Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

V-fékek - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4041 hozzászólás a témában

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Kezdõ ugrálósok (meg én ;) ) még azért használhatnak v féket, nem kizáró ok... mindegy. Beszéljétek meg nem rám tartozik (kiálás nélkül is elveszett... ;) )

Ride everywhere.

.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
csak akkor tud esetleg ha "kiáll hátsó kerékre", mert ugye akkor a kerék pont az ellenkezõ irányba forgna aza ráncigálja a pofát! Csak az nem épp rendeltetésszerû használat egy ilyen pofának!!!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Ebben az esetben nem értem azt a hozzászólást, hogy "kiszakad a kis pöcök". Nem tud.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás

Én nem akarok triálozni... Nemtudom honnan jött ez.
A másik meg, hogy nem kaptam választ a kérdésemre. Most akkor hogy kell berakni azt a °`@¢|ð][ fékpofát?

forgásirány felé tolod be a pofát a keretbe. a pofa negyobbik fele hátrafelé áll a féktestben, és a pöcök is a hátrafelé néz!!

Tüzes Paripám

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
tök nyugodt vagyok! A nagy átlag az inkább a CC/túra vonalat képviseli és nem a zúzósat, (utóbbiak amúgy is tárcsát használnak már), és gyanítottam a hozzászólásodból hogy Te is a zúzós táborba tartozol. Így a tapasztalatod itt nem teljesen helytálló ebben a témában!!!! Ha nem általános felhasználásra keresne valaki valamit azt konkrétabban kérdezné sztem!

Tüzes Paripám

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Én nem akarok triálozni... Nemtudom honnan jött ez.
A másik meg, hogy nem kaptam választ a kérdésemre. Most akkor hogy kell berakni azt a °`@¢|ð][ fékpofát?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Xc ideges vagy? Mindenkinek beszólsz. Eddig egy szóval se mondta, hogy mire kell neki.

Ride everywhere.

.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Hát pedig ha rendesen van betéve és a kerék is elõrefelé forog akkor nem hiszem hogy ki tud esni. Namost a kiállás kátsó kerékre egy abnormális terhelés egy CC/általános felhasználásra szánt pofának. Tudtommal kiállni hátsó kerékre a triálosok és a triálos vénával megálldott streetelõ arcok szoktak. vagy tévedek???? Dirt/triál és hasonló álltkodásra szánt gépekbe persze hogy nem való ilyen pofa, de nem is oda tervezték!!!!!

XC-re tökéletes, sõt jobb és olcsóbb megoldás is, mint a hagyományos!!!

Tüzes Paripám

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
XC-re, de én úgy tudtam, hogy úgy kell berakni a fékpofát, hogy a kerék forgásiránya a betétet a fém"tok"ba tolja, és ne a kis pöcök felé. Vagy téves?
White Horse

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Nem triálozom

Ride everywhere.

.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
ÁÁÁÁ!!!! Hát persze hogy szar triálra "kiállok hátsókerékre"!!! Nem is triálra találták ki, a másik meg, hogy aki kérdezte az valszeg nem triálra akarja használni!!!

Tüzes Paripám

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
De Ha Egyszer Szar!!! :D

Ride everywhere.

.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Ok, leszarod, csak akkor ne másokat beszéljél le róla...

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Leszarom, szerintem szar. Már beleraktam jópárszor de inkább belereszeltem egy sima nem cartridge-es piros rithcey, vagy acor (ua) pofát mert "olyan távol" van hogy másképp nem férbe a 3 és a négy cm-s felnim mellé ;) Ha mindenhol lehet kapni nekem akkor se kell, mert ha nem is lenne rugalmas (de az), mikor kiállok hátsókerékre a pöcök nem tartja meg a súlyomat és kirepül a pofa. (én meg...) elõl meg minek nézzem, ha amúgy sem tetszik? :) jajaj meg baromság mi? Nemaz.

Ride everywhere.

.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Az hülyeség hogy nehéz cartridge-osba pofát kapni!!!! Minden normális bringaboltban van vagy 3 fajta ilyen!!!! Ha nincs hoznak másnapra!!!!

Sztem baromság ez a rugalmasság dolog, csak mert cserélhetõs. Nincs véletlenül nagyon kilógatva a féktestbõl???

Tüzes Paripám

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Pedig a reklámszöveg ált. pont az hogy kevésbé rugalmas mint a sima pofa.Nekem jagwire volt, az teljesen jó volt.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Vegyél simát, olcsób és úgyis nehezen kapnál a kertridzsbe pofát ha elkopna.

Ride everywhere.

.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
A cartridgeosra, amelyk neked "rugalmas". Szóval XT-t sem veszek már. Én egyébként valami Jagwire-re gondoltam (mármint amit én vennék).
White Horse

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Melyikre gondolsz? ;) van egy pár, de a cartridge-es az xt

Ride everywhere.

.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Milyen fékpofád van?
White Horse