Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bender feeling, avagy a letörésekrõl mindent

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
523 hozzászólás a témában

FreeRideFun

FreeRideFun

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
ja és igen függõlegesen annyi, majd talán tudok mutatni képeket

FreeRideFun

FreeRideFun

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
Thanx Berci! Az volt kb. 2,5 amekkorát ugrasz. Jó kis letörés lett, bár úgy néz ki ez még nagy nekem...

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
És függõlegesen volt 2 2,5 méter? Az nem rossz és annyinál nagyon nagyon begyorsul az ember és nem kellemes borulni..Részvét és jobbulást.

FreeRideFun

FreeRideFun

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
NA most egy darabig elegem van a letörésekbõl!
Ma ástunk egy frankó 2-2,5 m-es letörést lankás érkezõvel. Én meg egy olyan csúnya orrost ugrottam, bukfenceztem egyet elõre. A hátamat meg úgy meghúztam, hogy majde besz@rok ha megmozdulok.
Nembaj jövõhéten megpróbálom újra...

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Dehogy. Az a Kancso sztem akirõl beszélsz! De sztem nem 13 éves csak kis gyerek polarx-el.

yanee

yanee

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
jovanna ;) majd akkor megmutatod. egyebkent meg sokan beszeltek erröl, hogy egy 13 és polarx-es gyerek bevállalta. nemtom hogy az e a kancso? na mind1, nem bringával voltunk, nekem egyébként most nem müxik. (megöltem) utárugrást megugrod?

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Merev vázzal ha jól tudom a Chreis meg a Kancso ugrott másra nem emlékszem! Yanee ma bicoval voltatok vagy csak gyalog? sztem azt többen is beadják merevvel és nem azon az egy helyen vannak letörések...

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
brother: ez talan erdekelne teged

http://www.dirtflames.com/

ha az oldalon vagy, akkor klikk "support" -->
"wanted"

2004re össze akarnak allitani 1 x-tremsport - csapatot
szpozorokat inteznek, videoforgatasok, stb.
emailre lehet palyazatot + anyagot küldeni.

tovabbi jo oldal: FuckingRidersCrew

http://www.fuking-ri....net/index1.htm

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
bocsika, nem minden nap vagyok a marzo oldalon, es a tesztet a mountainbike revue-nek a legfrissebb (majusi) kiadasaban olvastam.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Most nem azért....
...ez a villa CSAK Neked újdonság, legalább féléve fenn van a Marzo oldalán és még régebb óta hallani róla... ::)

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
no extremfrirajderok! ezt nezzetek meg:

http://www.marzocchi...003/monster.asp

marzocchi SUPER MONSTER - 30!!! cm rugout!
....mar szeriaban.

1499,- euro / 7,4 kg!

7 meteres letöresröl 23 centit mozgott!
....de azer jo tudni, hogy van meg 7centi - ha kellene! ;)

yanee

yanee

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
üdv!
na ma voltam fent jani hegyen, és rá kellett ébrednem ml-el, hogy fehervar egy szar hely. amugy mi is neztük az útátugrást, szentem elnyujtott ugrató kellene,hogy elöre repüljön az ember. de én 100 hogy nem próbálom ki, nem akarom követni Grant Allen bácsit. (disorder 3, eltörte a lábár utatugrásnál) amugymeg néztük a north shore pálya melletti letöréseket, a 4 meteres durung. a kisebb laza. merevvazzal ki nyomta már le?

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Azért arra a sípálya útátugrásra kíváncsi leszek, mert az 13méter legalábbis többen ezt mondják! De nem nagyon sûrgetik az építkezést, mert még mindig csak a fák vannak! De én azért megyek segíteni de kellene oda tübb ásó mert kéne hozzá egy kevés földet ásni...

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Ja azt úgy lesz mint tavaly elötti nyáron.
Misi ugrott egyett, jól kiakadt. Aztán Milán is bepróbálta, õ is, azt hagyták a fenébe.
Pedig Gulya már úgy eltervezte, hogy honnan fotóüzzák majd, h a tündéren megcsillanó napfény vissza tökrözõdjön a fotóaparátba. (kicsit nyálas)

zsomi

zsomi

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
azért egyéb okok is vannak, hogy ki miért nem segít, mert pl amikor a gt végéhez ásott valaki egy pici ugratót, arrol csak akkor tudtam, amikor arra mentem. ha akkorát ástok, megyek segiteni, azért bocs hogy a sípálya útátugráshoz nem rohanok, mert azt is kb csak azok fogják ugprni, akik megépítik.

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
igaz nem vagyok verprofi ;D de azt nem ertem hogy miert kell magatokat es egymast a milankahoz viszonyitani...leismerem h kiralyul nyomja sot...de lehet h van olyan aki meg nala is jobb...na mindegy..azert nyomjatok:)))

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
De azért a buszmegálló nem másfélméter megas, hanem legalább 2,30 + még az érkezéssel legalább 3,5 és 4 is lehet simán. De azért sok sikert. És szerintem azért 13 évesen a Milán sem buszmegállót ugrott, hanem 1,5-1,9 -et. ;)

Octadrive

Octadrive

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
Én is úgy szoktam, régebben még nem és akkor jónéhányszor gáz is volt. Ha a hátsó érkezik le elsõnek egy merevfalun akkor lelehet vele mozogni egy bizonyos csapódási erõt és így elgorulva a hátsón nem kap akkora lecsapódási erõt te+a géped.
Nekem kb 1,70 méter volt eddig a max de az lépcsõvolt és vízszintesre érkezve ;D.
Boomer vázzal és Z2-essel, de csináltam már merev villával is, de nem ekkorát :o.
Amúgy a technikán múlik sok, és a lényeg h. ki tudd emelni a bicó elejét.

yanee

yanee

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
üdv.! frankón nem volt több mint 1 honapig gepem... :) na mind1, bocs hogy csak közbevágok az ugrató építésekbe, de vki már leugrotta merevvázzal a moszkva téri buszmegállótetõt? amit milánka még a hi-tec-kel meg a boxxerrel lenyomott. nem tom, az durva lenne egy mozo r 500al, meg egy umf-el? amugy strom, a letörések egyre jobban mennek, 3 méternél járok. (a függöleges 1.5 méter, ahova leér az elsökerék azmeg 3) szal már ráéreztem. na mind1 majd egyszer kimegyek aztan lehet megprobalom.. ;)

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Tegnap haverommal építettünk három kicsike jumpot, az egyik egy szikláról ográs, a másik kettõ kisseb: Egyik pár 20-30 centis rönknél, másikat egy járdánál megy egy földút, amin a gyalogosok vágnak le egy kanyart a járdáról kimélyítettük, azt ívet adtunk neki, csak az a baj, hogy minden arrajáró ott parázott, hogy valaki belelép és eltöri a lábát... >:(
Meg építettünk egy kis dirtet a haverommal 2 hónapon keresztül nyáron, mindenki odajárt Bmx-esek a környékrõl, mindent szétszartak, mi meg építettük újra és õk meg megint jöttek. Aztán kihagytunk, és rögtön benõtt fûvel, de azóta használjuk.

Szóval nem csak a hegyen épít az ember (pláne én, mert még fenn se voltam), de amit ott talál azt használja, mert oda jár bringázni, haza meg építkezni. Persze ez meg fog változni, mert az ember fejleszti a tudását, és egy idõ után kicsinek fog tûnni. ;)