Hiba elhárítva... ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

VIII. BMFTeam Találkozó (Sátoraljaújhely)
Indította
Rave_Ace
, 2003. március 18. 17:57
Írta 2003. június 30. - 21:38

Írta 2003. június 30. - 21:21

Írta 2003. június 30. - 21:03

Írta 2003. június 30. - 20:53

Eric, a lényeg: Kijössz a délibõl, és elindulsz a bicóúton. Ami nem visz a keletihez, de viszont elvisz az Erzsébet hídig. Onnan mész egyenesen pest felé a neked jobb oldalon. Mész mész és egyszercsak ott lesz a keleti.
Írta 2003. június 30. - 20:43

Jorus szerintem neked nem mernek szólni!
Gondolom amilyen bringát szoktál ott magaddal vinni már abból sejtik hogy nem érdemes összekapni Veled. 
Viszont tényleg jó ötlet lenne ha valaki jönne velem, nem szívesen kószálok egyedül pesten (pláne hogy még soha nem voltam 1edül ;D). Viszont arra gondoltam, hogyha kizavarnak a píbe a déliben, akkor a következõ állomásig, ami asszem a moszkva tér eltekerek, és ott fölszállok. Na?

Viszont tényleg jó ötlet lenne ha valaki jönne velem, nem szívesen kószálok egyedül pesten (pláne hogy még soha nem voltam 1edül ;D). Viszont arra gondoltam, hogyha kizavarnak a píbe a déliben, akkor a következõ állomásig, ami asszem a moszkva tér eltekerek, és ott fölszállok. Na?
Írta 2003. június 30. - 17:59

Thx:) Így mondjuk logikusabbnak tûnik. A dunántúlra a délibõl mennek. Keletnek meg a keletibõl és a nyugatiból. Akkor nem megyek ericért viszont odaérek 30-40 perc alatt

Írta 2003. június 30. - 17:36

zolle vazzeg, a Délibõl kell a Keletibe menni, és nem fordítva... Ehh...
Nekem még sose szóltak, ha az egyik kezemben kerék, a másikban a többi volt.
Nekem még sose szóltak, ha az egyik kezemben kerék, a másikban a többi volt.
Írta 2003. június 30. - 17:09

Eric: ha gondolod, kikeffenek érted a keletibe, és akkor onnan megyünk tovább a délibe.
Írta 2003. június 30. - 16:54

cartmen: Sz.tem nem fog összejönni. Én már többektöl hallottam hogy megprobálták i gy kereket kiszedve de enyhén szolva kizavarták õket :
Vázat,telotmár énis cipeltem...azert nem szolhatnak...Viszont pont a Délinél van 2 segg biztonsági... mindenert szolnak.
Sz.tem probáld meg...aztán lg. 1 élményel leszel gazdagabb ;D
De bringávalis kb. max.30 perc a keleti(sz.tem anyi se)Mennyi idõ van a csatlakozásodig?

Vázat,telotmár énis cipeltem...azert nem szolhatnak...Viszont pont a Délinél van 2 segg biztonsági... mindenert szolnak.
Sz.tem probáld meg...aztán lg. 1 élményel leszel gazdagabb ;D
De bringávalis kb. max.30 perc a keleti(sz.tem anyi se)Mennyi idõ van a csatlakozásodig?
Írta 2003. június 30. - 16:54

Déli? Goddamn! Az messze van. Akkor addig itókázok a metrón!
Á, mégse, még forban lennék kala elõtt.
Piától még csak 1x hánytam és nem kívánom megismételni, mer szar és igénytelen is. Mértékkel. Különbözõ mértékek vannak, én a hordót preferálom

Piától még csak 1x hánytam és nem kívánom megismételni, mer szar és igénytelen is. Mértékkel. Különbözõ mértékek vannak, én a hordót preferálom

Írta 2003. június 30. - 16:45

Csak nehogy ez megessen velem mikor 1edül megyek... Az aztán nagy sz*pás lesz.
Írta 2003. június 30. - 16:37

egyszer velunk kotekedett egy ilyen ember fele.
azt mondta, hogy ez kerekpar es azt nem szabad szallitani!
mi meg mondtuk akkor karikazzon vele egy kort!
rank hagyta.
azt mondta, hogy ez kerekpar es azt nem szabad szallitani!
mi meg mondtuk akkor karikazzon vele egy kort!
rank hagyta.
Írta 2003. június 30. - 16:21

Elõtte nap csütörtökön egy velkám tó Budapest parti?
KIcsit rágyurni a másnapra?
KIcsit rágyurni a másnapra?
Írta 2003. június 30. - 16:09

Sure. Hát alkatrész, és nem haladja meg az elõírt méretet ugyi. Nem szoknak szólni érte.
Írta 2003. június 30. - 16:09

bazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..... engem meg olyan ferde szemmel néztek a multkor hogy egy sárga irigykedve fogta volna a kését és kezdte volna magának ferdébre vágni a sajátját, pedig csak egy gebasz vázat vittem villáva.l... 
na mind1...
a reggeli pénteki vonaton gödöllõtõl ott vagyok 8)

na mind1...
a reggeli pénteki vonaton gödöllõtõl ott vagyok 8)
Írta 2003. június 30. - 16:06

Én is láttam már ilyet (pedig nem vagyok pesti)... és voltak biztonságiak a bejáratnál!

Írta 2003. június 30. - 16:05

hm... ez most komoly, hogy ha kiveszed az egyik kereket a lóbó' és úgy sétálsz be a metroba, akkor nem dobnak ki?? ?? ??

Írta 2003. június 30. - 16:00

Köszönöm az eligazítást!
Akkor úgy látszik mehetek pestre az 5:40-es vonattal reggel. Heh.
Akkor úgy látszik mehetek pestre az 5:40-es vonattal reggel. Heh.

Írta 2003. június 30. - 15:58

Célszerû csak az elsõt, mert úgy még le is tod rakni, meg nem lesz koszos a praclid a lánctól.
Írta 2003. június 30. - 15:56

Mikor mentem Sportszigetre akkor láttam pár srácot akik így utaztak, kivett kerékkel. Ja de arra már nememléxem hogy mind 2, vagy csak az egyik kereket kell kivenni?