nekem bevált, jagwire szürke ház a váltóhoz, és acor 5.0 kevláros ház a fékhez, egyik sem volt drága, de már nem emlékszem pontosan...
egyébként pedig a köszörült jagwire bowden nagyon jó választás, nemcsak hogy feleannyi mint a teflonos, de komolyan mondom jobb is! próbáltam mindkettõt, és ez a határozott véleményem!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
V-fékek - általános eszmecsere
Started by
eric
, 2003. April 06. 20:04
Posted 2005. May 11. - 01:52
Posted 2005. May 10. - 23:27
gyerekek jók ezek a hosszanti szálas bowdenek féknek??? mer bowdeneznék lassacskán és néztem a jagwire nek a ripcord bowdenházait és ehhez vennék köszörült nem teflonos bowdent(mert ne mizzadom a pézt).
na a kérdés? nem peregnek szét ezek a bowdenek ,jók?, mennyi az áruk?,
na a kérdés? nem peregnek szét ezek a bowdenek ,jók?, mennyi az áruk?,
Posted 2005. May 10. - 21:53
csak tömören: igen
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. May 10. - 21:52
Ha már itt vannak akik segítenek: Az avid vagy sram is mûködik shimano deore lx fékkarral?
Posted 2005. May 10. - 21:48
Avid jó féket csinál, csak kicsit kényesek!
Sram 9.0? Szerintem korrekt áron van, és baromi jó!
Sram 9.0? Szerintem korrekt áron van, és baromi jó!
Posted 2005. May 10. - 21:45
Posted 2005. May 10. - 21:40
akkor jól gondoltam
ha rám hallgatsz nem fizetsz 3ezer forintot a 15 grammér (digit sl és SD7 párhuzam)
szóval az SD7 jobb vétel szerintem
ha rám hallgatsz nem fizetsz 3ezer forintot a 15 grammér (digit sl és SD7 párhuzam)
szóval az SD7 jobb vétel szerintem
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
Posted 2005. May 10. - 21:37
Ez egy nehéz kérdés. Talán leginkább dirt-re. De hegyekbe is gyakran járok és lefelé hagyom hagy menjen.
Posted 2005. May 10. - 21:32
Posted 2005. May 10. - 21:29
Egy szokásos kérdés:
Please vélemény : http://ebike.hu/termekek/fek/v-fek/833
vagy shimano-t (melyiket)???
Please vélemény : http://ebike.hu/termekek/fek/v-fek/833
vagy shimano-t (melyiket)???
Posted 2005. May 09. - 23:03
elvileg csak a színben tér el a 9.0-tól, arról pedig elmondhatom, hogy hibátlan konstrukció
Posted 2005. May 09. - 20:50
Posted 2005. April 26. - 19:34
nekem boltban es forum tarsak avidot javasoltak ,mert konnyebb es talan olcsobb is de lehet ,hogy egy arban van.
egy avid 7 fek az biztos, hogy jo dontes
egy avid 7 fek az biztos, hogy jo dontes
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Posted 2005. April 26. - 19:00
Hi! Szerintetek Avidot vagy Xt-t vegyek 'durvulásra' Black Comp/merevvázhoz?
-=[BALATONFÜRED REPRAZENT]=-
Posted 2005. April 24. - 21:35
jójaz a bájk plusz, szerintem, nõmnek az lett, azóta úgy áll meg, mint kerékcsapágyas MIG a szojjet anyahajón. azt a lét, amit egy neves karra költenél, verd el másra.
fog nem? akko'?
Meg ha odavered aszfalton, s eltünik belõle fél centi, legalább nem leszel oly ideges, mint egy avid karnál.
fog nem? akko'?
Meg ha odavered aszfalton, s eltünik belõle fél centi, legalább nem leszel oly ideges, mint egy avid karnál.
Posted 2005. April 24. - 18:08
filc LOL
thx megnyugtattal azt hittem ,hogy komoly kulombsegek vannak de ezek szerint nem
thx megnyugtattal azt hittem ,hogy komoly kulombsegek vannak de ezek szerint nem
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
Tom Ritchey
Tom Ritchey
Posted 2005. April 24. - 17:22
nem jársz jól, persze, mert nem lehet sznobulni az AVID MAGNÉZIUM ÛRÖTVÖZET felirattal.
megér annyit? aki megteheti, annak igen. aki nem, az meg max fog egyfekete alkoholos filcet, és a többi sejthetõ.
megér annyit? aki megteheti, annak igen. aki nem, az meg max fog egyfekete alkoholos filcet, és a többi sejthetõ.
Posted 2005. April 24. - 16:46
felraktam egy alap bike+ fekkart es eloszor nem ment igazan jol majd tele zsiroztam es most sokkal jobb ,mint a shimano altus fek-valtokarom
nem ertem :S ,mert azt mondtak masok ,hogy ezzel a b+ nem jarok jol de sajnos nem volt penzem masra.
Kerdes inkabb gyujtsek es vegyek ra egy avid kart vagy hagyjam mig szet nem esik vagy el nem torom ?
nem ertem :S ,mert azt mondtak masok ,hogy ezzel a b+ nem jarok jol de sajnos nem volt penzem masra.
Kerdes inkabb gyujtsek es vegyek ra egy avid kart vagy hagyjam mig szet nem esik vagy el nem torom ?
Tom Ritchey
Tom Ritchey
Posted 2005. April 17. - 23:18
Posted 2005. April 15. - 23:01
regi bicomon nekem is egy volt furtunk ra masikat
ugyszolvan nem volt a cantirol V kompatibilis
ugyszolvan nem volt a cantirol V kompatibilis
Tom Ritchey
Tom Ritchey