Maul szerint hivatalosan senki nem tudja,hogy az erdõben offroad versenyek vannak,és egyáltalán az erdõt erre használják. Szerintem ha jeleznénk ( Maul ;D ),akkor talán kitiltanák õket. Tényleg jó lenne egy elkerített rész,aztán ott lehetne normális pályát építeni... :
Csivasz!
Gratulálok az új gépedhez!
A zúzást meg gyakoroljad szorgosan,aztán ha átmész a vizsgán,akkor talán velünk is tekerhetsz! :-*
Bye
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Started by
Maul
, 2003. February 27. 20:52
Posted 2004. April 08. - 08:12
Posted 2004. April 08. - 07:03
kocsinyomok voltak...asszem....bezzeg az off-roadosok nem teszik tönke az erdõt érdekes, csak mi, bicajosok, mind1, van egy videofelvétel az off-road versenyrõl....be kellene juttatni az illetékesekhez ;D
a betonozás akkor ott nekünk iseszünkbe jutott, ne mis rossz ötlet
a betonozás akkor ott nekünk iseszünkbe jutott, ne mis rossz ötlet
Posted 2004. April 08. - 06:57
hi!
baze..nem semmi!
Mclane: mehetnek a linkek! ;D
Az ugratót legközelebb így csináljuk: (Taki Árpi nyomán)
Leásunk 2 méter mélyre,berakjuk a vasakat,aztán 3 köbméter beton,aztán hajrá. Ha ezt is szétszedi valaki,akkor térdre borulok.. Estelag a belül lehetne kialakítani esõbeállót,hogy Maulnak ne kelljen annyit ásni! ;D
Nekem van tippem,szerintem kedves offroados haverjaink voltak a barbárok,mert nem fértek el. Akik voltak arra,kocsinyomokat nem találtak?? ???
De mér csak az alsó? ??? ???
Kõszeg meg majd kiderül!
Bye
baze..nem semmi!
Mclane: mehetnek a linkek! ;D
Az ugratót legközelebb így csináljuk: (Taki Árpi nyomán)
Leásunk 2 méter mélyre,berakjuk a vasakat,aztán 3 köbméter beton,aztán hajrá. Ha ezt is szétszedi valaki,akkor térdre borulok.. Estelag a belül lehetne kialakítani esõbeállót,hogy Maulnak ne kelljen annyit ásni! ;D
Nekem van tippem,szerintem kedves offroados haverjaink voltak a barbárok,mert nem fértek el. Akik voltak arra,kocsinyomokat nem találtak?? ???
De mér csak az alsó? ??? ???
Kõszeg meg majd kiderül!
Bye
Posted 2004. April 08. - 06:44
Nemtudom pontosan ki lehetett aki szétszedte, de mintha láttam volna a "létrát" a felvonónál mert tegnap én is kint voltam csak elõttetek (Oladon egymással szembe mentünk, sajna nemtom kik voltatok pontosan, meg nem is figyeltem mert a pedálom szétment és inkább azért imádkoztam hogy nehogy szétessen) na mindegy, ha látok valakit ott ólálkodni gyanúsan legközelebb akkor majd átmegyek rajta. ;D
Üdv.
Üdv.
Posted 2004. April 08. - 06:37
freestyler részemrõl a megtiszteltetés, hogy felraktok a honlapra
de írtam azt is, hogy a ti oldalatokat is belinkelem a tagsági listánkba, hogy freeride és dh tagok, jó az úgy?
Kona találkozóra persze, hogy lehet jönni más bicajjal is
tegnap voltunk kint kicsit tekerni a Parkosban és a városban, és ismét megdöbbenve tapasztalhattuk, hogy valamelyik baromarcú(ak) szétdöntötte(ék) azt a király ugratót....
ennek ellenére folytatjuk a bringázást, és IGENIS ÚJRA MEGCSINÁLJUK AZ UGRATÓT...
jó lenne az önkormányzatnál valami ismerõs, mert nekünk csak egy kis terület kellene, ahol fel tudnánk húzni a pályánkat, körbe tudnánk keríteni, és ott akkor aztán nyomhatnánk...biztos vagyok benne, hogy lassan a többség oda szokna át, és így kicsit békén lenne hagyva az erdõ....
nem tud valaki help?
tegnap jót nyomtunk a városban Parkos után, bárelkapott minket az esõ, azért jól éreztük magunkat...mondjuk az emberek, akikkel találkoztunk, sokat morogtak, de már lassan ez is megszokott
de írtam azt is, hogy a ti oldalatokat is belinkelem a tagsági listánkba, hogy freeride és dh tagok, jó az úgy?
Kona találkozóra persze, hogy lehet jönni más bicajjal is
tegnap voltunk kint kicsit tekerni a Parkosban és a városban, és ismét megdöbbenve tapasztalhattuk, hogy valamelyik baromarcú(ak) szétdöntötte(ék) azt a király ugratót....
ennek ellenére folytatjuk a bringázást, és IGENIS ÚJRA MEGCSINÁLJUK AZ UGRATÓT...
jó lenne az önkormányzatnál valami ismerõs, mert nekünk csak egy kis terület kellene, ahol fel tudnánk húzni a pályánkat, körbe tudnánk keríteni, és ott akkor aztán nyomhatnánk...biztos vagyok benne, hogy lassan a többség oda szokna át, és így kicsit békén lenne hagyva az erdõ....
nem tud valaki help?
tegnap jót nyomtunk a városban Parkos után, bárelkapott minket az esõ, azért jól éreztük magunkat...mondjuk az emberek, akikkel találkoztunk, sokat morogtak, de már lassan ez is megszokott
Posted 2004. April 08. - 01:56
Van egy "jó hírem". Ma voltunk kinn a parkosban, és megdöbbenve tapsztaltuk, hogy valami balf@sz állatnak szúrta a szemét az ugratónk, úgyhogy sajna a vízmosás feletti ugratót teljesen szétbarmolták. Elvitték a north-shore darabot, a farönköket meg kihuzogatták belõle és mellédobták, úgyhogy csak a földkupac maradt ott. Az ugrató teljesen használhatatlan. Kíváncsi vagyok a másikat mikor döntik le. Ez sem bírta túl sokáig. :'(
Posted 2004. April 07. - 21:52
hello )
Na holnap vegre mehetek az authoromert:) ma lattam bicot meg hulp ot cska ok meg nemismernek mert nemtudjak kivagyok bazeg bico kajakra szep az a bringa de talakoztam apolarX es sraccal is azert az a gep se semmi nagyon vad na ejjen a szunet mikor megyunk zuzni ? nekem cska kedd nemjo meg azserda mert diakolompiara megyek hoho na bye
Na holnap vegre mehetek az authoromert:) ma lattam bicot meg hulp ot cska ok meg nemismernek mert nemtudjak kivagyok bazeg bico kajakra szep az a bringa de talakoztam apolarX es sraccal is azert az a gep se semmi nagyon vad na ejjen a szunet mikor megyunk zuzni ? nekem cska kedd nemjo meg azserda mert diakolompiara megyek hoho na bye
Posted 2004. April 07. - 15:51
Nekem van kedvem hozzá, de szerintem nem lesz jó idõ, meg amúgy is iszonyat nagy dzsuva lehet a hegyen. Szombatra vagy vasárnapra gondoltál?
Posted 2004. April 07. - 14:41
Kedves szombathelyi környékiek.
Van vkinek kedve jó idõ esetén egy húsvét köszöntõ Kõszegi-hg bringa túrára az Írottkõ érintésével?
Üdv,
Gab
Van vkinek kedve jó idõ esetén egy húsvét köszöntõ Kõszegi-hg bringa túrára az Írottkõ érintésével?
Üdv,
Gab
Posted 2004. April 07. - 12:42
Hááát...
Biztos fel lehet keresni,csak akkor kell Bocika is.. ;D Bár szerintem lesznek ott mások is,akik nem konával mennek,csak nem köpködnek le minket!
Mclane! Téged is fel akarlak tenni az oldalra,mint CC gyöngyszem,remélem benne vagy!
Bye!
Biztos fel lehet keresni,csak akkor kell Bocika is.. ;D Bár szerintem lesznek ott mások is,akik nem konával mennek,csak nem köpködnek le minket!
Mclane! Téged is fel akarlak tenni az oldalra,mint CC gyöngyszem,remélem benne vagy!
Bye!
Posted 2004. April 07. - 11:17
Posted 2004. April 07. - 06:34
mint tudjátok, az egyesületnek is van egy honlapja...
mit szólnátok, ha a tagoknál elhelyezek egy linket, pl hogy "freeride és dh", ami a krankedzone-ra mutatna...
azt én sem nagyn értem, hogy mi köze van az eu-s csatlakozásnak a majálishoz, de nekem is ezt mondták...szal reménykedünk, hogy meg tudjuk tartani...de ha sikerül megtartani, akkor asszem igen csak sirály lesz legalábbis remélem
egy újdonság:
az idei országos Kona találkozó nagyon úgy néz ki, hogy Kõszegen lesz megtartva, a prg-k között szerepel vízbe ugrálás, dh, stb....stb....
lehet gyúrni skacok a bringákra
örültök?
pár infó a Kona találkozóról:
http://www.hajtaspaj.../konatalalkozo/
http://www.xfactorne...tali/index.html
mit szólnátok, ha a tagoknál elhelyezek egy linket, pl hogy "freeride és dh", ami a krankedzone-ra mutatna...
azt én sem nagyn értem, hogy mi köze van az eu-s csatlakozásnak a majálishoz, de nekem is ezt mondták...szal reménykedünk, hogy meg tudjuk tartani...de ha sikerül megtartani, akkor asszem igen csak sirály lesz legalábbis remélem
egy újdonság:
az idei országos Kona találkozó nagyon úgy néz ki, hogy Kõszegen lesz megtartva, a prg-k között szerepel vízbe ugrálás, dh, stb....stb....
lehet gyúrni skacok a bringákra
örültök?
pár infó a Kona találkozóról:
http://www.hajtaspaj.../konatalalkozo/
http://www.xfactorne...tali/index.html
Posted 2004. April 07. - 02:09
Már írtam is, csak az ottani fórumba. Ez meg majd teljesen ki fog halni, mert mindenki ott fog fórumozni. Oszt nem lesz meg itt a második csillagom. Azt figyeltétek micsoda értelmes fejet vágok az ugratások közben? Asszem erre oda kell figyelnem legközelebb. Csak ha erre koncentrálok, akkor meg majd taknyolok egy nagyot. Komoly problémák, mi? ;D
Posted 2004. April 06. - 22:34
EU: Sebességhatár...
20nál nem mehetsz többel a rámpára,akkor meg minek a felhajtás..: ;D
Maul,Hulp,Biczó,Roli:
név,életkor,terület (pl: freeride) meg a bringa pontos leírása alkatrészek szerint,mint ahogy a honlapon van,ok? Bocika,a konádról is!! :
Aztán nézzétek hol van bug,tudjak róla! :-[
Csõõ!
20nál nem mehetsz többel a rámpára,akkor meg minek a felhajtás..: ;D
Maul,Hulp,Biczó,Roli:
név,életkor,terület (pl: freeride) meg a bringa pontos leírása alkatrészek szerint,mint ahogy a honlapon van,ok? Bocika,a konádról is!! :
Aztán nézzétek hol van bug,tudjak róla! :-[
Csõõ!
Posted 2004. April 06. - 14:22
McClane, nem olyan vészes az a gödör a letörésben, mert nem a rendes nyomvonalon van, hanem mellette, ha megszokásból jössz, nem is nagyon lehet rámenni, mert a fát a másik irányból (tehát balról) kellene kerülni, úgyhogy szerintem nem fog elesni senki (legalább is remélem). Én is csak leturulok, és nem ugrottam, látszik a képen is. Én már nagyon készülök arra a majálisos cuccra, remélem meg lesz tartva. De miért befolyásolja ezt az EU-s csatlakozás?
Posted 2004. April 06. - 06:48
nah, már kicsit lenyugodtam, szal nem veletek van bajom, félre ne értsetek, csak felhúztam magam....
bírom a búrátokat, jól mentek, meg minden....
majálisra remélem jöttök, bár még kérdéses, hogy lesz-e idén is, mert valamikor akkor lesz az uniós csatlakozás, aztán a majális-szervezõk fontolgatják még a dolgot...
ha lesz, akkor az indulót kicsit jobban megcsináljuk, mint a tavalyi, rendes állványokat kapunk egy vállalkozótól, amirõl el lehet majd indulni....
gondolkozunk azon, hogy legyen egy kettõ és egy négy méteres állvány, a domb végén pedig egy kb 50 cm-es rámpa lenne....
vélemény?
bírom a búrátokat, jól mentek, meg minden....
majálisra remélem jöttök, bár még kérdéses, hogy lesz-e idén is, mert valamikor akkor lesz az uniós csatlakozás, aztán a majális-szervezõk fontolgatják még a dolgot...
ha lesz, akkor az indulót kicsit jobban megcsináljuk, mint a tavalyi, rendes állványokat kapunk egy vállalkozótól, amirõl el lehet majd indulni....
gondolkozunk azon, hogy legyen egy kettõ és egy négy méteres állvány, a domb végén pedig egy kb 50 cm-es rámpa lenne....
vélemény?
Posted 2004. April 06. - 06:40
a képek királyok lettek, esetleg szólhatnátok, ha legközelebb mentek, aztán majd én csinálom a képeket, ti meg ugorhattok...városban nem csinálunk képeket?
másik ügy:
MI A F@SZNAK VAN OTT AZ A GÖDÖR A LETÖRÉSBEN????
maul te csináltad azt? (kép szerint)
vannak ám még olyanok, akik ott nem ugranak, hanem "csak" legurulnak....
ezekre nem gondoltatok? ??? > > >
vazz, én ott megszokásból megyek, meg haverok is, ha belezúg valaki, és baja lesz....inkább nem is folytatom
sorry az ingerült hangvételért, de ez kicsit gáz, nem gondoljátok? ráadásul az a rész már így is éppen eléggé szét van cseszve, francnak kell még jobban kifaragni...
másik ügy:
MI A F@SZNAK VAN OTT AZ A GÖDÖR A LETÖRÉSBEN????
maul te csináltad azt? (kép szerint)
vannak ám még olyanok, akik ott nem ugranak, hanem "csak" legurulnak....
ezekre nem gondoltatok? ??? > > >
vazz, én ott megszokásból megyek, meg haverok is, ha belezúg valaki, és baja lesz....inkább nem is folytatom
sorry az ingerült hangvételért, de ez kicsit gáz, nem gondoljátok? ráadásul az a rész már így is éppen eléggé szét van cseszve, francnak kell még jobban kifaragni...
Posted 2004. April 06. - 01:03
Posted 2004. April 05. - 22:08
Hello!
Vadak lettek a freerideres kepek!de bazzeg bocikarol mernem csinaltok kepeket elmeletileg szerdan meglesz a gepem az agang aztan megyek enis bar egyenlore megyke gyakorloni emlkemu lepcsokre:)
Vadak lettek a freerideres kepek!de bazzeg bocikarol mernem csinaltok kepeket elmeletileg szerdan meglesz a gepem az agang aztan megyek enis bar egyenlore megyke gyakorloni emlkemu lepcsokre:)
Posted 2004. April 05. - 20:14
Kicsit meredeknek tûnik a homlokcsöve. Kíváncsi leszek, hogy fogsz eljönni a sípályáig. ;D