Mc !!!
rossz szakmát választottál!!!!
;D ;D
gáz van a hajtómûvemmel ,bagyis a monoblokkommal, de remélem hét végéig (4.) megjavul : vagyis szõr-víz, mert különben nem tudom utánnad felgyûrni a betont
aztán még a végén nekem is dolgoznom kell helyette ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Started by
Maul
, 2003. February 27. 20:52
Posted 2003. April 26. - 08:37
Posted 2003. April 26. - 07:09
találkozó ideje: 2003.04.26. 16:30
helye: oladi sípálya
stucker andrást keressétek, õ lesz kint, én nem tudok kimenni, mert betont kell törnöm nõvéreméknél...
jó szórakozást, és csak óvatosan
ui. az oladi tescohoz akkor nem menjen senki, a helyszín a sípályára módosult
helye: oladi sípálya
stucker andrást keressétek, õ lesz kint, én nem tudok kimenni, mert betont kell törnöm nõvéreméknél...
jó szórakozást, és csak óvatosan
ui. az oladi tescohoz akkor nem menjen senki, a helyszín a sípályára módosult
Posted 2003. April 25. - 13:58
Posted 2003. April 25. - 12:59
yalaman akkor majd megküzdünk
skacok én nem vagyok dh-s, szal én csak összehozni szeretném a csapatot...
licensz ügyében a Cany-nal lehet beszélni, de a licensz díját szerintem nektek kell fizetnetek :-\
szombaton érdemes lenne kimenni egyet a parkosba, de nekem másnap edzésem van, szal csak light-osat tekerek, ha kimegyek
gyertek minél többen, jöjjön má' össze egy yó kis csapat
skacok én nem vagyok dh-s, szal én csak összehozni szeretném a csapatot...
licensz ügyében a Cany-nal lehet beszélni, de a licensz díját szerintem nektek kell fizetnetek :-\
szombaton érdemes lenne kimenni egyet a parkosba, de nekem másnap edzésem van, szal csak light-osat tekerek, ha kimegyek
gyertek minél többen, jöjjön má' össze egy yó kis csapat
Posted 2003. April 24. - 13:33
De akkor szomaton úgy kéne találkozni, hogy McClane is tudjon jönni, akkor szerintem maradjon a fél 5! De ha összejön a csapat, mellyik klubba tudunk belépni, mert mindenképp kell a license!!!!!
Posted 2003. April 24. - 08:36
Posted 2003. April 24. - 06:36
skacok, idõpontot lehet változtatni, mivel valószínûleg én nem leszek ott, mert 1/2 4-re érek haza melóból
de én úgyis csak megpróbálom összehozni a bandát, szal felõlem lehet lõbb is az idõpont, egyébként én is küldök oda egy havert
maul május 1-én a szabadidõ központban lesz a bemutató, de ez olyan egész napos lesz, lehet majd ugrálni a rámpáról, és a gencsi bmx pályán lesz 3-án egy verseny, ahol lesz mtb kategória is, majd a kiírást felrakom az egyesület honlapjára...
május 4-én pedig országúti verseny lesz, biciklon kupa, de ez itt nem sok embert érint szerintem ;D azon nem ajánlatos elindulni duplavállassal ;D
egyébként lesz ott is mtb kategória
május 11-én pedig megyei bajnokság lesz Szombathelyen, a Parkerdõben, a Canyon szervezésében
de én úgyis csak megpróbálom összehozni a bandát, szal felõlem lehet lõbb is az idõpont, egyébként én is küldök oda egy havert
maul május 1-én a szabadidõ központban lesz a bemutató, de ez olyan egész napos lesz, lehet majd ugrálni a rámpáról, és a gencsi bmx pályán lesz 3-án egy verseny, ahol lesz mtb kategória is, majd a kiírást felrakom az egyesület honlapjára...
május 4-én pedig országúti verseny lesz, biciklon kupa, de ez itt nem sok embert érint szerintem ;D azon nem ajánlatos elindulni duplavállassal ;D
egyébként lesz ott is mtb kategória
május 11-én pedig megyei bajnokság lesz Szombathelyen, a Parkerdõben, a Canyon szervezésében
Posted 2003. April 23. - 20:08
Posted 2003. April 23. - 17:53
CSak az a baj, hogy szombaton nekem 3-ig van iskola, de mondjuk fél 4 megfelelne!
Akkor május elsején lesz bemutató a szabadídõközpontben???
És május harmadikán lesz MTB verseny a BMX pályán??????
Akkor május elsején lesz bemutató a szabadídõközpontben???
És május harmadikán lesz MTB verseny a BMX pályán??????
Posted 2003. April 23. - 14:37
Csá!!
Nos,26-a király,5kor a Tescó parkiban leszek,szerintem még 1 srác kíséretében..)
De nem lehetne 2óra,mert 5kor már kezd hüvi lenni..,meg ugyebár az édes pici szerelmem sem venné le a fejem.))))
Szóval hajrá,és majd írjatok,hogy elöbb kinek jó!
Bye
Nos,26-a király,5kor a Tescó parkiban leszek,szerintem még 1 srác kíséretében..)
De nem lehetne 2óra,mert 5kor már kezd hüvi lenni..,meg ugyebár az édes pici szerelmem sem venné le a fejem.))))
Szóval hajrá,és majd írjatok,hogy elöbb kinek jó!
Bye
Posted 2003. April 22. - 14:18
Posted 2003. April 22. - 08:54
ja nekem meg akkor hogy lesz a bakony 200. úgy hogy ez gaz :'( majd a köv. de amúgy én is cc.-s vagyok.
Posted 2003. April 22. - 08:39
CSá! Én mindenképp ot leszsek, de yalaman nak ûzenem, hogy a ráköv. hetvegen egy bemutató, és egy verseny is van!!!! Szóval az szerintem nem a legkedvezõbb idõpont!!!!
Posted 2003. April 22. - 07:41
Posted 2003. April 22. - 07:05
ehem, akkor a rámruházott jogok ;D alapján kihírdetem, hogy a szombathelyi dh/4cross találkozó végleges idõpontja: 2003.04.26 szombat, délután 17:00, a találkozó legyen az oladi kis-tesco parkolójában, azt talán mindenki ismeri, na meg onnan közel van az oladi erdõ, ...
progi szerint laza kis összeröffenés várható, bizonyos szintû ismerkedéssel, a lényeg, hogy a dh/4cross kat. emberkék (jöhetnek csajok is) megismerjék egymást, és közösen járkáljanak el edzeni, versenyezni, szal bandázni ;D
nem lesz kaja, pia meg ilyesmi, azzal még ráérünk, ha összejön legalább egy kisebb csapat....
elõre leszögezem, én cc-s vagyok
nna, legalább páran jelezzétek vissza, hogy jöttök....
progi szerint laza kis összeröffenés várható, bizonyos szintû ismerkedéssel, a lényeg, hogy a dh/4cross kat. emberkék (jöhetnek csajok is) megismerjék egymást, és közösen járkáljanak el edzeni, versenyezni, szal bandázni ;D
nem lesz kaja, pia meg ilyesmi, azzal még ráérünk, ha összejön legalább egy kisebb csapat....
elõre leszögezem, én cc-s vagyok
nna, legalább páran jelezzétek vissza, hogy jöttök....
Posted 2003. April 20. - 18:01
Hát a 26. ai hétvégén jöjjünk össze ezt hiresd ki aztán akkor biztos jönnek mások is! De gyorsan össze kell szedni a csapatot, mert máj 26 veseny! Mátra DH!!!!!!!
Posted 2003. April 17. - 12:11
Posted 2003. April 16. - 17:34
maul ezt rizsázom itt már pár oldalon keresztül, hogy össze kellene jönni, de lóf@sz választ sem kaptam
Posted 2003. April 15. - 22:06
Na szóval, május 24-25. én lesz a Mátra Dh, és addigra össze kéne jönnünk páran, hogy közösen menjünk!
Na szóval ki jönne, mert már ketten vagyunk
Na szóval ki jönne, mert már ketten vagyunk