzni... latyakos sólés aszfalton kívül meg télen nincs hol kopnia a felninek. mert száraz aszfalton nem tezsi, hóban nem teszi, hidegben nem teszi....
az a fél nap, meg amíg letakarítják a havat...

Rendben, nem oldja ,de nem is marja: reakcióba lép vele:)
Hóban, ésõben, sárban mindenképp jobban kopnak a felnik. Aszthiszem az aki napi 40 km-t teker (mint én tavaly, mert akkor egy faluba laktam, a város meg a hegy is ennyire volt), annak néha kell fékeznie (nem vagyok futár) Ráadásul estefelé nyáron is rácsapódik a pára, ami szintén kopást eredményez...végülis lényegtelen, nekem pl jobban fog a fékem vizesen:).
Egyszer kipróbáltam a Jagwire bowdent de nem sokáig tartott rajta a teflon (télen). biztos az én hibám volt, de nem ért annyit amennyit kiadtan érte. Mondjuk bowdenházból inkább a Nokon-nak az elgondolása tetszene, csak az ára elgondolkodtató. Tudjuk: fordított calgon effektus; lehet hogy többet költök rá egyszerre mint öt év alatt a harminc bowdenre, amit két havonta cserélek:).
Bár ha valakinek tapasztalati ellenérve van szóljon:)
.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
jagwire bóvdenház engem nem gyõzött meg (kevláros). semmi különbséget nem éreztem. igaz merevebb mint a gepida ami elõtte volt, szal kp-nél nem huzza be a féket. métere 1500volt amikor én vettem. ja és spec. kupak kellett hozzá mert vastagabb mint egy átlag bóvden, az a kupak meg nem volt jo a fékkarba szal szivtam vele sokat.
de van olyan barna szinü is, arrol nincs tapasztalatom..

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Tudom én aztat, csak hát a bringám egója.Tudod.:chin:

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

Jól van na!Nem kell fikázni, nem olyan rossz az.Bár én is gondolkodom egy cserén.Az lx fékekkel pedig nem fog olyan rosszul sztem.Elismerem nem egy világbajnok, de azért félek ha most veszek 7áron egy kis alu csillivilli kereket lehet hogy feleaddig sem fogja bírni a kiképzést.

Szerintem aluból is lehet nagyon masszív kereket csinálni, csak normális felni kell, meg 2 mm dt küllõk plusz egy erõs agy. Szerintem a fék6ás is sokat javulna, és gyöngébb sem lenne a kerék.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
az szép blash...
gratula ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Azt hittem már, hogy el akarod adni a felnit.:)

blash

blash

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 875 hozzászólás
bikemag.hu/gallery/syncros_xlr_2005_februar: http://www.bikemag.hu/gallery/syncros_xlr_2005_februar/syncros_xlr_dscf0016 Feltöltött kép

A galeria'ban van me'g pa'r kep a felnirol >__> Nem is hasznaltam sokat, vmikor a Beac Maxi elott lett befuzve, majd kabe 4-5 hete kezdtem hasznalni a varosi gepemben. Szegeny nem birta a gyorsan kopo fekpofakat, vagy helyesebben: nem csereltem idoben fekpofakat...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
nah, erõteljes topic hatásra beruháztam 2 köszörült fék+ egy teflonos jagwire bowdenbe'. 2090 Ft. no comment. Szerintem sikerült megdupláznom a fékrendszerem értékét. :clap: /régi koszlott diacomp DP7 +tektro V kool stop szürkékkel./ szerintetek vegyek hozzá jagwire bowdenházat, mondjuk annak már meg se merem kérdezni méterét, vagy maradjon valami tájváni, s vegyek inkább új pofikat?

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
És gyorsítani is könnyebb lesz, stb... Azt a vasat meg odaadhatod egy retrósnak :)

tomikacrux

tomikacrux

vendég

• fórumtag
  • 54 hozzászólás
Jobb lesz a fékhatás...
sokkal
"...- Idõt bõven hagyj mindenre! Inkább a sátradban ebédelj, mint a sziklafalban vacsorázz. Soha nem indulhatsz túl korán!..."

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Jól van na!Nem kell fikázni, nem olyan rossz az.Bár én is gondolkodom egy cserén.Az lx fékekkel pedig nem fog olyan rosszul sztem.Elismerem nem egy világbajnok, de azért félek ha most veszek 7áron egy kis alu csillivilli kereket lehet hogy feleaddig sem fogja bírni a kiképzést.

:rocketman