Enyém az elsõ meszidzs:
Ecc k*rva jó volt. Aki kihagyta sajnálhatja. Nem esett az esõ se igazán. A képek remélem minnél hamarabb felkerülnek mert nagyon jók lettek szerintem. Tegnap este volt valakinek egy nagy perec. A tegnapi nap sztárja KISVAJDA.
Negatívumok: LCS kormányhajlítás, tamaskaa 90°C becsatlakozás leszakítása, fékbetéteim le nullázódása.
1000 kép van meg baliba video-i.
Akiket jobban megismertem (nem fontossági sorrendben)
Sala
Sonka Zsuzsi
Lor
Thezolee
Remélem tetszett mindenkinek a környék meg minden. Víz kár, hogy nem volt. Köszönöm, hogy eljöttetek sokan. Ha gondoljátok jövõre ugyanitt.
És ne feledjétek:
Augusztus 9-10 SAUH Downhill OB
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

VIII. BMFTeam Találkozó (Sátoraljaújhely)
Indította
Rave_Ace
, 2003. március 18. 17:57
Írta 2003. július 13. - 13:56

Írta 2003. július 11. - 12:30

Hát gyerekek, nem semmi a sztori!
Reggel óta próbálunk kijutni SAÚH-ra, és nem tudunk.
Még ilyet nem pipáltam.
Az egész úgy történt, hogy Zed este kezdte szerelni össze a bicaját meg az enyémet is, és éjjeli 3kor se fejezte még be. Másnap csak 11 körül sikerült. Ekkor már kinéztük a 14/05ös vonatot, amin bringaszállitó is volt.
Sajnos amikor elindultunk, kiderült, hogy a láncom, ami futott össz. 140km-et ugrál a vadiúj hajtórendszeren.
Be kellett menni egy bringaszervizbe, új láncért.
Elõször az Árpád-úton lévõ XB3-ba mentünk be, ahol a srác mondta, hogy van ilyen meg ilyen láncuk, és valószinûleg a HG-70-es 9-es sorhoz jó lesz. Szerencsére megkérdeztem Zed-tõl, aki kint vigyázott a bringákra, de már szétszerelte a régi láncomat, mert azt feltételezni se tudta volna, hogy egy boltban nem lehet kapni!
Nehéz megemésztenem, hogy az eladó srác a boltban maga sem tudta, milyen láncot akar eladni nekem, de mint kiderült, nem volt 9-es!!! Még jó,hogy Zoli segitett. (Senkinek sem javasolom ezt a boltot, mert már az elõzõ náluk tett látogatásom is igen fura volt. Feltették ugyan a tárcsaféket, csakhogy a hozzá tartozó roppantógyûrût kidobták a kukába, és mikor kiderült, hogy az még hiányzik, végül onnan halászták ki!
Továbbá az egyik crank'o maticot - ez a hajtókar rögzitõ gyûrû - vagy lenyúlták, vagy egyszerûen elfelejtették visszarakni!)
Igy kedvesemnek át kellett tolnia engem a Pedalománhoz, mert tekerni már nem tudtam. A lánc szétszedve lógott.
Ott Spálya gyorsan megoldotta a problemet, csak az volt a baj, hogy már 13/40 volt, és 20 perc alatt sehogyan sem érhettünk volna be a Keletibe.
Azért elindultunk, hogy majd a 16/05-ös vonattal megyünk. Több órányi várakozás után viszont -mikor már a peronon álltun - a tudomásunkra hozták,hogy sajnos nem férünk föl arra a vonatra.
Végül feladtuk a kisérletezést, mert az ezután jövõ vonatok: 17/21-es, biztos tömeg lesz, és nem férünk fel, következõ egy IC, arra nem lehet bringát tenni, a következõ meg már hajnali 5-re ér be.
Azt hiszem, túlságosan is veletek szerettem volna lenni, és minden összeesküdött ellenem. Nagyon szomorú voltam, higgyétek el, errõl Zed is tanúskodhat.
Holnap a 6/05-ös vonattal indulunk, arra van kijelölve bringaszállitó is.
Remélem ezúttal szerencsével járunk.
Csak azt sajnálom nagyon, hogy ebben a szép idõben nem lehetek ott veletek, és nem bulizhatok egy nagyot ma éjjel!
Reggel óta próbálunk kijutni SAÚH-ra, és nem tudunk.
Még ilyet nem pipáltam.
Az egész úgy történt, hogy Zed este kezdte szerelni össze a bicaját meg az enyémet is, és éjjeli 3kor se fejezte még be. Másnap csak 11 körül sikerült. Ekkor már kinéztük a 14/05ös vonatot, amin bringaszállitó is volt.
Sajnos amikor elindultunk, kiderült, hogy a láncom, ami futott össz. 140km-et ugrál a vadiúj hajtórendszeren.
Be kellett menni egy bringaszervizbe, új láncért.
Elõször az Árpád-úton lévõ XB3-ba mentünk be, ahol a srác mondta, hogy van ilyen meg ilyen láncuk, és valószinûleg a HG-70-es 9-es sorhoz jó lesz. Szerencsére megkérdeztem Zed-tõl, aki kint vigyázott a bringákra, de már szétszerelte a régi láncomat, mert azt feltételezni se tudta volna, hogy egy boltban nem lehet kapni!
Nehéz megemésztenem, hogy az eladó srác a boltban maga sem tudta, milyen láncot akar eladni nekem, de mint kiderült, nem volt 9-es!!! Még jó,hogy Zoli segitett. (Senkinek sem javasolom ezt a boltot, mert már az elõzõ náluk tett látogatásom is igen fura volt. Feltették ugyan a tárcsaféket, csakhogy a hozzá tartozó roppantógyûrût kidobták a kukába, és mikor kiderült, hogy az még hiányzik, végül onnan halászták ki!

Igy kedvesemnek át kellett tolnia engem a Pedalománhoz, mert tekerni már nem tudtam. A lánc szétszedve lógott.
Ott Spálya gyorsan megoldotta a problemet, csak az volt a baj, hogy már 13/40 volt, és 20 perc alatt sehogyan sem érhettünk volna be a Keletibe.
Azért elindultunk, hogy majd a 16/05-ös vonattal megyünk. Több órányi várakozás után viszont -mikor már a peronon álltun - a tudomásunkra hozták,hogy sajnos nem férünk föl arra a vonatra.
Végül feladtuk a kisérletezést, mert az ezután jövõ vonatok: 17/21-es, biztos tömeg lesz, és nem férünk fel, következõ egy IC, arra nem lehet bringát tenni, a következõ meg már hajnali 5-re ér be.
Azt hiszem, túlságosan is veletek szerettem volna lenni, és minden összeesküdött ellenem. Nagyon szomorú voltam, higgyétek el, errõl Zed is tanúskodhat.

Holnap a 6/05-ös vonattal indulunk, arra van kijelölve bringaszállitó is.
Remélem ezúttal szerencsével járunk.
Csak azt sajnálom nagyon, hogy ebben a szép idõben nem lehetek ott veletek, és nem bulizhatok egy nagyot ma éjjel!
Írta 2003. július 11. - 11:31

Hát lemegyek ha tudok. Mondjuk a csodálatos felfelémet majd csodálhatod mivel elõl 38as tányér hátul meg nem lehet váltani. SZóval rulez
Írta 2003. július 11. - 11:15

MG! Olvasom, és köszönöm. Megint csodálhatjuk gyors fölfelédet a nem cc-re tervezett géppel.
Bár, ha egyéb elfoglaltságod lesz, nem gond, ha nem jössz ki elénk, mert már betéve ismerem az utat, annyit voltam már a Hegyen a sok tt miatt.
Bár, ha egyéb elfoglaltságod lesz, nem gond, ha nem jössz ki elénk, mert már betéve ismerem az utat, annyit voltam már a Hegyen a sok tt miatt.
Írta 2003. július 11. - 09:40

Felkeltem 
Majdnem söt a nap. Nincs hideg sem.
Lens: ha olvasod még, lemegyek elétek. Ha nem olvasod akkor is
Még 2 óra és indulok le a nép elé.

Majdnem söt a nap. Nincs hideg sem.
Lens: ha olvasod még, lemegyek elétek. Ha nem olvasod akkor is

Még 2 óra és indulok le a nép elé.
Írta 2003. július 11. - 05:32

té mínusz tízenegy perc az indulásig!
Nekem elõbb kezdõdik a tali mint nektek! 8) ;D
Nekem elõbb kezdõdik a tali mint nektek! 8) ;D
Írta 2003. július 11. - 05:17

T minus 3 óra a Zindulásig 
Elnézést mindenkitõl,ha véletlen mosott szar állapotban lennék,csak semmit sem aludtam
lor:olyan ébresztõt kapsz az orrod alá,h örökre felhagysz a fehérben szövegeléssel

Elnézést mindenkitõl,ha véletlen mosott szar állapotban lennék,csak semmit sem aludtam

lor:olyan ébresztõt kapsz az orrod alá,h örökre felhagysz a fehérben szövegeléssel

Írta 2003. július 11. - 01:44

Írta 2003. július 11. - 01:33

Valaki biztos olvassa még. Mint pl. én is.
Nos, sajna elutazásunk eltolódik, és a 14órás vonattal megyünk le, ami du. 6kor lesz ott.
Ezen is van bringaszállitó, úgyhogy ha esetleg valaki csak koradélután tud jönni, az válassza ezt!
Nos, sajna elutazásunk eltolódik, és a 14órás vonattal megyünk le, ami du. 6kor lesz ott.
Ezen is van bringaszállitó, úgyhogy ha esetleg valaki csak koradélután tud jönni, az válassza ezt!
Írta 2003. július 11. - 01:18

ugyan man!
vki kelltsen mar fel 8.00-kor a 06203262830-as szamon!!!!!!
mert kulonben soha az eletben nem kelek fel delelott4
vki kelltsen mar fel 8.00-kor a 06203262830-as szamon!!!!!!
mert kulonben soha az eletben nem kelek fel delelott4
Írta 2003. július 11. - 01:13

Jelentem most készültem el a bicaj összerakásával! Kiváncsi leszek mi fog leesni róla útközben... ;D
Bár ezt már úgysem olvassa senki, vagy mégis?
Szóval kevesebb mint 5 óra és indulok a pályaudvarra.
Bár ezt már úgysem olvassa senki, vagy mégis?

Szóval kevesebb mint 5 óra és indulok a pályaudvarra.
Írta 2003. július 11. - 00:31

Írta 2003. július 11. - 00:27

Írta 2003. július 11. - 00:23

Na én léptem az ágyba. Net legközelebb csak vasárnap este.
Szuper BULIZÁST NEKÜNK!!!
Szuper BULIZÁST NEKÜNK!!!
Írta 2003. július 10. - 23:27

no miert?!
kuss itt en kerdezek! na aljal le szajjal es indulj be labbal. kulonben megdoballak jatek katonakkal. hozza vki!
kuss itt en kerdezek! na aljal le szajjal es indulj be labbal. kulonben megdoballak jatek katonakkal. hozza vki!
Írta 2003. július 10. - 23:05

Már csak pár óra... ;D
Jéééé,Lovas_Gabi!
Az Author úgyis Ltalál majd a többi bicóhoz ide,a kocsit parkold le,és tekerj!
Lor:te csak ne gyújtsál tüzet,mert leég az egész erdõ ;D
Jéééé,Lovas_Gabi!
Az Author úgyis Ltalál majd a többi bicóhoz ide,a kocsit parkold le,és tekerj!

Lor:te csak ne gyújtsál tüzet,mert leég az egész erdõ ;D
Írta 2003. július 10. - 20:08

Írta 2003. július 10. - 19:58

Na kérem!
hova is kell menni? Egy kis útbaigazítás jól esne, kék Golf hátán egy sárga bicajjal szombat reggel jelentkezik.
Saújhelyig stimmel....
hova is kell menni? Egy kis útbaigazítás jól esne, kék Golf hátán egy sárga bicajjal szombat reggel jelentkezik.
Saújhelyig stimmel....
Írta 2003. július 10. - 19:53

Írta 2003. július 10. - 19:41