Maul ma egy kis ns work Biczóval és velem?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2005. augusztus 24. - 06:35
Írta 2005. augusztus 24. - 01:57
mikor mentek zegre? akkor hazamegyek jól én is
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. augusztus 23. - 16:40
Azt azért nem mondanám, hogy kimozogta a Marzód. Az ilyen akadályt semmilyen teló nem mozog ki. Ha meg eléggé keményre van fújva, akkor az elsõ kerék leesésénél az sem koppan fel. Mindegy mert ahova kellett a hosszabb út, vagyis a durva gyökeres szakaszokra, ott is le tudtál jönni.
Maul, akkor jössz ma?
Maul, akkor jössz ma?
Írta 2005. augusztus 23. - 11:39
Írta 2005. augusztus 23. - 11:32
Sracok! Ha nem akarja, akkor nem kell fully. De akkor fuzzetek meg hogy legyen valami evil vagy 24-bike;)
Zegride 2 legyen, de lehetoleg meg a nyariszunet ideje alatt.Azaz, meg a heten, vagy jovo het hetfo/kedd.
Edit: McClane! Milyen telo van a blastban?
Zegride 2 legyen, de lehetoleg meg a nyariszunet ideje alatt.Azaz, meg a heten, vagy jovo het hetfo/kedd.
Edit: McClane! Milyen telo van a blastban?
Írta 2005. augusztus 23. - 11:20
nem kell full
csak kicsit szvsz más vázgeometria
nem akarok fullt
nem és nem
Zeg Ride2?
ezt kimozogta a nyolc centis teleszkóp legurulással, nem ugrással (háromszor is):
http://krankedzone.f...gh/img_1707.jpg
bár elérte a nagytányér mindig
csak kicsit szvsz más vázgeometria
nem akarok fullt
nem és nem
Zeg Ride2?
ezt kimozogta a nyolc centis teleszkóp legurulással, nem ugrással (háromszor is):
http://krankedzone.f...gh/img_1707.jpg
bár elérte a nagytányér mindig
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2005. augusztus 23. - 10:33
Írta 2005. augusztus 23. - 09:31
Hát erre fully kell!!!
Merevnek ott van a többi... A Blast sem fog tönkremenni.,..
Merevnek ott van a többi... A Blast sem fog tönkremenni.,..
Írta 2005. augusztus 23. - 07:40
merevet szeretnék, nem össztelósat
szeretnék erdõben zúzni, városban streetelni, meg szeretnék ugrálni is
szeretnék erdõben zúzni, városban streetelni, meg szeretnék ugrálni is
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2005. augusztus 23. - 06:46
Ezt most elvileg a Maul vállalta magára, úgyhogy rá kell majd várni, nekem nem nagyon van kedvem pöcsölni a vágással.
Írta 2005. augusztus 23. - 06:01
Hulp, az sajnos nem megy, mert nincsen üres vinyóm..
Mekkora a cucc? Mindenképpen el kellene mennem érte, mert ha rátok várok..
Ha máshogy nem megy, viszem a DVD-irot..
Ja Cornel, más kategória, de mi is megyünk majd még, az is lehet, hogy az egész Team! Szal szervezzük meg, mikor lenne Leogang part two!
Hulp, tömöritsed be légyszi a videót, és irjad meg, mekkora lett.
Köszi! Ha van kedved, akkor a jobb részekböl kellene pár perces anyagokat csinálni, amit lehet tenni az oldalra.
mcClane, szerintem ne vegyél merev gépet, vegyél fullyt, elég egy coiler vagy hasonló. Merevnek ott az alu meg a blast. De fully után nem fogsz merevre ülni...:chin:
Mekkora a cucc? Mindenképpen el kellene mennem érte, mert ha rátok várok..
Ha máshogy nem megy, viszem a DVD-irot..
Ja Cornel, más kategória, de mi is megyünk majd még, az is lehet, hogy az egész Team! Szal szervezzük meg, mikor lenne Leogang part two!
Hulp, tömöritsed be légyszi a videót, és irjad meg, mekkora lett.
Köszi! Ha van kedved, akkor a jobb részekböl kellene pár perces anyagokat csinálni, amit lehet tenni az oldalra.
mcClane, szerintem ne vegyél merev gépet, vegyél fullyt, elég egy coiler vagy hasonló. Merevnek ott az alu meg a blast. De fully után nem fogsz merevre ülni...:chin:
Írta 2005. augusztus 22. - 23:26
Sajna ezzel a 6 részre osztással az a baj, hogy pont a videók miatt kell egyben ekkora tárhely. Már felraktam a gépre a videókat, amik nálam voltak és csak ez majdnem 30 giga.
Bocs Maul, de csak most olvastam a fórumot, gyere holnap 5 után itthon vagyok, aztán ha gondolod, akkor meg is várhatod, míg felrakom a gépre.
Kornél, ha a nyersanyag kell megvágni, akkor csak vinyón tudod elvinni a mérete miatt, máshogy nem.
Bocs Maul, de csak most olvastam a fórumot, gyere holnap 5 után itthon vagyok, aztán ha gondolod, akkor meg is várhatod, míg felrakom a gépre.
Kornél, ha a nyersanyag kell megvágni, akkor csak vinyón tudod elvinni a mérete miatt, máshogy nem.
Írta 2005. augusztus 22. - 22:42
Megnéztem a képeket! :cool2:
Hát igen! Ez már egy kicsit más kategória, mint itthon...
:clap:
Hát igen! Ez már egy kicsit más kategória, mint itthon...
:clap:
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2005. augusztus 22. - 22:38
Segíts Matt!!!!! Formáztam a vinyót, installáltam azt a kis progit, restart, aztán semmi. Hol találom a maradék helyet? Lépésról-lépésre légyszi, mert nem igazán találom meg a megoldást. Azt már látom, hogy megvan a 21 giga hiányzó hely, csak nem tudok rá partíciót csinálni, és ezáltal formázni.
õõ, nem igazán értelek.
hol látod hogy megvan a 21giga maradék? ha intézõbõl akkor csak simán jobbklikk>formázás
ha nem akkor mondjuk beraksz egy indító lemezt, arról bebútolsz. ha nincs xp akkor sztem jó egy sima win98as is: beírod hogy "fdisk" aztán avval a programmal hiphop sinálhatsz uj partíciót.
vagy letöltöd: partition magic 8.0 (mindimum ezt a verziójút) és windows alól simán megcsinálhatod vele.
Írta 2005. augusztus 22. - 21:25
Jah, majd elfeledtem: McClane, te vagy sérülve a képeken?? Mi történt?
Írta 2005. augusztus 22. - 21:23
nah,a képek az oldalon vannak, lehet csemegézni!
Maul,és mindenki, a filmet akkor kezdjük megbeszélni!
Õ..a vinyó: nem érdemes "olcsó" vinyót venni, naponta cserélek én is melóhelyen.. szal csak okosan. a 160GB meg szerintem felesleges, mert olyan nagy a clusterméret, hogy fing méretû fileok is tetemes helyet foglalnak. Érdemes nem egyben, hanem minimum 6 részre osztani.
A többiektõl mikor lesznek meg a képek?? És a videó hogyan kerül hozzám? DVD-n? :lick:
Maul,és mindenki, a filmet akkor kezdjük megbeszélni!
Õ..a vinyó: nem érdemes "olcsó" vinyót venni, naponta cserélek én is melóhelyen.. szal csak okosan. a 160GB meg szerintem felesleges, mert olyan nagy a clusterméret, hogy fing méretû fileok is tetemes helyet foglalnak. Érdemes nem egyben, hanem minimum 6 részre osztani.
A többiektõl mikor lesznek meg a képek?? És a videó hogyan kerül hozzám? DVD-n? :lick:
Írta 2005. augusztus 22. - 19:58
Nah! HOL LEHET MEGNÉZNI A KÉPEKET???
Hulp! Olyan kilenc körül nem jó neked?? Mert csak akkor tudnék odamenni! vagy akkor majd holnap?
Hulp! Olyan kilenc körül nem jó neked?? Mert csak akkor tudnék odamenni! vagy akkor majd holnap?
Írta 2005. augusztus 22. - 19:38
Segíts Matt!!!!! Formáztam a vinyót, installáltam azt a kis progit, restart, aztán semmi. Hol találom a maradék helyet? Lépésról-lépésre légyszi, mert nem igazán találom meg a megoldást. Azt már látom, hogy megvan a 21 giga hiányzó hely, csak nem tudok rá partíciót csinálni, és ezáltal formázni.
Írta 2005. augusztus 22. - 18:30
Köszi Matt. De csak winfos 2000 vagy dos verzió van. Most formázom a vinyót, majd meglátjuk mûködik-e a kis cucc.