Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
V-fékek - általános eszmecsere
Started by
eric
, 2003. April 06. 20:04
Posted 2005. November 03. - 11:34
Kezdõ ugrálósok (meg én ) még azért használhatnak v féket, nem kizáró ok... mindegy. Beszéljétek meg nem rám tartozik (kiálás nélkül is elveszett... )
Ride everywhere.
.
Posted 2005. November 03. - 11:28
csak akkor tud esetleg ha "kiáll hátsó kerékre", mert ugye akkor a kerék pont az ellenkezõ irányba forgna aza ráncigálja a pofát! Csak az nem épp rendeltetésszerû használat egy ilyen pofának!!!
Posted 2005. November 03. - 11:24
Ebben az esetben nem értem azt a hozzászólást, hogy "kiszakad a kis pöcök". Nem tud.
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2005. November 03. - 11:21
Én nem akarok triálozni... Nemtudom honnan jött ez.
A másik meg, hogy nem kaptam választ a kérdésemre. Most akkor hogy kell berakni azt a °`@¢|ð][ fékpofát?
forgásirány felé tolod be a pofát a keretbe. a pofa negyobbik fele hátrafelé áll a féktestben, és a pöcök is a hátrafelé néz!!
Posted 2005. November 03. - 11:19
tök nyugodt vagyok! A nagy átlag az inkább a CC/túra vonalat képviseli és nem a zúzósat, (utóbbiak amúgy is tárcsát használnak már), és gyanítottam a hozzászólásodból hogy Te is a zúzós táborba tartozol. Így a tapasztalatod itt nem teljesen helytálló ebben a témában!!!! Ha nem általános felhasználásra keresne valaki valamit azt konkrétabban kérdezné sztem!
Posted 2005. November 03. - 11:15
Én nem akarok triálozni... Nemtudom honnan jött ez.
A másik meg, hogy nem kaptam választ a kérdésemre. Most akkor hogy kell berakni azt a °`@¢|ð][ fékpofát?
White Horse
Posted 2005. November 03. - 11:10
Xc ideges vagy? Mindenkinek beszólsz. Eddig egy szóval se mondta, hogy mire kell neki.
Ride everywhere.
.
Posted 2005. November 03. - 11:07
Hát pedig ha rendesen van betéve és a kerék is elõrefelé forog akkor nem hiszem hogy ki tud esni. Namost a kiállás kátsó kerékre egy abnormális terhelés egy CC/általános felhasználásra szánt pofának. Tudtommal kiállni hátsó kerékre a triálosok és a triálos vénával megálldott streetelõ arcok szoktak. vagy tévedek???? Dirt/triál és hasonló álltkodásra szánt gépekbe persze hogy nem való ilyen pofa, de nem is oda tervezték!!!!!
XC-re tökéletes, sõt jobb és olcsóbb megoldás is, mint a hagyományos!!!
XC-re tökéletes, sõt jobb és olcsóbb megoldás is, mint a hagyományos!!!
Posted 2005. November 03. - 11:03
XC-re, de én úgy tudtam, hogy úgy kell berakni a fékpofát, hogy a kerék forgásiránya a betétet a fém"tok"ba tolja, és ne a kis pöcök felé. Vagy téves?
White Horse
Posted 2005. November 03. - 10:55
Posted 2005. November 03. - 10:49
ÁÁÁÁ!!!! Hát persze hogy szar triálra "kiállok hátsókerékre"!!! Nem is triálra találták ki, a másik meg, hogy aki kérdezte az valszeg nem triálra akarja használni!!!
Posted 2005. November 03. - 10:32
Posted 2005. November 03. - 10:29
Posted 2005. November 03. - 10:27
Leszarom, szerintem szar. Már beleraktam jópárszor de inkább belereszeltem egy sima nem cartridge-es piros rithcey, vagy acor (ua) pofát mert "olyan távol" van hogy másképp nem férbe a 3 és a négy cm-s felnim mellé Ha mindenhol lehet kapni nekem akkor se kell, mert ha nem is lenne rugalmas (de az), mikor kiállok hátsókerékre a pöcök nem tartja meg a súlyomat és kirepül a pofa. (én meg...) elõl meg minek nézzem, ha amúgy sem tetszik? jajaj meg baromság mi? Nemaz.
Ride everywhere.
.
Posted 2005. November 03. - 10:11
Az hülyeség hogy nehéz cartridge-osba pofát kapni!!!! Minden normális bringaboltban van vagy 3 fajta ilyen!!!! Ha nincs hoznak másnapra!!!!
Sztem baromság ez a rugalmasság dolog, csak mert cserélhetõs. Nincs véletlenül nagyon kilógatva a féktestbõl???
Sztem baromság ez a rugalmasság dolog, csak mert cserélhetõs. Nincs véletlenül nagyon kilógatva a féktestbõl???
Posted 2005. November 03. - 10:08
Pedig a reklámszöveg ált. pont az hogy kevésbé rugalmas mint a sima pofa.Nekem jagwire volt, az teljesen jó volt.
Posted 2005. November 03. - 09:59
Vegyél simát, olcsób és úgyis nehezen kapnál a kertridzsbe pofát ha elkopna.
Ride everywhere.
.
Posted 2005. November 03. - 09:54
A cartridgeosra, amelyk neked "rugalmas". Szóval XT-t sem veszek már. Én egyébként valami Jagwire-re gondoltam (mármint amit én vennék).
White Horse
Posted 2005. November 03. - 09:47
Posted 2005. November 03. - 07:58
Milyen fékpofád van?
White Horse