az új dizájnos CNCzett BikePLUSSSSZ pedált 4500 Ft-ért láttam (fogdostam). A csapágyazása nem zárt és nem tömített.
Nagyon szép darab ettõl eltekintve.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen pedált vegyek?
Indította
GT-Rider
, 2003. március 31. 21:15
Írta 2003. április 18. - 08:57
Írta 2003. április 18. - 08:41
Tegnap láttam ilyen pedált. 8900 pénzbe kerül. Ha ipari csapágyas, akkor nem olyan rossz ár érte. Nem is túl nehéz.
Írta 2003. április 18. - 00:03
MEnnyibe kerül a bal oldali fekete CNC cserélhetõ tüskés bikepositive pedál?
Írta 2003. április 12. - 16:50
ez is aranyos, csak lajder 122 euro!!!
http://www.bike-mail...products_id=934
beepitett üvegnyitoval!!!!
http://www.bike-mail...products_id=934
beepitett üvegnyitoval!!!!
Írta 2003. április 12. - 16:20
Írta 2003. április 12. - 14:17
Írta 2003. április 12. - 14:02
hali.
megtudnátok mondani miert olyan gáz,pontosabban nincs is tömites a Bike+ a Wellgo platform pedaloknak????
a Bike+ cserelhetõ szegecses yol nez ki 6000Ft alatt van csak a golyok kilatszanak belõle!!!!
nem ertem hogy lehet iyen gagyikat gyartani...
tudnatok olyan platformpedalt ami yol tömitett s 5eFT alatt van?
megtudnátok mondani miert olyan gáz,pontosabban nincs is tömites a Bike+ a Wellgo platform pedaloknak????
a Bike+ cserelhetõ szegecses yol nez ki 6000Ft alatt van csak a golyok kilatszanak belõle!!!!
nem ertem hogy lehet iyen gagyikat gyartani...
tudnatok olyan platformpedalt ami yol tömitett s 5eFT alatt van?
Írta 2003. április 12. - 13:49
Írta 2003. április 11. - 13:09
Én vennék ilyet de tutti drága úgyhogy lehet hogy csak bikepositive lesz belõle. Akinek van az mérje már meg kb hogy mekkora a pedál. Bitte
Írta 2003. április 11. - 12:37
Ja, kihagytam, hogy ajánlatos átzsirozni, álltalában spórolnak itt a zsirral.
Szedszét, Zsírozd be a csapágyát, rakd össze, úgy hogy ne kotyogjon és finoman pörögjön.
Ezután minden tüskét szedj ki, majd ezeket is zsírozd be és rakd vissza. Ekkor tuti, hogy nem rohadnak be és könnyû cserélni ûket ha megkopnak.
Én ajánlom ezt a módszert a bicó minden csavarján.
Ha nem egy CC-s alak vagy, akkor nagyon jó a taposópedál, fûleg burulás kérdésnél, tuti hogy nem marad ott a labad, és az a király ki ilyen pedállal ugrik nagyokat, pl triálosok, és benne marad.
Szedszét, Zsírozd be a csapágyát, rakd össze, úgy hogy ne kotyogjon és finoman pörögjön.
Ezután minden tüskét szedj ki, majd ezeket is zsírozd be és rakd vissza. Ekkor tuti, hogy nem rohadnak be és könnyû cserélni ûket ha megkopnak.
Én ajánlom ezt a módszert a bicó minden csavarján.
Ha nem egy CC-s alak vagy, akkor nagyon jó a taposópedál, fûleg burulás kérdésnél, tuti hogy nem marad ott a labad, és az a király ki ilyen pedállal ugrik nagyokat, pl triálosok, és benne marad.
Írta 2003. április 11. - 12:27
Nagyon szép ez a felsõ pedál, csak legyen aki megbírja fizetni!
Ha lenne rá pézem én is ilyet vennék. Ha veszélyesen bicózol mondjuk Freeride akkor szerintem Tüskés taposópedált vegyél.
Ezekkel aztán vigyázni kell mert eléggé húszabálók, való hossu (térd-)sípcsont védõvel ajánlatos használni.
A fekete az király szín, de úgy is lefog kopni jó pár hejen, fõleg ha sáros a cipõcske talpa, ez tapasztalat.
Szerintem elégjóvétel a WELGO, ha nemszámít túlságossan a súly, cserélhetû tüskék, és kb 3-4 rúgó csupán, nekem nagyon bevállt.
Ha lenne rá pézem én is ilyet vennék. Ha veszélyesen bicózol mondjuk Freeride akkor szerintem Tüskés taposópedált vegyél.
Ezekkel aztán vigyázni kell mert eléggé húszabálók, való hossu (térd-)sípcsont védõvel ajánlatos használni.
A fekete az király szín, de úgy is lefog kopni jó pár hejen, fõleg ha sáros a cipõcske talpa, ez tapasztalat.
Szerintem elégjóvétel a WELGO, ha nemszámít túlságossan a súly, cserélhetû tüskék, és kb 3-4 rúgó csupán, nekem nagyon bevállt.
Írta 2003. április 11. - 09:24
89 olyróért van vaskereszt da bomb-ba. Csak kicsivel gagyibb mert a keresztbe nincsenek tüskék.
Írta 2003. április 11. - 09:07
ÁÁÁ! Ezt a pedált keresem az elsõ dh versenyünk õta. Akkor láttam egy Kennondélen. Mennyi ez a DH Vas kereszt? Tutti ilyet veszek ha 10 alatt van. Az már megfogja az ember lábát. A funn szeritnem elég gagyi az árához képest. Fox egy nagy alu tömböt. Raksz bele csapit meg tengelyt + egy pár csavart meg smirglit és ottvan
Írta 2003. április 10. - 14:54
Nekem azért nem tetszik a DK,mert k×××a nagy a profilja,ami elég gáz,mert baromira billeg rajta a láb.
A F.U.N.N.-nak nagyon alacsony.De azé' a náci design nagyon bejön 8) 8)
A F.U.N.N.-nak nagyon alacsony.De azé' a náci design nagyon bejön 8) 8)
Írta 2003. április 08. - 21:16
Írta 2003. április 07. - 21:15
A kona pedál állati jó!
Szegecs nélkül is tapad!
nekem már szétszedte a lábamat a pedál:)
lógatom a lábam,megyek betonon.Egy gyalogos elém fut!Logólábam fékezés hatására( shimano tárcsa!!!)a lábam tehetetlenségébõl adodóan belevágodott a pedálba.szerencsére csak a bal sípcsontom.
hülye gyalogos.
Szegecs nélkül is tapad!
nekem már szétszedte a lábamat a pedál:)
lógatom a lábam,megyek betonon.Egy gyalogos elém fut!Logólábam fékezés hatására( shimano tárcsa!!!)a lábam tehetetlenségébõl adodóan belevágodott a pedálba.szerencsére csak a bal sípcsontom.
hülye gyalogos.
Írta 2003. április 03. - 21:25
David007 egyetértek veled és a f.u.n.n tényleg jól tapad de nem ér annyit azt a Kona amit 16ért vett azt nem ismerem de soknak találom az árát.....
Írta 2003. április 03. - 14:29
Sziasztok.
Mit tudtok a Shimano PD-M323 SPD pedálról?
Alkalmas ez (vagy csak erre alkalmas?) MTB-s kirándulásra-túrázásra (esetleg egy kis "vagánykodásra").
Mit tudtok a Shimano PD-M323 SPD pedálról?
Alkalmas ez (vagy csak erre alkalmas?) MTB-s kirándulásra-túrázásra (esetleg egy kis "vagánykodásra").
Írta 2003. április 03. - 11:41
Nem DT, hanem DK, és a náci vaskeresztet mintázza. Szerintem elég komoly....
Ami meg a bmx-es kérdést illeti: szerintem nem az. Sima monti pedál. (tehát nagyobb a tengelyátmérõ)
Ami meg a bmx-es kérdést illeti: szerintem nem az. Sima monti pedál. (tehát nagyobb a tengelyátmérõ)
Írta 2003. április 02. - 21:21
Ez a DT nagyon vallásos:))
A képet majd feldobom valamikor.
A Killah pedál nekem nem jön be.
No me cae bien.
A képet majd feldobom valamikor.
A Killah pedál nekem nem jön be.
No me cae bien.