Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen pedált vegyek?
Started by
GT-Rider
, 2003. March 31. 21:15
vendég__*
Posted 2003. November 01. - 00:01
a pro újonnan 7,5e ft. kb 650 gramm. van magnesiumos 500grammal 10e körül. ha hasonló méretet akarsz, akkor sztem lehet, hogy nem lesz könyebb, de akkor ott van a small block.
Posted 2003. October 31. - 23:46
nem cc-re kell de szeretek mászni is és ha azt mondom mindennél, hogy najó az a párszáz g nem számít akkor a végén azért összegyûlnek a kilók. lehet hogy hülyeség de sztem sok 700-800g egy pár pedálnál.
amúgy mennyibe fáj egy big block?
amúgy mennyibe fáj egy big block?
vendég__*
Posted 2003. October 31. - 22:57
nehéz... ??? egy pedál hogy lehet nehéz? csak nem ccre kell?? amugy nem akarlak meggyõzni, csak az érvet nem értem..
Posted 2003. October 31. - 21:27
Kösz!
A Harokat picit nehéznek gondolom..bár a többirõl nincs infóm súlyilag. Az a fûrészes wellgo meg nemteccik.
na majd meglátom egyátalán mit tudnak szerezni itt szombathelyen a boltban..alig van vmi :'(
Thx!
MaTT
A Harokat picit nehéznek gondolom..bár a többirõl nincs infóm súlyilag. Az a fûrészes wellgo meg nemteccik.
na majd meglátom egyátalán mit tudnak szerezni itt szombathelyen a boltban..alig van vmi :'(
Thx!
MaTT
Posted 2003. October 31. - 00:09
Posted 2003. October 31. - 00:07
MATT:
nekem odyssey van és szerintem qrva jó
9ezer körül lehet kapni
+ragad mint állat (bicaj után úgy kell lefeszegetni a lábam róla)
+viszonylag jó az ár/érték arány
+sárba se csúszik meg rajta a lábad
-kijukasztották a szögek a v*ns cipõm talpát és azóta minden lépésnél fingik egyet a cipõm
-fáj ha viszapörög a sípcsontodra (védõ használata ajánlott)
nekem odyssey van és szerintem qrva jó
9ezer körül lehet kapni
+ragad mint állat (bicaj után úgy kell lefeszegetni a lábam róla)
+viszonylag jó az ár/érték arány
+sárba se csúszik meg rajta a lábad
-kijukasztották a szögek a v*ns cipõm talpát és azóta minden lépésnél fingik egyet a cipõm
-fáj ha viszapörög a sípcsontodra (védõ használata ajánlott)
Posted 2003. October 30. - 23:50
ha van sipcsontvédöd, akkor ajánlom a Wellgonak azt a pedálját,aminek egy CNC-zet középsö kockarésze van 4 tüskével és körülötte pedig egy "fürészes" keret, eléggé durva..
VAgy Azonic/Wellgo sima pedál hosszabb tüskékkel...
de én már SPD vel nyomom és nagyon jo dolog!
VAgy Azonic/Wellgo sima pedál hosszabb tüskékkel...
de én már SPD vel nyomom és nagyon jo dolog!
vendég__*
Posted 2003. October 30. - 23:44
Posted 2003. October 30. - 23:31
hi oll!
tanácsot szeretnék kérni pedál vásárlás ügyileg.
amiket néztem:
-kona jacksh*t
-dmr v8
-odyssey twisted pro
Igazából az odyssey tetszik a legjobban, de nem tudom, hogy lehet-e itthon kapni ill. mennyiért? V8 is jónak tûnik de szintén nem tudom az árát. Max 8-10e-t szánnék rá.
A lényeg hogy legyen egy strapabíró, ragadós nem túl nehéz pedálom.
Érdekel minden vélemény, saját tapasztalat stb.
Elõre is kösz!
MaTT
tanácsot szeretnék kérni pedál vásárlás ügyileg.
amiket néztem:
-kona jacksh*t
-dmr v8
-odyssey twisted pro
Igazából az odyssey tetszik a legjobban, de nem tudom, hogy lehet-e itthon kapni ill. mennyiért? V8 is jónak tûnik de szintén nem tudom az árát. Max 8-10e-t szánnék rá.
A lényeg hogy legyen egy strapabíró, ragadós nem túl nehéz pedálom.
Érdekel minden vélemény, saját tapasztalat stb.
Elõre is kösz!
MaTT
Posted 2003. September 17. - 23:13
a pedál okés de a cipõt én helyesbíteném és shimano helyett valamilyen adidast ajánlanék. nekem sokkal átgondoltabbnak tûnnek és sokkal tovább tartanak /saját tapasztalat/.
Posted 2003. September 17. - 23:03
Semmi vélemény? :Üdv!
Szeretnék majd a bringámra (hobbi XC) patent pedált és hozzá való cipõt venni. Ki is néztem õket, amik tetszenek, meg árban is jó, nem tudom, szerintetek jó e a választásom, vagy mást ajánlotok: pedál - Shimano PD-M515, cipõ - SH-M071
???
Posted 2003. September 13. - 19:30
Posted 2003. September 11. - 17:37
Üdv!
Szeretnék majd a bringámra (hobbi XC) patent pedált és hozzá való cipõt venni. Ki is néztem õket, amik tetszenek, meg árban is jó, nem tudom, szerintetek jó e a választásom, vagy mást ajánlotok: pedál - Shimano PD-M515, cipõ - SH-M071
???
???
Posted 2003. August 15. - 08:38
Szóval 24 bicycles hooligan!Dzsízösz,mi EZ??? Elsõ ránézésre a nagyi kloffolója.
De talán reszelõ,arra való,h apró darabokra szaggassa a cipõdet.
sajna nem gyártják csak úgy! úgyhogy talán bicóval együtt szerezhetnénk!
de ha valakinek van egy felesleges illetve kettõ! az nyugottan nekem ajándékozhatja! nem leszek mérges! http://gallery.consu...es/IMG_0014.jpg
Posted 2003. August 03. - 00:30
lord .. ha a festekkopas zavar ... hat ize :-[ lehet rossz sportot valasztottal..
Nemaztmondom hogy síírok mindjá de, ha valaki vesz egy csilivili járgányt azt lehet hogy zavarja
Rólam meg annyit hogy nicsen egy hete hogy eltörtem az elsõ váltóm ;D
lor: nem mondtam hogy nem vagyok bénnnus :
Posted 2003. August 02. - 16:48
Posted 2003. August 02. - 10:25
de aki közületek SPDt használ probálja meg vissza teni a platform pedált
Legalábbis nekem zakó lett a vége
nekem nem! ;-)
Posted 2003. August 02. - 03:25
én egy 515-ös shimanot nyüzstölök, és tény megszokni nehéz, de aki közületek SPDt használ probálja meg vissza teni a platform pedált 8)
Legalábbis nekem zakó lett a vége ;D
Egyébiránt aki 515-ösön gondolkodik 1 tanács: ne feketét mer lekopik róla a festék és hát úgy nem überdezájn
Legalábbis nekem zakó lett a vége ;D
Egyébiránt aki 515-ösön gondolkodik 1 tanács: ne feketét mer lekopik róla a festék és hát úgy nem überdezájn
Posted 2003. July 31. - 10:10
ÖÖÖ...Szegecsek vannak,az tény,de hogy a tieden miért nincs,azt nemtom...
Mondjuk nem is boltba vettem,ez vmi Wellgo WPD103 DH COMPETITON EDITION,vagy mi a szösz,és a Bikemagé volt,szóval lehet,h ezért tér L a tiedtõl.
Mondjuk nem is boltba vettem,ez vmi Wellgo WPD103 DH COMPETITON EDITION,vagy mi a szösz,és a Bikemagé volt,szóval lehet,h ezért tér L a tiedtõl.
Posted 2003. July 31. - 08:16
kala: A Wellgo pedálon elöl és hátul is vannak szegecsek ? Hátul egy felcsavarozható fekete részen ? Mert én nem kaptam olyat az enyémhez ??? >