Gratula Maul!:clap: Én is lepattantam egy nappal korábban!
Ismerõs az érzés, azt hittem soha nem kerülök ki onnan!
Jobbulást! Remélem 2 hét múlva már bringázunk!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2005. július 06. - 16:39
Írta 2005. július 06. - 14:30
Csá!
NA megszöktem a kórházból egy kicsit, mert már nem bírtam tovább... Basszus ott milyen lassan telik az idõ, komolyan nekem úgy tûnik, mintha hetek óta bent lennék... Véglegesen majd csak holnap engednek haza. A gipszet pont egy hét múlva sedik le, a fogamat meg most csinálták meg, és most már tudok kultúráltabban is bszélni, szóval javulgatok. Kössz a jókívánságokat mindenkinek, meg a látogatásokat is
A biciklit meg majd hétvégén szétszedjük, aztûn akkor majd, kiderül, hogy mi is van pontosan...
Na majd ha holnap hazaengednek, majd írok!
NA megszöktem a kórházból egy kicsit, mert már nem bírtam tovább... Basszus ott milyen lassan telik az idõ, komolyan nekem úgy tûnik, mintha hetek óta bent lennék... Véglegesen majd csak holnap engednek haza. A gipszet pont egy hét múlva sedik le, a fogamat meg most csinálták meg, és most már tudok kultúráltabban is bszélni, szóval javulgatok. Kössz a jókívánságokat mindenkinek, meg a látogatásokat is
A biciklit meg majd hétvégén szétszedjük, aztûn akkor majd, kiderül, hogy mi is van pontosan...
Na majd ha holnap hazaengednek, majd írok!
Írta 2005. július 05. - 22:39
Írta 2005. július 05. - 18:39
Megvalami. Matt! Akkor mi legyen a mentesekkel?
Írta 2005. július 05. - 18:07
Udv!
Zegrideot en is akartam kerdezni, csak gondoltam elobb a hetvege legyen meg. De aztan szegeny Maul... Remeljuk tenyleg haza mehet szerdan. A bringat meg darabokraszedni, aztan osszerakni. SZerintem.
Sala! Neked miert nincs bringad?
Zegrideot en is akartam kerdezni, csak gondoltam elobb a hetvege legyen meg. De aztan szegeny Maul... Remeljuk tenyleg haza mehet szerdan. A bringat meg darabokraszedni, aztan osszerakni. SZerintem.
Sala! Neked miert nincs bringad?
Írta 2005. július 05. - 13:35
Igen, holnap engedik ki, most voltam nála! Kéepekt aki tud, tegyen fel a tárhelyre!!!
Írta 2005. július 05. - 08:31
Hi!
Voltam a Maulnál.
Az elsõ emeleten ha felmentek egyszerre jobbra van a kórterem.
Az 1-es.
Jól van a körülményekhez képest.
kezén 2 hétig lesz gipsz, az állkapcsába is 2-3 hétig lesznek valami vasak,
meg egy lemez 4 hónapig.
kicsit tud beszélni is.
az anyukája azt mondta szerdán már talán haza is engedik.
A biciklinek semmi komoly baja nincs, a Biczónál van.
a hátsó felnibe lett 8-as meg hiányzik pár küllõ, de még azt is meg lehet csinálni.
a telónak semmi baja azt mondta a Biczó.
t
Voltam a Maulnál.
Az elsõ emeleten ha felmentek egyszerre jobbra van a kórterem.
Az 1-es.
Jól van a körülményekhez képest.
kezén 2 hétig lesz gipsz, az állkapcsába is 2-3 hétig lesznek valami vasak,
meg egy lemez 4 hónapig.
kicsit tud beszélni is.
az anyukája azt mondta szerdán már talán haza is engedik.
A biciklinek semmi komoly baja nincs, a Biczónál van.
a hátsó felnibe lett 8-as meg hiányzik pár küllõ, de még azt is meg lehet csinálni.
a telónak semmi baja azt mondta a Biczó.
t
"ezek ám a gondok, nem a faláb!"
Írta 2005. július 05. - 06:53
OK McClane, ha lenyomom, akkor próbálkozz kicsit késõbb, mert nem írja ki a számod, szóval nem tudlak visszahívni. Ha olyan 1 óra körül hívsz az jó lenne.
Írta 2005. július 05. - 06:30
Hulp ma valószínüleg jó lesz, be tudunk menni Maulhoz, de majd még felhívlak délután
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2005. július 05. - 00:09
meglássuk.
amugy Maul bicórjárol azt hallottam hogy hátsokerékbõl küllök szakadtak, váz behorpadt, teló csavarodott :\
nem tom mi az igaz mija pletyka...
amugy Maul bicórjárol azt hallottam hogy hátsokerékbõl küllök szakadtak, váz behorpadt, teló csavarodott :\
nem tom mi az igaz mija pletyka...
Írta 2005. július 05. - 00:01
Ha a héten kész lesz a bicaj akkor gyertek vasárnap korán . 12:30 ráérek.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. július 04. - 23:51
épp most másolom én fel az anyagot a kaziról ami nálam van. úgy számolom kb. 15giga lesz. én nem tom betömöríteni meg megvágni sem szal majd oda adom valakinek aki tud is vele kezdeni valamit. 1óra anyag a gyökeres szakaszról.
Zegride nem lesz vmiko mostanában?
Zegride nem lesz vmiko mostanában?
Írta 2005. július 04. - 22:25
Jóvan, gyere csak, küldtem a számomat. Mindenképpen megnézem az összefoglalót.
Írta 2005. július 04. - 22:09
Hulp! Küldd el a számodat priviben légyszi, 16 után felhívlak, bemegyek veletek.
Ha jól tudom holnap a Sport1-en 18:45-kor a MTB magazinban lesz összefoglaló a Kõszeg DH-ról!
Ha jól tudom holnap a Sport1-en 18:45-kor a MTB magazinban lesz összefoglaló a Kõszeg DH-ról!
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2005. július 04. - 21:36
Gratula Cornel. Nálam a munka után az 4 fél 5 között van. Úgy, mint amikor hozzád is bementünk. Én személy szerint nem láttam a bicajt, de megnézném, lehet hogy lebetegedett a villa is egy kicsit, kerék, tárcsa, kormány, stucni, végül is, ha a váz meg a teló nem sérült, akkor azért annyira nagy baj nincs, de alaposan át kell nézni, mert aztán nehogy a következõ esés a törés miatt legyen.
Én csak azt hallottam Kornél, hogy mindenki kiabálja, hogy hajrá Hulp, nem igazán tudtam megkülönböztetni, másra figyeltem. Megnéztem a videót, már fel is raktam a gépre, de még vágni kell, meg tömöríteni, mert jelenleg olyan 10 giga körül van, és még nincs fenn az összes. Fényképek ha jól tudom a Vidámnál vannak, tesója csinált képeket, de azt majd csak hét végén tudom elkérni elõbb nem.
Én csak azt hallottam Kornél, hogy mindenki kiabálja, hogy hajrá Hulp, nem igazán tudtam megkülönböztetni, másra figyeltem. Megnéztem a videót, már fel is raktam a gépre, de még vágni kell, meg tömöríteni, mert jelenleg olyan 10 giga körül van, és még nincs fenn az összes. Fényképek ha jól tudom a Vidámnál vannak, tesója csinált képeket, de azt majd csak hét végén tudom elkérni elõbb nem.
Írta 2005. július 04. - 21:04
Klassz! De probald meg ne egyszerre kielni 1 honap bringahianyat:)
Írta 2005. július 04. - 20:31
Örömmel jelentem mindenkinek, hogy a szobakerékpáros edzéseket megkezdtem!:bananadan
Írta 2005. július 04. - 19:17
Udv!
Tudom hogy most nem ez a fontos, de norcobol maradt valami?
Tudom hogy most nem ez a fontos, de norcobol maradt valami?
Írta 2005. július 04. - 18:12
Hi!
15ös épület I emelet 1es szoba! Nehéz megtalálni, nem kell bemenni a folyosóra, ha nem a lépcsõ mellett egybõl balra van a szoba!
Hulp, engem is hallottál a katlannál?
Képeket mikor kapok?? Bár most szarakodik a fõoldal (hostlock), de amint tudom feltenném a képeket!
15ös épület I emelet 1es szoba! Nehéz megtalálni, nem kell bemenni a folyosóra, ha nem a lépcsõ mellett egybõl balra van a szoba!
Hulp, engem is hallottál a katlannál?
Képeket mikor kapok?? Bár most szarakodik a fõoldal (hostlock), de amint tudom feltenném a képeket!
Írta 2005. július 04. - 17:41
Hulp! Mit jelent a munka után? Nem tudtam ma bemenni Kornéllal. Tudjátok, hol fekszik? Bemennék én is.