Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi riderek

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7341 replies to this topic

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Maul szerint hivatalosan senki nem tudja,hogy az erdõben offroad versenyek vannak,és egyáltalán az erdõt erre használják. Szerintem ha jeleznénk ( Maul ;D ),akkor talán kitiltanák õket. Tényleg jó lenne egy elkerített rész,aztán ott lehetne normális pályát építeni... ::)

Csivasz!

Gratulálok az új gépedhez! ;)
A zúzást meg gyakoroljad szorgosan,aztán ha átmész a vizsgán,akkor talán velünk is tekerhetsz! :-*

Bye

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
kocsinyomok voltak...asszem....bezzeg az off-roadosok nem teszik tönke az erdõt érdekes, csak mi, bicajosok, mind1, van egy videofelvétel az off-road versenyrõl....be kellene juttatni az illetékesekhez ;D
a betonozás akkor ott nekünk iseszünkbe jutott, ne mis rossz ötlet :)

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
hi!
baze..nem semmi!
Mclane: mehetnek a linkek! ;D
Az ugratót legközelebb így csináljuk: (Taki Árpi nyomán)
Leásunk 2 méter mélyre,berakjuk a vasakat,aztán 3 köbméter beton,aztán hajrá. Ha ezt is szétszedi valaki,akkor térdre borulok.. :P Estelag a belül lehetne kialakítani esõbeállót,hogy Maulnak ne kelljen annyit ásni! ;D
Nekem van tippem,szerintem kedves offroados haverjaink voltak a barbárok,mert nem fértek el. Akik voltak arra,kocsinyomokat nem találtak?? ???
De mér csak az alsó? ??? ???
Kõszeg meg majd kiderül!
Bye

VK

VK

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
Nemtudom pontosan ki lehetett aki szétszedte, de mintha láttam volna a "létrát" a felvonónál mert tegnap én is kint voltam csak elõttetek (Oladon egymással szembe mentünk, sajna nemtom kik voltatok pontosan, meg nem is figyeltem mert a pedálom szétment és inkább azért imádkoztam hogy nehogy szétessen) na mindegy, ha látok valakit ott ólálkodni gyanúsan legközelebb akkor majd átmegyek rajta. ;D

Üdv.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
freestyler részemrõl a megtiszteltetés, hogy felraktok a honlapra :D
de írtam azt is, hogy a ti oldalatokat is belinkelem a tagsági listánkba, hogy freeride és dh tagok, jó az úgy?
Kona találkozóra persze, hogy lehet jönni más bicajjal is :)
tegnap voltunk kint kicsit tekerni a Parkosban és a városban, és ismét megdöbbenve tapasztalhattuk, hogy valamelyik baromarcú(ak) szétdöntötte(ék) azt a király ugratót....
ennek ellenére folytatjuk a bringázást, és IGENIS ÚJRA MEGCSINÁLJUK AZ UGRATÓT...
jó lenne az önkormányzatnál valami ismerõs, mert nekünk csak egy kis terület kellene, ahol fel tudnánk húzni a pályánkat, körbe tudnánk keríteni, és ott akkor aztán nyomhatnánk...biztos vagyok benne, hogy lassan a többség oda szokna át, és így kicsit békén lenne hagyva az erdõ....
nem tud valaki help?
tegnap jót nyomtunk a városban Parkos után, bárelkapott minket az esõ, azért jól éreztük magunkat...mondjuk az emberek, akikkel találkoztunk, sokat morogtak, de már lassan ez is megszokott

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Van egy "jó hírem". Ma voltunk kinn a parkosban, és megdöbbenve tapsztaltuk, hogy valami balf@sz állatnak szúrta a szemét az ugratónk, úgyhogy sajna a vízmosás feletti ugratót teljesen szétbarmolták. Elvitték a north-shore darabot, a farönköket meg kihuzogatták belõle és mellédobták, úgyhogy csak a földkupac maradt ott. Az ugrató teljesen használhatatlan. Kíváncsi vagyok a másikat mikor döntik le. Ez sem bírta túl sokáig. :'(

ChIvAs_ReGaL

ChIvAs_ReGaL

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
hello :))
Na holnap vegre mehetek az authoromert:) ma lattam bicot meg hulp ot cska ok meg nemismernek mert nemtudjak kivagyok :) bazeg bico kajakra szep az a bringa de talakoztam apolarX es sraccal is azert az a gep se semmi nagyon vad na ejjen a szunet mikor megyunk zuzni ?:) nekem cska kedd nemjo meg azserda mert diakolompiara megyek hoho :) na bye :)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Nekem van kedvem hozzá, de szerintem nem lesz jó idõ, meg amúgy is iszonyat nagy dzsuva lehet a hegyen. Szombatra vagy vasárnapra gondoltál?

Gab#

Gab#

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Kedves szombathelyi környékiek.

Van vkinek kedve jó idõ esetén egy húsvét köszöntõ Kõszegi-hg bringa túrára az Írottkõ érintésével?

Üdv,
Gab

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Hááát...
Biztos fel lehet keresni,csak akkor kell Bocika is.. ;D Bár szerintem lesznek ott mások is,akik nem konával mennek,csak nem köpködnek le minket! ;)
Mclane! Téged is fel akarlak tenni az oldalra,mint CC gyöngyszem,remélem benne vagy! :)
Bye!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Nem Konával is fel lehet keresni az eseményt?

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
mint tudjátok, az egyesületnek is van egy honlapja...
mit szólnátok, ha a tagoknál elhelyezek egy linket, pl hogy "freeride és dh", ami a krankedzone-ra mutatna...
azt én sem nagyn értem, hogy mi köze van az eu-s csatlakozásnak a majálishoz, de nekem is ezt mondták...szal reménykedünk, hogy meg tudjuk tartani...de ha sikerül megtartani, akkor asszem igen csak sirály lesz :) legalábbis remélem

egy újdonság:
az idei országos Kona találkozó nagyon úgy néz ki, hogy Kõszegen lesz megtartva, a prg-k között szerepel vízbe ugrálás, dh, stb....stb....

lehet gyúrni skacok a bringákra :D
örültök?
pár infó a Kona találkozóról:

http://www.hajtaspaj.../konatalalkozo/
http://www.xfactorne...tali/index.html

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Már írtam is, csak az ottani fórumba. Ez meg majd teljesen ki fog halni, mert mindenki ott fog fórumozni. Oszt nem lesz meg itt a második csillagom. Azt figyeltétek micsoda értelmes fejet vágok az ugratások közben? Asszem erre oda kell figyelnem legközelebb. Csak ha erre koncentrálok, akkor meg majd taknyolok egy nagyot. Komoly problémák, mi? ;D

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
EU: Sebességhatár... ;)
20nál nem mehetsz többel a rámpára,akkor meg minek a felhajtás..: ;D
Maul,Hulp,Biczó,Roli:

név,életkor,terület (pl: freeride) meg a bringa pontos leírása alkatrészek szerint,mint ahogy a honlapon van,ok? Bocika,a konádról is!! ::)
Aztán nézzétek hol van bug,tudjak róla! :-[

Csõõ!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
McClane, nem olyan vészes az a gödör a letörésben, mert nem a rendes nyomvonalon van, hanem mellette, ha megszokásból jössz, nem is nagyon lehet rámenni, mert a fát a másik irányból (tehát balról) kellene kerülni, úgyhogy szerintem nem fog elesni senki (legalább is remélem). Én is csak leturulok, és nem ugrottam, látszik a képen is. Én már nagyon készülök arra a majálisos cuccra, remélem meg lesz tartva. De miért befolyásolja ezt az EU-s csatlakozás?

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
nah, már kicsit lenyugodtam, szal nem veletek van bajom, félre ne értsetek, csak felhúztam magam....
bírom a búrátokat, jól mentek, meg minden....

majálisra remélem jöttök, bár még kérdéses, hogy lesz-e idén is, mert valamikor akkor lesz az uniós csatlakozás, aztán a majális-szervezõk fontolgatják még a dolgot...
ha lesz, akkor az indulót kicsit jobban megcsináljuk, mint a tavalyi, rendes állványokat kapunk egy vállalkozótól, amirõl el lehet majd indulni....
gondolkozunk azon, hogy legyen egy kettõ és egy négy méteres állvány, a domb végén pedig egy kb 50 cm-es rámpa lenne....
vélemény?

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
a képek királyok lettek, esetleg szólhatnátok, ha legközelebb mentek, aztán majd én csinálom a képeket, ti meg ugorhattok...városban nem csinálunk képeket?

másik ügy:

MI A F@SZNAK VAN OTT AZ A GÖDÖR A LETÖRÉSBEN????

maul te csináltad azt? (kép szerint)
vannak ám még olyanok, akik ott nem ugranak, hanem "csak" legurulnak....
ezekre nem gondoltatok? ??? >:( >:( >:(
vazz, én ott megszokásból megyek, meg haverok is, ha belezúg valaki, és baja lesz....inkább nem is folytatom

sorry az ingerült hangvételért, de ez kicsit gáz, nem gondoljátok? ráadásul az a rész már így is éppen eléggé szét van cseszve, francnak kell még jobban kifaragni...

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Ott van õ is, csak nem ugratás közben.

ChIvAs_ReGaL

ChIvAs_ReGaL

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Hello!
Vadak lettek a freerideres kepek!de bazzeg bocikarol mernem csinaltok kepeket elmeletileg szerdan meglesz a gepem az agang aztan megyek enis bar egyenlore megyke gyakorloni emlkemu lepcsokre:)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Kicsit meredeknek tûnik a homlokcsöve. Kíváncsi leszek, hogy fogsz eljönni a sípályáig. ;D