Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Matrica

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
299 hozzászólás a témában

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Én a felni-boxxer matricára értettem fõleg :)
De akkora méretben, hogy egy vázra alsó-felsõcsõre márkanév, kb 500 ft-ba kerül egy dekorosnál (ha sima mûanyag alapú matrica, semmi extrával). És olyan, amilyet szeretnél.

Ha ingyen kell, tudok Dakine, Maxxis, Lezyne, High5 matricát, dehát egyik sem országúti vázgyártó cég ;)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás

Nem értem ezt a sok kérdést matricaügyben. Bármilyen grafikus cég bagóért csinál matricát. Nyilván a jobb minõségû drágább, de egy váz+villa bõven megáll 2-3 ezerbõl.
Jpeg képbõl is tudnak nyomtatni olyat, amit az ember szeretne...

Ha meg nagyon jó minõség kell, egy airbrush-ost kell keresni, ráfesti a mintát, és arra a lakk...

szegény ember vízzel fõz. nekem már 1 jó ideje nincsen munkám. nincs túl sok pénzem matricára...........sajna. nem vittem volna festeni se a vázat,csak néhány helyen rozsda ütötte fel a fejét. az elsõ villám pl átlyukadt a rozsdától,és még nem tudom,hogy meg javíttatom e. szerencsére volt itthon elfekvõ készlet villából.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Nem értem ezt a sok kérdést matricaügyben. Bármilyen grafikus cég bagóért csinál matricát. Nyilván a jobb minõségû drágább, de egy váz+villa bõven megáll 2-3 ezerbõl.
Jpeg képbõl is tudnak nyomtatni olyat, amit az ember szeretne...

Ha meg nagyon jó minõség kell, egy airbrush-ost kell keresni, ráfesti a mintát, és arra a lakk...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás
tud vlki országutira vázmatricát? ma vittem porfestésre a vázamat. fehér színben lenne a legjobb. köszi

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
Valaki esetleg vett már külön mavic felnire matricát vagy bármilyen más felni matricát ? köszi...

VADDISZNÓ

VADDISZNÓ

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
tudom h tele van vele a net, csak sajnos a magyar boltok nincsenek vele tele....
hydro-elektro-mechanikus, hõérzékelõs félhomályszabályzó :lol1:

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
tele van amugy ilyennel az internet. nem biztos, hogy itthon kapsz de
google: "boxxer decal"

VADDISZNÓ

VADDISZNÓ

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
hát képem az nekem is van egy rakat:D

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
nekem csak gyári boxxer képem van amibõl tudsz csináltatni matricát.
Ha érdekel elõtúrom neked.

VADDISZNÓ

VADDISZNÓ

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Csõ

Tud valaki Boxxerre eladó matricaszettet?
Vagy esetleg boltot, ahol beszerezhetem, netán azt, hogy mennyibe fáj?

hop

hop

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

nem szitakeszitesre gondoltam...
hanem ami van, esetleg abbol valogatnek...
kep alapjan beazonositom :D

Valószínûnek tartom, hogy a meglévõket ingyé kapom, annak az ára meglesz még a postaköltség is esetleg :D

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég

Még én sem láttam mi van. Egy szita elkészítése 15 éve 2e Ft körül volt. Szitából pedig annyi kell, ahány színnel van nyomva a matrica. Ebbõl azért látszik, hogy egy-egy darabért nem igazán érdemes szitát készíteni. Bár ha jól megfizetik :)
Ha kapok matricákat, teszek fel fotót is róla.
Neked konkrétan mire van szükséged, van képed esetleg róla?

nem szitakeszitesre gondoltam...
hanem ami van, esetleg abbol valogatnek...
kep alapjan beazonositom :D

hop

hop

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

Mit kóstálna ez nekem? Képet tudnál majd dobni? koszi

Még én sem láttam mi van. Egy szita elkészítése 15 éve 2e Ft körül volt. Szitából pedig annyi kell, ahány színnel van nyomva a matrica. Ebbõl azért látszik, hogy egy-egy darabért nem igazán érdemes szitát készíteni. Bár ha jól megfizetik :)
Ha kapok matricákat, teszek fel fotót is róla.
Neked konkrétan mire van szükséged, van képed esetleg róla?
Esetleg a garnitúrákhoz tartozó egyéb matricákról, akkor már beazonosítható lenne.

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég

Sikerült utánaérdeklõdnöm. Teljes garnitúra nincs, de egy-egy matrica van elfekvõben. A sziták már nincsenek meg, de a filmek igen, tehát utángyárthatók a matricák. Ez azért egy-egy garnitúra esetén nem gazdaságos dolog.

Mit kóstálna ez nekem? Képet tudnál majd dobni? koszi

hop

hop

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Sikerült utánaérdeklõdnöm. Teljes garnitúra nincs, de egy-egy matrica van elfekvõben. A sziták már nincsenek meg, de a filmek igen, tehát utángyárthatók a matricák. Ez azért egy-egy garnitúra esetén nem gazdaságos dolog.

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég

Anno nyomdában dolgoztam, mi csináltuk a 80-as évek második felében 90-esek elején a csepel, ill. schwinn csepel matricákat. Volt fõnököm igaz már nyugdíjas, a céget bezárta, de hátha van még vmi elfekvõben :)

ki tudja, lehet megis erdekelne... :D

hop

hop

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

mar letettem rola, de azert koszi skacok...
amugy a fejcsore meg a felso csore kellet volna, ha van azert szoljal hatha meggondolom magam (80-as evekben gyartott csepelre)

Anno nyomdában dolgoztam, mi csináltuk a 80-as évek második felében 90-esek elején a csepel, ill. schwinn csepel matricákat. Volt fõnököm igaz már nyugdíjas, a céget bezárta, de hátha van még vmi elfekvõben :)

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
mar letettem rola, de azert koszi skacok...
amugy a fejcsore meg a felso csore kellet volna, ha van azert szoljal hatha meggondolom magam (80-as evekben gyartott csepelre)

hop

hop

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

szasztok... regi v uj csepel matricat keresek...
mondjuk ujrol van minta... hol nyomassak??
ötletek? köfi

milyen matricára van szükséged pontosan?

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás

szasztok... regi v uj csepel matricat keresek...
mondjuk ujrol van minta... hol nyomassak??
ötletek? köfi

www.premierfoto.hu én náluk már nyomattam sokmindent, és ugy tudom hogy csinálnak matricákat is, meg kell érdeklõdni:)